Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perrero írta:bazzeg Dani, elegem van, nem birod felfogni, hogy nem iszom alkoholt![]()
de egy kolára meghívhatsz -némi whiskeyvel:D
Irj, hogy hol, mikor, hova megyünk
Hát az igaz, hogy az eredeti Szeszélyes évszakok jobb volt! Az RTL-es pedig sablon vicceken alapszik, de jó volt látni ujra a képernyön Antal bácsitLos Banditos írta:Én csak az RTL-es részeket láttam, de azok nagyon gyengére sikerültek.Danka00792 írta:R.I.P.
Pedig még szerettem is a Szeszélyest.
Szntem ugyanazt írjukVito írta:ismerem a műsor történetét. azt szerettem volna mondani, hogy annak idejénozsimiki írta:U.i.: Vito! Nekem is nagy kedvencem volt a szeszélyes évszakok,de pontosan nem értem,h rtles párhuzam h jön ide....nem azért lett vége a szeszélyesnek,mert rtl lett, hanem vége lett,majd pár év múlva rtl is bepróbálkozott egy hasonlóval,ami sajna tényleg nem közelítette meg elődjét,de jobb volt a semminél.
értéket (legalábbis számomra) képviselt a szeszélyes évszakok, többek között az említett humoristáknak köszönhetően. az rtl pedig lesilányította a műsort a csatorna saját 'sztárjaival'.
Én csak az RTL-es részeket láttam, de azok nagyon gyengére sikerültek.Danka00792 írta:R.I.P.
Pedig még szerettem is a Szeszélyest.
ismerem a műsor történetét. azt szerettem volna mondani, hogy annak idejénozsimiki írta:U.i.: Vito! Nekem is nagy kedvencem volt a szeszélyes évszakok,de pontosan nem értem,h rtles párhuzam h jön ide....nem azért lett vége a szeszélyesnek,mert rtl lett, hanem vége lett,majd pár év múlva rtl is bepróbálkozott egy hasonlóval,ami sajna tényleg nem közelítette meg elődjét,de jobb volt a semminél.
Sőt, jó ez a zene, meghallgattam 4-szer, tök megtetszett.Primitive írta:Valszeg akkor elkerülte a figyelmemet, de bazz, ez a csajChris0527 írta:Már volt itt de nem hiszem hogy bárki is bánja hogy ujból belinkelted![]()
Jól rázza, a zene se annyira gázos?!