USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.20. 00:52:22

Egy Duncan és egy KG fan egy személyben?? Ilyet se sűrűn látni:DDDD

Muszáj a Sunsnak nyernie!!!!!!!!! Ezt az unszpimpatikus Spurst el kell ütni már az első körben hogy vegyék észre magukat, meg hogy a nagyképű szurkolóik koppanjanak:DD Bocs S. :D

GO SUNS!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.20. 00:40:33

Yeaaaaaaaah!!!!!!!!!

2-szeres hosszabbítás után végül 117-115-re nyertünk a Suns ellen!
Duncan for MVP! 40p, 15r, 5a, 3b és ami a legjobban megmutatja a nagyságát, az az, hogy az ő 3-pontosával :!: lett 2-szeres hosszabbítás. Amúgy a győztes kosár a jó öreg GINOBILI-é! 8)
Egyszerűen hatalmas meccs volt. Pl. amit Nash ott bedobott a végén. :shock: Asszem megszerzem holnap torrenten és jó párszor visszanézem majd.
És ez még csak az első meccs volt! Jól tettük hogy megfogtuk ezt a meccset, nagyon nagy lélektani előnyt fog jelenteni.

Go Spurs for the back-to-back! (de az se baj, ha Celticstől kikapunk a döntőben, KG gyűrűjének ugyanúgy fogok örülni :D )
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.20. 00:30:56

Na bammmeg:((( 1-0 a Spursnek:(( 2 OT. Hatalmas meccs lehetett, kár hogy nem láttam

GO SUNS!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.19. 22:11:52

Eddig szörnyen játszik a Spurs, egyedül Duncen nyújt jó játékot, jól használja ki Shaq fault-problémáját. Ha ez így megy tovább akkor tutti bukta az első meccs, ami sztem iszonyatosan sokat fog jelenteni a továbbiakra vonatkozóan. :(
Túloldalon Amare hozza a SA elleni szokásos jó játékot.

Szerk: Közben King James vezérletével (32p) 93-86-ra nyert a Cavs a Wizards ellen.
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.04.19. 15:21:56

Na ezt is megéltük, Isiaht végre elküldték a Knickstől. :) Amit az az ember csinált :lol:
Game most biztos örül :D
sergi1989
Capitá del Barça

2008.04.18. 08:59:09

hát sztm sincs sok esélyünk de talán 2 meccset behozunk !!!

GOOOOOOOOOOOOO Philadelphia !!!!!!!!!!!!!!!!4
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.17. 14:53:58

Game90 írta:Boston - Atlanta
Detroit - Philadelphia
Orlando - Toronto
Cleveland - Washington

LA Lakers - Denver
New Orleans - Dallas
San Antonio - Phoenix
Utah - Houston
Nem lesznek rossz csaták nyugaton, az tuti. Keleten viszont az első kört nagyon csendben lezavarják, a Boston valószínű nagyon kiosztja az Atlantát, Detroit is talán csak egyszer hibázik. Orlando - Toronto. Hát itt a Raptorsnak szurkolok, de sajnos nem lesz meg a bugi. Egy-két meccs azért meglesz szerintem nekik is. Cleveland is simán hozza majd.

Nyugat ügye teljesen más, akkor sem lepődök meg, ha a nyolcadik üti az konf-győztest. Nagyon kiegyensúlyozott, és bármi lehetséges. Azért reménykedek egy New Orleans, Phoenix, Lakers, Houston 2. körben.

