Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lampiao írta:Deco naggyon naggyon nagy volt tegnap!!!!! Viszont szerintem nem jutunk továb... Sajnos...![]()
Ennek több oka is van:
1. A Manchester nagyon jó formában van egész évban és jól is játszanak így szerintem igazán ők érdemlik a trófeát...
2. Otthon bárki ellen így tud játszani a csapat... Na de idegenben siralom amit látunk általában...
3. A bírók az Old Traffordon mindig bedőlnek C. Ronaldo eséseinek...
4. A Manchester otthon legalább olyan jól játszik mint a Barca a Camp Nou-ban....
Mindezek ellenére imádkozni fogok, hogy bejussunk a döntőbe!!!
IMÁDOM A BARCÁT!!!! ÉS IMÁDOK MINDEN BARCAFANT!!!!:D
UI.: Nyugi nem vagyok meleg!!!:D
Nagyot nem, de érezhetően jobban működött a középpálya vele, mint nélküle...Primitive írta:Na, tegnap szerintem Deco nagyot játszott. Tud ő ettől jobban is játszani, de nekem alapvetően tetszett ahogyan tolta. Középpályán irányított, próbálkozott, de sajnos nem jött össze. Ez hiányoltam eddig a Barcából. Ha kellett felpörgette a játékot, ha viszont kellett akkor lelassította + egyetlen ember, a középpályán aki nem fél bevállalni a taktikai faltokat.
Szerintem aranyat érhet ő még nekünk...
DECOmagico írta:Én barca drukker voltam de nem annyira szeretem már mert ilyen piszkos egy klubbot én még nem láttam
A barca már 2 éve ratyi és képesek ezt a problémát egy emberre kenni hiába külön külön nagy nevek vannak benne de együtt fosok már elnézést a kifejezésért.
Deco-nak pörgősebb klubb kellene mint pl a Juve Inter Milan vagy végső esetben a Chelsea.
Nem tudjátok hogy Mourinho hova megy ezdzőnek??Mert ha a Barcába akkor maradjon Deco de ha nem akkor menjen.
Szánalmas vagy,remélem tudod.Te nem Barca szurkoló voltál,hanem Deco szurkoló..különbség.DECOmagico írta:Én barca drukker voltam de nem annyira szeretem már mert ilyen piszkos egy klubbot én még nem láttam
A barca már 2 éve ratyi és képesek ezt a problémát egy emberre kenni hiába külön külön nagy nevek vannak benne de együtt fosok már elnézést a kifejezésért.
Deco-nak pörgősebb klubb kellene mint pl a Juve Inter Milan vagy végső esetben a Chelsea.
Nem tudjátok hogy Mourinho hova megy ezdzőnek??Mert ha a Barcába akkor maradjon Deco de ha nem akkor menjen.
Igen, a sérülések miatt. Biztos vagyok benne, hogyha nem akadályozták volna sérülések, akkor most ö lenne a csapat egyik húzóembere. Remélem marad jövőre is.Olafinho írta:Ez igaz, az elején úgy tünt visszatér a régi Deco, de aztán bepunnyadt.
Ez igaz, az elején úgy tünt visszatér a régi Deco, de aztán bepunnyadt.barca99 írta:Pedig a szezon elején, amíg meg nem sérült, nagyon jól mozgatta a csapatot, Messivel nagyon éltek. A sérülése után viszont látványosan visszaesett.
Elvileg ezt a elkülönitést visszavonták, hogy mégsem igaz, de ki tudja. Egyébként is, Deco nem játszott rosszul az idény elején. Aztán jöttek a sérülések, és valahogy kijutottunk itt, hogy el van (?) választva a kerettöl. Kiváncsi leszek rá, hogy hogy tud enyi idö után belerázodni a játékba.Lionel85 írta:Én is adnék, de ha el volt különítve a csapattól úgymint Ronaldinho, akkor hogy játszhat? Nincs megbélyegezve ő is?