Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Taibi írta:Sztem meg tök yó lenne egy ijen barsza:
-------------------Casillas----------------
Dani Álves------Garaly----------Keita
Messi---Fabregas-Nari-Diegó--CéRoni
------------Eto------Benzema---------
padon meg ijenek: pinto, jorkéra, nestea, bojan, iniesta, milito, yaya, Sergej Gomez Hernandez Esclapez (ő az új bojan)
akik mehetnek: váldez, pujol, zambtrota, ábidal, markez, kszavi, herny, rommie, dos santos
Sztetek nem lenne kircsi?
ja és edzőnek meg akkor jön ugye a suszter
Nem mondtam, h most bármelyikük is ász lenne. Csapatként viszont azok voltak, ennyi.Dave87 írta:neharagudj de sztem ez totál baromság.
1. se Márquez se Gio sem v. Bommel nem akkora ász most sem. Larsson pedig világklasszisként érkezett ha hiszed hanem. Igaz egy olyan világklasszisként aki már túl volt pályafutása zenitjén, de egy sztár sztár marad igazolja is a produkciója amit itt nyújtott. Sőt a Helsingborgban megújult ismét majd virágzott még a MU-ban is.
neharagudj de sztem ez totál baromság.Dave87 írta:A csapatnak olyan korszakváltáson kell keresztülmennie, mint ment anno, amikor Franket kinevezték.
Tényleg nem kell feltétlenül 3-4 nagy név ( Marquez sem volt az, sőt Gio, v Bommel, Larsson sem, mégis csapatként olyan erosek voltunk, h öröm volt nézni).
Bárkit csak őt ne.norbert55 írta:Ha nem jönne össze Silva akk Capel is jó lenne sztem.
lesz.rom,hogy sztár-e,csak focizzon rendesen.barca99 írta:Mondjuk nem teljesen értek egyet Mr. Masterrel sem, mert Silva sem a kimondott sztár kategória. Ronaldinho sem sztárként jött, pedig Silvánál jobban volt hypolva.
Sajnos nem te vagy az első aki ezt észrevetteMr. Master írta:Olyan mélységekbe tud sajnos süllyedni ez a fórumozás manapság...
Ezt én is olvastam reggel az El Mundo-n és hát mit mondjak, nagyon megörültem amikor elolvastam Silva nevét. Fiatal (22 éves), gyors, technikás, ambíciózus és spanyol válogatott focistáról van szó. Nem lenne rossz Ronnie alternatívájaként. Kérdés már csak az, hogy ő jönne-e a Barcába mivel 2014-ig van szerződése és 90m€ a kivásárlási ára.Replay írta:Goal.com szerint Ronaldinho pótlására David Silva lehet alternativa.
Silva illik a klub átigazolási politikájába, vagyis nem vesz kész szupersztárt.
Megemlitik még Diego Capel és Andrés Guardado nevét is.
Replay írta:Goal.com szerint Ronaldinho pótlására David Silva lehet alternativa.
Silva illik a klub átigazolási politikájába, vagyis nem vesz kész szupersztárt.
Megemlitik még Diego Capel és Andrés Guardado nevét is.
Thuramról azt tudom elképzelni, h visszavonul. R10 meg szinte biztos, h megy, Ezquerrot nem adnám el, pont ezért (Recre-Barca) vmi sérüléshullám és már is ott a csapatban. Oleguer meg nekem mind1, nagyon nem zavar.Replay írta:A Sport szerint egyre közelebb Dani Alvés és Fabregas, Bojan-nak új szerződést fognak felajánlani.
Továbbá a goal.com ir a lehetséges távozókról:
Thierry Henry, Gianluca Zambrotta, Oleguer, Lilian Thuram, Edmílson, Santi Ezquerro.
Ronaldinho a Milan-ba, Deco - jelenlegi állás szerint - Bayern-be menne.
Érdekes, hogy Gudjohnsen-ről és Sylvinho-ról semmi hir.
Részemről annyit, hogy nehezen kivitelezhetőnek tartom az ilyen szintü átalakitást, vagyis 10-12 játékostól megszabadulnak (nagyon nyomott áron vagy ingyen) és helyettük igazolnak újakat.
Felmerül az is, vajon ki lesz az edző következő szezonban és ő mit akar.
Fernando! Yaya sem volt 1 nagy szám, nem is nagyon ismerték, mostmeg alapember a Barcelonában.Fernando írta:Tök fölösleges itt találgatni mindenféle neveket. Újakat bedobni régieket kicserélni nemsok értelme van így a forumozásnak. Amugy Veloso sem hinném h a legjobb megoldás lenne. Annyira azért nem nagy szám a srác. Csak Portugáliában sztárolják.éS írta:3.vkp:Yaya mellé sztem Veloso tökéletes lenne(technikás és ha kapu elé kerül akkor se torpan meg ráadásul védőként is bevethető)
Tök fölösleges itt találgatni mindenféle neveket. Újakat bedobni régieket kicserélni nemsok értelme van így a forumozásnak. Amugy Veloso sem hinném h a legjobb megoldás lenne. Annyira azért nem nagy szám a srác. Csak Portugáliában sztárolják.éS írta:3.vkp:Yaya mellé sztem Veloso tökéletes lenne(technikás és ha kapu elé kerül akkor se torpan meg ráadásul védőként is bevethető)