GoGo Pistons!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.17. 14:46:11

Sajnos a Rocketsnek nincs sok esélye a Jazz ellen, főleg Yao nélkül. Nem sokan számolnak a Utah-val, de nagyon keményen ott lesznek.
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.04.17. 14:34:32

Game90 írta:Playoff:

LA Lakers - Denver
New Orleans - Dallas
San Antonio - Phoenix
Utah - Houston
Szerintem a LAL simán hozza a Denver ellen, AI ide vagy oda.
A NOH 0 rutinja lehet, hogy a vesztét okozza, de szerintem megyünk még egy kört.
A SAS-Phoenix meagigateraextra nagy csata lesz :) Szurkolok az attraktív kosárlabdának, de szerintem megint Nashék húzzák a rövidebbet :roll:
A Utah-Houston meccsen szerintem tovább megy a Rockets, de a kövi körben sztem ők is bucsúznak.
Hát mesés kis playoff elé nézünk nyugaton, nagyon nagy csaták lesznek. Talán LAL-SAS versenyfutás lesz a konferenciadöntőért, de nagyon kiegyenlített a mezőny.
GO HORNETS! 8)
PCsabi
aka Game90

2008.04.17. 13:35:32

Playoff:

Boston - Atlanta
Detroit - Philadelphia
Orlando - Toronto
Cleveland - Washington

LA Lakers - Denver
New Orleans - Dallas
San Antonio - Phoenix
Utah - Houston

Keleti továbbjutók elég egyértelműek sztem, viszont Nyugaton nagyon kiegyenlített párharcok lesznek.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.17. 13:27:16

Megvan az 50 win a Denvernek is! Azért ez már tényleg hihetetlen kőkemény év! Ugyan egyértelműnek tűnik, hogy a Nyugati nyerő veri a nyolcadikat, de én amondó vagyok, hogy ez nem lesz olyan könnyed dolog...sőt...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.15. 23:39:14

lacisac írta:bár a szezon már nagyon rég elment remélem ma odateszi magát a Kings.
én már évek óta nekik drukkolok ám mióta kikaptak 2003-ban a nyugati főcsoportdöntőben( Lakers ellen 3-4 hosszabbítás után) folyamatosan esnek vissza. nekem ők olyanok mint a Newcastle. a keretük alapján simán rájátszásban kéne lenniük mégse tudnak egyenletesen jó teljesítményt nyújtnai. Kevin Martin,Ron Artest, Brad Miller, Shareef Abdur-Rahim egytől egyig nagyszerű játékosok csak idén nem sikerült olyan meccset játszani amelyen legalább 1 nem lett volna sérült. Igaz Bibby elment a Hawksba de jött helyette 3 fiatal tehát a keret adott.
ha másnem győzzenek Stojakovic miatt aki évekig ontotta nálunk a triplákat és idén a Hornetsben is megy neki.(mondjuk az előző körben épp őket verték meg)
Szóval fejezzük be szépen ezt a nem túl szép szezont!
GO KINGS!!

ja és Kevin Martin megérdemelné a legtöbbet fejlődött játékos díját. 23.7es pontátlaga van,egész szezonban nagyszerűen játszott és vitte a csapatot,kár hogy a többiek nem tudták felvenni a ritmusát.bár Artest se játszott rosszul kevés meccse volt amit végigjátszott egészségesen

SZERKESZT!
S.

Eygáltalán nem playoff keret! Nyugaton 100%, hogy nem, de még keletne sem lenne az szvsz....
Rahim egy kiégett, ráadásul rossz térdő még fénykorában is rosszul védekező PF volt.
Artest kérdéses, hogy marad-e, mert kiléphet a szerződéséből, bár elvileg azt nyilakozta, hogy ezt nem fogja megtenni...Talán a legjobban védekező SF a ligában, illetve támadásban is ütős képes lenni. Alacsonyabb PF-eket is jól tudja fogni.
Brad Miller semmi extra, mármint nem rossz játékos, de ő is védekezésben elég halvány, viszont a középtávolija elég megbízható. (Utódja talán Spencer Hawes lehet majd.)
Udrihot idén csak statokból láttam, meg egy két Spurs meccsen, de elég jónak tűnik mióta ide került.
Miki Moore egy dobógép, ő is elég [auto_cenzúra] védő, bár ahhoz képest, hog mindenki azt hitte, hogy Kidd nélkül vissza fog esni a teljesítménye, elég jó szezont futott. :wink:
Kenny Thomas. pff No comment.

