Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Sport és a Mundo is megirta, igaz a hir.Wa2x_ írta:Ez egy bulvár ratyi oldal és el lett mondva, hogy innen ne linkeljetek!
Drenthe meg barca fan.Ez profi sport, a pénz dönt.barca99 írta:Capel nemrég nyilatkozta, hogy nagy Madrid-fan. Amúgy sem kellene, de így...Azért remélem a Real beruház rá Robinho, Robben és Drenthe mellé.
Silva lehet, hogy nem lenne olcsó, de nekem nagyon szimpatikus játékos, örülnék, ha ő (is) érkezne.
Jogos, ez így van.Victor_Valdes írta: Talán mind Henrynak mind Zambrottának meg kellene egy új edző keze alatt is játszania...a csapatból senkinek se megy. De a nevek nagyok, túl nagyok.
Talán mind Henrynak mind Zambrottának meg kellene egy új edző keze alatt is játszania...a csapatból senkinek se megy. De a nevek nagyok, túl nagyok.Wa2x_ írta:Azért messze nem a legerősebb ez a Barca már, és ezt nem azért mondom mert most nem megy nekik, ez így van.
Lehetne erősíteni pl.: Zambrotta helyén, és sztem Henry-nek sem az a posztja amit játszik, és nem is idevaló hiába klasszis (ill volt az ágyúsoknál), nem m1 neki itt a játék, és nem is fog sajna..
Egy irányító középpályás kell meg 1 jobbszélső bekk, 1 védekező középpályás csere, emg max 1 középsővédő csere, ha m1 Oleguer.
Sztem ennyi ami kéne.
Garay.Varga Tamás írta:És ebben a csapatban ki az új igazolás?depth írta:VV - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré - Iniesta, Xavi - Messi, Eto'o, Henry
Én így állnék fel jövőre az igazolások után. Jah és, h ne legyen off: Garayt a padra.
Igen, Garay a padon. A felállás pedig a sokat álltal szidott 4-1-2-2-1 vagy 4-3-3 kinek, h tetszik. A vízszintes vonalak jelezték azt, h egy új szerkezeti rész jön. Azért nem értetted biztos, mert nem volt kedvem rajzolni.danko94 írta:Garay a padon Hát ez LoL!!!!Amúgy ha így irod le igazábol nem lehet látni h milyen taktikát játszatsz, mert ezek alapján lehet 4-4-2 és 4-3-3 is(csak h a többi variációt ne is írjam le)
Tessék. Ebben van a lényeg. Én már kiváncsian várom, mik lesznek majd az igazolásaink, kik mennek még és kik jönnek. Mert ez az év után, bizony előjött a gyengeség és a padnak a hiánya.Wa2x_ írta: Posztra kell igazolni, és elérhető játékosokat!
Teljesen egyet értek. Álmodozni felesleges, főleg ha nem is tehetünk a megvalósításuk érdekében.Wa2x_ írta:Nem tudom srácok valahogy nem látjátok át a helyzetet.
A Barcánál is véges a keret, ha adunk is el akkor, ami nem lesz sok bevétel, főleg ilyen szezon után.
Nem is tudom, hogy gondoljátok, h Silva vagy Fabregas eljönne ide, persze álmodozni lehet, csak felesleges..
Benzema... kérdem én MINEK?? 4 csatár??
Diogo, nem ő nem rossz, de ha jól tudom már a Real meg a Pool bejelentkezett.
Keita az megint vicc...
Posztra kell igazolni, és elérhető játékosokat!
Garay a padon Hát ez LoL!!!!Amúgy ha így irod le igazábol nem lehet látni h milyen taktikát játszatsz, mert ezek alapján lehet 4-4-2 és 4-3-3 is(csak h a többi variációt ne is írjam le)Varga Tamás írta:És ebben a csapatban ki az új igazolás?depth írta:VV - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré - Iniesta, Xavi - Messi, Eto'o, Henry
Én így állnék fel jövőre az igazolások után. Jah és, h ne legyen off: Garayt a padra.
És ebben a csapatban ki az új igazolás?depth írta:VV - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Touré - Iniesta, Xavi - Messi, Eto'o, Henry
roni9310 írta:nemrossz de én még beletenném öket: Kolo Touré, Benzema és Nasrit kihagynám + kéne még vmi yaya touré fle játékos középrenorbert55 írta:4 nagy igazolás kell:Lahm,Garay,Nasri,Silva.
Ha Villáért 30-at kérnek akk nem fognak Silváért kérni 90-et.
nemrossz de én még beletenném öket: Kolo Touré, Benzema és Nasrit kihagynám + kéne még vmi yaya touré fle játékos középrenorbert55 írta:4 nagy igazolás kell:Lahm,Garay,Nasri,Silva.
Ha Villáért 30-at kérnek akk nem fognak Silváért kérni 90-et.
Számomra a Ineista/Silva helye sántít!! Silva inkább szélen játszik meg amugy is oda egy Diegot vagy Fabregast raknák be irányítani!!!Fluwy írta:--------------------------------VV/Jorqera------------------------------------
Alves/?-------Puyol/Garay------Milito/?-------Abidal/Sylvinho
--------------------Xavi/?--------------Touré/Marquez----------------------
---Messi/Gio-------------Iniesta/Silva------------------Quaresma/?-------
-------------------------------Eto'o/Bojan/Henry----------------------------
? helyére B-böl fiatalok vagy fiatal tehetségek
Sztem! Jó lehet mondani h Quaresma nem jön meg ienek de én szeretem és ha már 2 akkor név megy mint Roni és Deco akkor nehogymár egy ien kaliber ne jöjjön aki meccseket dönthet lehet Diego vagy Cesc vagy iesmi.