Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bezony, én is így gondoltam, különösen a csapatba építés módjában mondja Dave87 a frankót.Dave87 írta:Láttam párszor játszani Modricot, szerintem ha ennyire "feladta a labdát" nekünk, hiba lenne nem leütni.
Jó képességű, jól kiveszi a részét az összjátékból, ügyes kis irányító. Idővel (ha most nem is) mindenképp nagy hasznunkra lehet.
Mellette fiatal, és talán akkor sem fog puffogni, ha mondjuk Iniestához hasonlóan építik be a csapatba, évről évre, fokozatosan.
El Payaso írta:Ide akkor kell ember ha Zambrotta, Ronaldinho, Deco távozik.
Éspedig Alves, egy balszélső, és egy irányító, akinek nem kell akkora sztárnak lennie, mert Iniesta simán irányít, vagy akár Xavi is.
Így vagy végre, vki látja is hova kell igazolni.El Payaso írta:Ide akkor kell ember ha Zambrotta, Ronaldinho, Deco távozik.
Éspedig Alves, egy balszélső, és egy irányító, akinek nem kell akkora sztárnak lennie, mert Iniesta simán irányít, vagy akár Xavi is.
Látta valaki a gyereket játszani?El Payaso írta:Modric minek, hagyjuk már...
Télen vitte volna Wenger, de ő azt mondta vár nyárig a Barca ajánlatára. Azonban ha akkor sem lépnek, eligazol egy nagy klubba.CFirpo3 írta:Modricot meg lehet hogy elcsábítja a pénz a chelseabe
nem tom de sztem nem valo a barcába, annyira nem jo.. max lyon vagy iesmi csapatokOlafinho írta:KB MEnnyi lehet Modric ára?
Modric gondolom olyan típus aki vagy Arsenalban, vagy Barcába illik.Tofi írta:Elég érdekes 1 cikk![]()
Az angol Chelsea a télen már nagyon közel került Luka Modric megszerzéséhez, aki végül - a Dinamo Zágráb vezetőségének hathatós közreműködése miatt - nem hagyta el csapatát. A 21 éves szélső nyáron szinte biztos, hogy valamelyik sztárgárdában folytatja, egyelőre azonban csak találgatások vannak az ügyében.
A Barcelona, a Tottenham és a Liverpool kész ajánlatot tenni a válogatott futballistáért, de biztosan lesz még néhány tehetős klub, aki beszáll majd a harcba.