Akikre lehetne építkezni, mert fiatalok az Kevin Martin, illetve John Salmons.+Udrih, Hawes, Shelden Williams (hátha egyszer megmutatja az NCAA-ben ismert kemény védekezését.) Garica

Nekem ez nagyon soványnak tűnik.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.15. 22:01:38

lacisac írta: ja és Kevin Martin megérdemelné a legtöbbet fejlődött játékos díját. 23.7es pontátlaga van,egész szezonban nagyszerűen játszott és vitte a csapatot,kár hogy a többiek nem tudták felvenni a ritmusát.bár Artest se játszott rosszul kevés meccse volt amit végigjátszott egészségesen
Tavaly is 20.2-es volt az átlaga, szóval még versenyben sem lehet a MIP-díjért. :wink:
lacisac
Jugador del Barça

2008.04.15. 21:01:17

bár a szezon már nagyon rég elment remélem ma odateszi magát a Kings.
én már évek óta nekik drukkolok ám mióta kikaptak 2003-ban a nyugati főcsoportdöntőben( Lakers ellen 3-4 hosszabbítás után) folyamatosan esnek vissza. nekem ők olyanok mint a Newcastle. a keretük alapján simán rájátszásban kéne lenniük mégse tudnak egyenletesen jó teljesítményt nyújtnai. Kevin Martin,Ron Artest, Brad Miller, Shareef Abdur-Rahim egytől egyig nagyszerű játékosok csak idén nem sikerült olyan meccset játszani amelyen legalább 1 nem lett volna sérült. Igaz Bibby elment a Hawksba de jött helyette 3 fiatal tehát a keret adott.
ha másnem győzzenek Stojakovic miatt aki évekig ontotta nálunk a triplákat és idén a Hornetsben is megy neki.(mondjuk az előző körben épp őket verték meg)
Szóval fejezzük be szépen ezt a nem túl szép szezont!
GO KINGS!!

ja és Kevin Martin megérdemelné a legtöbbet fejlődött játékos díját. 23.7es pontátlaga van,egész szezonban nagyszerűen játszott és vitte a csapatot,kár hogy a többiek nem tudták felvenni a ritmusát.bár Artest se játszott rosszul kevés meccse volt amit végigjátszott egészségesen

SZERKESZT!
S.
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.15. 20:46:58

No megvan a playoff A.I.-nak. Tényleg hihetetlen, hogy 50 winnel is alig lehet bekerülni...Komolyan nem lehet mit mondani most a playoffra, mert annyi volt a körbeverés már, hogy sosem lehet tudni. Bár a playoff menők azért gondolom most is hozzák a kötelezőt. Boston fog nyerni a már említett ok miatt --> nincs nagyon nehéz feladatuk keleten.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.15. 14:27:13

Bizony,idén 49kevés.

+Ha a Denver a már tétnélküli hazai meccsét hozza a Memphis ellen,akkor történelmet ír ez a szezon,ugyanis olyan még nem fordult elő,hogy az összes play offos csapat 50,vagy annál több győzelmet szerezzen :shock:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.15. 12:51:13

Slither írta: Gyűrűt KG-nek! 8)
Küldhetek majd neki egy bizsut innen az Ecseriről... Ugyanis a ríl aranygyűrűket a Phoenix fogja megnyerni! Legalább is nagyon remélem!

Amare maga alá fogja gyűrni az egész NBA-t a PO-ban... Shaq mégis jó csere volt oda a palánk alá...

A Warriorsom kicsusszant :cry: 49 győzelemmel nem lehetett idén bejutni nyugatról, No comment...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.15. 11:54:05

Na végre kialakult a playoff mezőnye 8.-ként a Denver és az Atlanta jutott be, megekőzve a Warriorst és a Pacerst.

Szombaton pedig elindul a rájátszás. A nyugati párharcok nagyon izgalmasnak igérkezik. Bárcsak nem lennének sérültek, akkor még jobb lenne.

