Ok, akkor ezt fel is terjeszthetjük Laportának meg Rijkaardnak! Végülis a Chelseat itthon is csak egy védővel vertük meg!Maxi írta:Nekem tettszik!Mr. Master írta:Eladjuk őket, és veszünk rajta egy Henryt, aztán eladunk egy beső védőt, és akkor majd vmi ilyesmi lesz a velállásunk: 2-4-4. Na, nem jó ötlet?
Nyári igazolások v. álmok színháza?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Eladjuk őket, és veszünk rajta egy Henryt, aztán eladunk egy beső védőt, és akkor majd vmi ilyesmi lesz a velállásunk: 2-4-4. Na, nem jó ötlet? 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
három védő?????megőrültetek? és akkor mit csinálunk majd a 4szélsővédőnkkel?ez halva született ötlet.Vito írta:Nem rossz így elsőreStike írta:Ez jó kérdés és éredekl is.Vito írta:Én sem tudom, miért erőltetik Gerardot?!
Szerintetek mi lesz, ha jönne luque és Ronnie-t valóban betenné Rijkaard középre(ami persze jó lenne),de akkor ki maradna ki? Deco?Vagy vhogy átalakítaná a taktikát
Esetleg Három védős taktika
Puyol-Marquez-Milito(Ebbe a rendszerbe belefér az argentin)Puyol és Rafa(vagy Edmílson) szeret futni ,bírja az iramot
viszont akkor a középpályásoknak többet kell a védekezésre fordítani!Még Deco és Xavi OK is,Ronnienek nem kell
,viszont Guily sem nagyon tud védekezni!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Hihetetlen, hogy állandó igazolási mizéria veszi körül a Barçát. Szerintem a hírek fele nem igaz, csak kitalálják a lapok. Miért kéne nekünk egy Iaquinta, Di Natale? Marhaság.
Majd ha konkrétum előtt áll a helyzet, akkor kéne beszélni róla, nem pedig akkor, amikor még semmi sincs. Nem akarok itt hencegni, de már akkor mondtam, hogy Albertini mi a büdös francért jön ide, amikor ide jött (nem volt nagy tudomány persze megjósolni), amikor nagyon gyenge. Sérülés, sérülés, legalább nem kell kifogást keresnie, hogy miért nem játszik (ha egyáltalán sérült, és nem kitalálták az egészet).
Trezeguet, Van der Vaart, Van Bommel (nagyon jó futballisták), de minek, ha nem férnek be a csapatba
Ennyi na
Majd ha konkrétum előtt áll a helyzet, akkor kéne beszélni róla, nem pedig akkor, amikor még semmi sincs. Nem akarok itt hencegni, de már akkor mondtam, hogy Albertini mi a büdös francért jön ide, amikor ide jött (nem volt nagy tudomány persze megjósolni), amikor nagyon gyenge. Sérülés, sérülés, legalább nem kell kifogást keresnie, hogy miért nem játszik (ha egyáltalán sérült, és nem kitalálták az egészet).
Trezeguet, Van der Vaart, Van Bommel (nagyon jó futballisták), de minek, ha nem férnek be a csapatba

Ennyi na

Előre a TITOlusokért!
-
- Llegenda del Barça
Nem rossz így elsőreStike írta:Ez jó kérdés és éredekl is.Vito írta:Én sem tudom, miért erőltetik Gerardot?!
Szerintetek mi lesz, ha jönne luque és Ronnie-t valóban betenné Rijkaard középre(ami persze jó lenne),de akkor ki maradna ki? Deco?Vagy vhogy átalakítaná a taktikát
Puyol-Marquez-Milito(Ebbe a rendszerbe belefér az argentin)

- Stike
- Jugador d'estrella
Ez jó kérdés és éredekl is.Vito írta:Én sem tudom, miért erőltetik Gerardot?!
Puyol-Marquez-Milito(Ebbe a rendszerbe belefér az argentin)
Barça óptimo
-
- Llegenda del Barça
Én sem tudom, miért erőltetik Gerardot?!

