Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hozzátenném, hogy a Manchester igen tartalékos összeállitásban verte a ROMA-t! Hozzá szép focit produkálva...the Legend írta:ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak![]()
Jah, egységesen jók, és teli vannak önbizalommal. Ez van.Dave87 írta:Édes kevés lesz Ronaldo-t kivonni a játékból.
Igaz, hogy rengeteg akció fut az ő oldalán, és pillanatnyilag a MU legjobbja, de azért van ott pár ember (Giggs, Scholes, Carrick v Anderson), aki el tud indítani vagy be tud fejezni egy támadást.
Ha van kit tömni bogyóval, mondjuk Rooney, v Tevez, akkor mindjárt több variáció is előjön.
Sir Alex pedig ezt mindenkinél jobban tudja.
Az igazság az, hogy elég jól megy nekik idén, mert szinte mindenki jól teljesít, kevés a gyenge formában tengődő játékosuk.
Mondjuk ez nem meglepő, hiszen ilyen periódusban a csapat húzza magával a gyengébb embereket (legalábbis én így látom).
De, ez az idei szezon alapján a REALITÁS. Az meg egy "legendásan" nagy baromság, h Ronaldot kikapcsolva lehet nyerni, ugyanis a MU idén CSAPAT, athe Legend írta:Olafinho írta:Reálisan: A MU szanaszét szedi a tunya Barcát. Olyan intenzív, gyors, és stabil a MU, h az hihetetlen.
ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak![]()
a lényeg h ronaldot kivonjuk a játékbol, ha ronaldonak nem megy a csapat is csak szenved (általában). középpályán toure meg ledarálja az olyanokat mint hargreaves vagy carrick...
meg egy-két meccsre bármilyen nagyágyu csapatot el lehet kapni
Te hozzászólásod sem okosabb! Roma ellen nem pörögtek csak kb 50%-on főleg otthon. Ronaldo kivétele nem hiszem hogy annyit gyengítene rajtuk Arsenalt is bedarálták R7 nélkül is. Meg nem úgy néz ki hogy a mi védelünk képes lenne megállítani Ronaldot. Hargreaves,Carrick? Ember ők is védekező feladatokat látnak el. Itt Tevezt,Rooney-t,Ronaldo-t,Nani-t,Andersont kell megállítani ami szerény véleményem szerint nem fog sikerülni.the Legend írta:
ez nem realitás hanem hülyeség, hogyan szednének má szét minket ne hülyéskedj,igaz h a pillanatnyi forma ellenünk szól de a romát se szedte szét pedig azok még 11est is kihagytak![]()
a lényeg h ronaldot kivonjuk a játékbol, ha ronaldonak nem megy a csapat is csak szenved (általában). középpályán toure meg ledarálja az olyanokat mint hargreaves vagy carrick...
meg egy-két meccsre bármilyen nagyágyu csapatot el lehet kapni
Browneger oldalán szinte minden Barca klasszis veszélyes lehet, így én inkább hagynám Messit a helyén ügyködni, mivel ő klasszis védőket is meg tud verni. Yayában lesz a védekezésünk kulcsa szerintem is.gergo9 írta:Nem biztos hogy megússzuk nagy zakó nélkül. Most rosszabb csapatunk van vagyis rosszab formában lévő csapatunk van mint tavaly a Romanak a Manchester meg sokkal jobb mint tavaly. Ha azt hozzuk mint az elmúlt meccseken akkor Old Traffordra a saját kivégzésünkre megyünk! Itthon nyerni kell legalább 2 ha nem 3 gólal. De lesz Messink meg Deconk ez sokat számíthat. De kiscsapatok ellen is egyszerűen impotens a támadójátékunk most meg egyszerűen a világ legjobb védelmével felálló csapatot kell megvernünk akik támadásba sem gyengék finoman szólva. De néztem a Manu meccseit és szélen Brown helyén sebezhetőek. Brown elképesztő mennyit tud bénázni nem is értem miért játszatja SAF. Olyan ő mint a mi Oleguerünk. Bár lehet hogy ellenünk Gary Neville vagy Silvestre fog kezdeni ami már keményebb dió!! Arra a szélre mindenképpen Messit raknám aki után sztem Brown csak fetrengene. De arra is kiváncsi vagyok hogy Abidal vagy Zambrotta oldaláról Ronaldo mit tud majd kezdeni. Muszáj lesz már középpályán is szűrni keményen. Tehát Yaya-ra is kemény feladatok várnak. Óriási meccset remélek!!![]()
![]()
Hát, igaz ami igaz, nem avlami összeszedett a hátsó alakzat...djtrack írta:te hol élsz h 1 gólt kapunk? ezzel a védelemmel ahogy muzsikál örüljünk ha nem szaladunk bele egy zakóba mint a Roma tavaly! fejben össze kell szednünk magunkat! főleg h Puyol se lesz,ha volt sose nyerőember volt akkor is szívát kitette a pályán!