Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok, akkor ezt fel is terjeszthetjük Laportának meg Rijkaardnak! Végülis a Chelseat itthon is csak egy védővel vertük meg!Maxi írta:Nekem tettszik!Mr. Master írta:Eladjuk őket, és veszünk rajta egy Henryt, aztán eladunk egy beső védőt, és akkor majd vmi ilyesmi lesz a velállásunk: 2-4-4. Na, nem jó ötlet?
három védő?????megőrültetek? és akkor mit csinálunk majd a 4szélsővédőnkkel?ez halva született ötlet.Vito írta:Nem rossz így elsőreStike írta:Ez jó kérdés és éredekl is.Vito írta:Én sem tudom, miért erőltetik Gerardot?!
Szerintetek mi lesz, ha jönne luque és Ronnie-t valóban betenné Rijkaard középre(ami persze jó lenne),de akkor ki maradna ki? Deco?Vagy vhogy átalakítaná a taktikát
Esetleg Három védős taktika
Puyol-Marquez-Milito(Ebbe a rendszerbe belefér az argentin)Puyol és Rafa(vagy Edmílson) szeret futni ,bírja az iramot
viszont akkor a középpályásoknak többet kell a védekezésre fordítani!Még Deco és Xavi OK is,Ronnienek nem kell
,viszont Guily sem nagyon tud védekezni!
Nem rossz így elsőreStike írta:Ez jó kérdés és éredekl is.Vito írta:Én sem tudom, miért erőltetik Gerardot?!
Szerintetek mi lesz, ha jönne luque és Ronnie-t valóban betenné Rijkaard középre(ami persze jó lenne),de akkor ki maradna ki? Deco?Vagy vhogy átalakítaná a taktikát
Esetleg Három védős taktika
Puyol-Marquez-Milito(Ebbe a rendszerbe belefér az argentin)
Ez jó kérdés és éredekl is.Vito írta:Én sem tudom, miért erőltetik Gerardot?!
Nem igazán helyén való ezzen az oldalon a REALitás szót használniMelkor írta:Azért szerintem nem szálltunk el nagyon (1-2 kivétel persze), megmaradtunk a realitás talaján, ami nem is meglepő, mert ezen a Barcán nem sok változtatni való van!!redlions írta:Látom, mióta álmok színháza is lett a topic, azóta ez a legpörgösebb.![]()
Azért szerintem nem szálltunk el nagyon (1-2 kivétel persze), megmaradtunk a realitás talaján, ami nem is meglepő, mert ezen a Barcán nem sok változtatni való van!!redlions írta:Látom, mióta álmok színháza is lett a topic, azóta ez a legpörgösebb.![]()
Mé Brokival mi a baj???????????????Bodi írta:Egy bal szélső védőre szerintem is nagy szükségünk lenne,olyan jó lenne megszerezni Del Hornot!
Silvanus írta:JA! És srácok, azért egyet ne felejtsünk el, hogy a védelemről is essen szó egy kicsit: VAN NEKÜNK EGY EDMILSON-unk, aki sérülése ellenére is Európa, de talán a világ egyik legjobb védekező középpályása/védője!!!
Ha ő visszatér, és ismét 100%-os lesz, akkor pl.: egy Marquez, Edmilson szűrőn az Isten sem jut át, ha mégis, akkor ott lesz egy GIO, egy PUYUL, és egy MILITO (esetleg), talán Sylvinho.... szóval HÁTUL NEM LESZ GOND, ÉN MONDOM....
Jövőre a Chelsea nem hogy 4-et, de 1-et sem rúg majd nekünk!!!!