Gyűrűt KG-nek! 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.14. 00:27:37

LAKERS-Spurs 106-85 8)

Kobe-k így legrosszabb esetben 2.ak Nyugaton,viszont ha megverik köv fordulóban a Sacramentot,akkor tuti elsők :P 8) Márpedig meg fogják verni őket Los Angelesben... Nicholson papa majd kiszurkolja,ahogy én is :D

U.i.: nézem a táblázatokat,Utah hazai mérlege vmi nagyon dúrva: 36-4 :shock: Bostonénál is jobb (34-6)

GO LAKERS :twisted: :!:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.13. 13:23:43

Varga Tamás írta:Sacramento Kings - NO Hornets 94-91.
Már a LAL a konferencia-első Nyugaton. Van két meccsük, ha nyerik, ők kezdhetik első helyről a rájátszást. Odom-Bynum-Bryant-Gasol-Fisher: verhetetlennek tűnnek, és akkor még ott vannak a cserék, akik közül ketten minden meccsen jók lehetnek 10-15 pontra a nagyok mellett. Hiába a Boston remeklése Keleten, szerintem nyugati parti lesz az NBA-bajnok.
Go LAL!
Azért sajna nem verhetettlenek,hisz megannyi megelepő vereséget szenvetdünk ilyen Portlandektől,meg még rájátszásban sem szereplő csapatoktól :? (már Gasollal,és nem is rég) De azt a két meccset nyerni kell!

Egyértelműen GO LAKERS!
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.13. 13:12:44

Varga Tamás írta:Sacramento Kings - NO Hornets 94-91.
Már a LAL a konferencia-első Nyugaton. Van két meccsük, ha nyerik, ők kezdhetik első helyről a rájátszást. Odom-Bynum-Bryant-Gasol-Fisher: verhetetlennek tűnnek, és akkor még ott vannak a cserék, akik közül ketten minden meccsen jók lehetnek 10-15 pontra a nagyok mellett. Hiába a Boston remeklése Keleten, szerintem nyugati parti lesz az NBA-bajnok.
Go LAL!

Csak megemlítem, hogy Bynum max a konferencia döntőben fog újra játszani, és azért addig valahogy el is kell ám jutni!
már felesleges is erről beszélni mert a mai vereség miatt valszeg detroit vagy orlando lesz belőle!amin kb sajnos csak két meccs megnyerésére van esélyünk ! :cry:
Szerintem kettő se. A Detroit tavaly is kisöpörte az Orlandot, pedig ők sztem erősebbek voltak a jelenlegi Sixersnél...

A PLAYOFFBAN GO CELTICS!!!
Kép
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.04.13. 10:56:16

NOH egyértelműen nem fogja bírni a 0 PO rutinjával, de nekik már ez is szép. Azért remélem Paul megkapja a megérdemelt alapszakasz MVP címet.
Hiába utálom a SAS-t szerintem megint odaérnek majd, és a végén bedarálják a Bostont. A Lakers számomra egy nagy kérdőjel, nagyon kiváncsi vagyok mire lesznek képesek.
De hát tavaly is voltak nagy meglepetések a PO-ban, úgyhogy bízni azért lehet :wink:
GOGO HORNETS 8)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.13. 10:49:15

Szerintem pedig a Boston nyer...
Nekik sétagalopp lesz keleten, míg a nyugati győztesnek végig kell szenvednie minden körben a 7 meccsét. Ilyen fáradtan nem lehet legyőzni a Bostont. Főleg úgy, hogy a Celtics sem gyenge...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.13. 09:39:33

Sacramento Kings - NO Hornets 94-91.
Go LAL!
Kép
sergi1989
Capitá del Barça

2008.04.13. 09:38:42

már felesleges is erről beszélni mert a mai vereség miatt valszeg detroit vagy orlando lesz belőle!amin kb sajnos csak két meccs megnyerésére van esélyünk ! :cry:
Válasz küldése