- Nóbi
- Capitá del Barça
jah és amiről még nem beszéltem!!!
miért kell gerardnak új szerződés, ha uccse jáccik sose, max ha mindenki más sérült???
ha pedig jönne van bommel, akkor mehet az ifikhez, hogy játszon egyáltalán...
szerintem ez meggondolatlan költekezés még akkor is, ha laportáék a klubhűséget szeretnék díjazni. SZERINTEM
miért kell gerardnak új szerződés, ha uccse jáccik sose, max ha mindenki más sérült???

ha pedig jönne van bommel, akkor mehet az ifikhez, hogy játszon egyáltalán...

szerintem ez meggondolatlan költekezés még akkor is, ha laportáék a klubhűséget szeretnék díjazni. SZERINTEM

-
- Llegenda del Barça
nem mondom, h dobnám a hátraszaltókat örömömben, ha elhoznánk, de a di natale egyébként egy rendkívűl megbízható játékos, nagyon kevés "[auto_cenzúra]" meccse van. ezzel együtt, ha már veszünk oda vkit, annak sztem is a luquenek kell lennie.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Nóbi
- Capitá del Barça
remélem nem gondolják komolyan di natalét!!!
nem mondom, hogy rossz játékos, de hát nem barca-szinű
luquét pl riquért ingyé megkaphatnánk, sőt tán még fizetnének is...
mit gondoltok, tényleg kell nekünk egy olasz átlagjátékos???

nem mondom, hogy rossz játékos, de hát nem barca-szinű

luquét pl riquért ingyé megkaphatnánk, sőt tán még fizetnének is...

mit gondoltok, tényleg kell nekünk egy olasz átlagjátékos???
- Stike
- Jugador d'estrella
Nem igazán helyén való ezzen az oldalon a REALitás szót használniMelkor írta:Azért szerintem nem szálltunk el nagyon (1-2 kivétel persze), megmaradtunk a realitás talaján, ami nem is meglepő, mert ezen a Barcán nem sok változtatni való van!!redlions írta:Látom, mióta álmok színháza is lett a topic, azóta ez a legpörgösebb.![]()

Ingább a valóság és egyéb szinonímákat javasolnám

Barça óptimo
-
- Director del Fútbol
Nekem még mindig Silvanus megoldása tetszik a legjobban!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Azért szerintem nem szálltunk el nagyon (1-2 kivétel persze), megmaradtunk a realitás talaján, ami nem is meglepő, mert ezen a Barcán nem sok változtatni való van!!redlions írta:Látom, mióta álmok színháza is lett a topic, azóta ez a legpörgösebb.![]()

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Látom, mióta álmok színháza is lett a topic, azóta ez a legpörgösebb.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Director del Fútbol
Nincs különösebb baj vele,jól támad meg minden,de szerintem nem elég megbízható,és néha túl keveset fordít védekezésre.A Chelsea ellen is azzal szívtuk meg,hogy a széleinket bejátszották.
Belletti is nagyon jó,de támadásban!
Védekezésben szerintem egyikük a világ legjobbjai között.Persze ez is forma kérdése,mert ahogy ősszel játszottak........
Nah akkor nagyon jók voltak!
Belletti is nagyon jó,de támadásban!
Védekezésben szerintem egyikük a világ legjobbjai között.Persze ez is forma kérdése,mert ahogy ősszel játszottak........
Nah akkor nagyon jók voltak!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mé Brokival mi a baj???????????????Bodi írta:Egy bal szélső védőre szerintem is nagy szükségünk lenne,olyan jó lenne megszerezni Del Hornot!

- Nóbi
- Capitá del Barça
Silvanus írta:JA! És srácok, azért egyet ne felejtsünk el, hogy a védelemről is essen szó egy kicsit: VAN NEKÜNK EGY EDMILSON-unk, aki sérülése ellenére is Európa, de talán a világ egyik legjobb védekező középpályása/védője!!!
Ha ő visszatér, és ismét 100%-os lesz, akkor pl.: egy Marquez, Edmilson szűrőn az Isten sem jut át, ha mégis, akkor ott lesz egy GIO, egy PUYUL, és egy MILITO (esetleg), talán Sylvinho.... szóval HÁTUL NEM LESZ GOND, ÉN MONDOM....
Jövőre a Chelsea nem hogy 4-et, de 1-et sem rúg majd nekünk!!!!
egyetértek!!!

-
- Director del Fútbol
JA! És srácok, azért egyet ne felejtsünk el, hogy a védelemről is essen szó egy kicsit: VAN NEKÜNK EGY EDMILSON-unk, aki sérülése ellenére is Európa, de talán a világ egyik legjobb védekező középpályása/védője!!!
Ha ő visszatér, és ismét 100%-os lesz, akkor pl.: egy Marquez, Edmilson szűrőn az Isten sem jut át, ha mégis, akkor ott lesz egy GIO, egy PUYUL, és egy MILITO (esetleg), talán Sylvinho.... szóval HÁTUL NEM LESZ GOND, ÉN MONDOM....
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Nagyon nehéz kérdés ez az egész, és szerintem itt már mindenki nagyon kiváncsian várja a történet végét!?...
Rengeteg féle verziót felsoroltunk itt, ki tudja mi a jó?!... Ami szerintem a három leg döntőbb dolog ebben az egész nyári átigazolási témában, az biztos a PÉNZ (elsősorban!), az idén mutatott forma, illetve Rijkaard véleménye!!!
Nos ha ezeket nézzük, akkor szerintem a leg esélyesebb, hogy Saviolát, és Riquelmét elpasszoljuk majd, mert mind ketten túl sokat keresnek, és jó pénzt kaphatnánk értük, és megvesszük Van Bommel-t, esetleg még Van Der Vaart-ot, no meg Milito-t mert ők meg olcsók aránylag!?...
Bennem nagyon vegyesek az érzelmek, és fura: egyre jobbanazt gondolom, hogy mégis csak kéne adni egy esélyt Riquelmének!!! ÉS SAVIOLÁNAK IS!!!
Azért egy Deco - Riquelme - Xavi - Van Bommel (vagy Van Der Vaart) középpálya nem semmi, elől meg Eto'o - Ronaldinho - ÉS SAVIOLA..... huhhhh, padon meg Maxi, Larsson, és Giuly!!!...
Kemény lenne, de ez is csak egy ötlet, egy lehetőség az 1000-ből.....
Rengeteg féle verziót felsoroltunk itt, ki tudja mi a jó?!... Ami szerintem a három leg döntőbb dolog ebben az egész nyári átigazolási témában, az biztos a PÉNZ (elsősorban!), az idén mutatott forma, illetve Rijkaard véleménye!!!
Nos ha ezeket nézzük, akkor szerintem a leg esélyesebb, hogy Saviolát, és Riquelmét elpasszoljuk majd, mert mind ketten túl sokat keresnek, és jó pénzt kaphatnánk értük, és megvesszük Van Bommel-t, esetleg még Van Der Vaart-ot, no meg Milito-t mert ők meg olcsók aránylag!?...
Bennem nagyon vegyesek az érzelmek, és fura: egyre jobbanazt gondolom, hogy mégis csak kéne adni egy esélyt Riquelmének!!! ÉS SAVIOLÁNAK IS!!!
Azért egy Deco - Riquelme - Xavi - Van Bommel (vagy Van Der Vaart) középpálya nem semmi, elől meg Eto'o - Ronaldinho - ÉS SAVIOLA..... huhhhh, padon meg Maxi, Larsson, és Giuly!!!...
Kemény lenne, de ez is csak egy ötlet, egy lehetőség az 1000-ből.....
"Més Cuen un Club"
- Nóbi
- Capitá del Barça
Van der Vaart akkora balszélső, mint a camp nou. max szükségből jáccik jobbszélsőt
ő nem kell, AKKOR MÁR INKÁBB Luque, bár hangsúlyozom, h ő sem létkérdés.
annál inkább egy jó jobbszélső. mongyuk én aimart v a rique-t is el tudnám képzelni ott
vagy akár nyuszkót is.
télleg, mérnem adjuk riquét aimarért???
és nem igaz, hogy nem akarják ezek a lököttek del hornot!!!
ő a jövő 

ő nem kell, AKKOR MÁR INKÁBB Luque, bár hangsúlyozom, h ő sem létkérdés.
annál inkább egy jó jobbszélső. mongyuk én aimart v a rique-t is el tudnám képzelni ott

télleg, mérnem adjuk riquét aimarért???
és nem igaz, hogy nem akarják ezek a lököttek del hornot!!!

Ainmarra nincs szükségünk sok alacsony játékosunk van inkább egy magas testes játékos kellene védekezésnél. Bár ha jönne még szebb focit játszanánk