Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga
Capitá del Barça

2008.04.15. 19:09:49

Taibi írta:Sztem meg tök yó lenne egy ijen barsza:

-------------------Casillas----------------
Dani Álves------Garaly----------Keita
Messi---Fabregas-Nari-Diegó--CéRoni
------------Eto------Benzema---------

padon meg ijenek: pinto, jorkéra, nestea, bojan, iniesta, milito, yaya, Sergej Gomez Hernandez Esclapez (ő az új bojan)

akik mehetnek: váldez, pujol, zambtrota, ábidal, markez, kszavi, herny, rommie, dos santos

Sztetek nem lenne kircsi?

ja és edzőnek meg akkor jön ugye a suszter
:shock: Ez olyan kircsii!!
:lol:
Fluwy
Barça B

2008.04.15. 18:54:11

--------------------------------VV/Jorqera------------------------------------

Alves/?-------Puyol/Garay------Milito/?-------Abidal/Sylvinho

--------------------Xavi/?--------------Touré/Marquez----------------------

---Messi/Gio-------------Iniesta/Silva------------------Quaresma/?-------

-------------------------------Eto'o/Bojan/Henry----------------------------

? helyére B-böl fiatalok vagy fiatal tehetségek
Sztem! Jó lehet mondani h Quaresma nem jön meg ienek de én szeretem és ha már 2 akkor név megy mint Roni és Deco akkor nehogymár egy ien kaliber ne jöjjön aki meccseket dönthet lehet Diego vagy Cesc vagy iesmi.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.15. 18:27:47

Dave87 írta:neharagudj de sztem ez totál baromság.
1. se Márquez se Gio sem v. Bommel nem akkora ász most sem. Larsson pedig világklasszisként érkezett ha hiszed hanem. Igaz egy olyan világklasszisként aki már túl volt pályafutása zenitjén, de egy sztár sztár marad igazolja is a produkciója amit itt nyújtott. Sőt a Helsingborgban megújult ismét majd virágzott még a MU-ban is.
Nem mondtam, h most bármelyikük is ász lenne. Csapatként viszont azok voltak, ennyi.
Az meg, h ki kit tekint világsztárnak, szubjektív dolog.[/quote]
Csapatként tény, hogy jók voltunk de ahoz új emberek és a régi emberek közös munkája kell hogy újra europa csúcsán legyünk
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.15. 18:18:19

neharagudj de sztem ez totál baromság.
1. se Márquez se Gio sem v. Bommel nem akkora ász most sem. Larsson pedig világklasszisként érkezett ha hiszed hanem. Igaz egy olyan világklasszisként aki már túl volt pályafutása zenitjén, de egy sztár sztár marad igazolja is a produkciója amit itt nyújtott. Sőt a Helsingborgban megújult ismét majd virágzott még a MU-ban is.[/quote]

Nem mondtam, h most bármelyikük is ász lenne. Csapatként viszont azok voltak, ennyi.
Az meg, h ki kit tekint világsztárnak, szubjektív dolog.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.15. 18:04:39

Dave87 írta:A csapatnak olyan korszakváltáson kell keresztülmennie, mint ment anno, amikor Franket kinevezték.
Tényleg nem kell feltétlenül 3-4 nagy név ( Marquez sem volt az, sőt Gio, v Bommel, Larsson sem, mégis csapatként olyan erosek voltunk, h öröm volt nézni).
neharagudj de sztem ez totál baromság.
1. se Márquez se Gio sem v. Bommel nem akkora ász most sem. Larsson pedig világklasszisként érkezett ha hiszed hanem. Igaz egy olyan világklasszisként aki már túl volt pályafutása zenitjén, de egy sztár sztár marad igazolja is a produkciója amit itt nyújtott. Sőt a Helsingborgban megújult ismét majd virágzott még a MU-ban is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.15. 18:03:10

Hiába dobálóznak itt sokan nevekkel, ez nem olyan egyszerü. A Silva féle ötlet a jó, mert van neve, van tapasztalata, de fiatal még és nyilván éhes a sikerre. Továbbra is az a véleményem, hogy foltozgatások semmit nem érnek. Volt már nagy vérátömlesztés és bejött amikor Decóék érkeztek. Persze garancia semmire sincs. Sajnos - le a kalappal - de már Xavit vagy Pouyolt sem látom igazán jónak. Ezzel nem azt mondom, hogy el kell adni Őket, de legyen vetélytársuk és küzdjenek meg a helyükért. Na és az edző kérdése, nem hinném, hogy Gardióla csak ugy zumek a 4. vonalból egyből a
világ egyik legnevesebb capatához kerülhetne, és be is jönne.
Fecó
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.15. 17:56:39

norbert55 írta:Ha nem jönne össze Silva akk Capel is jó lenne sztem.
Bárkit csak őt ne.

Mellesleg:
Szerintem ha okosan alakítjuk át a keretet nemkell semmit sem lejjebb adnunk. Miért kéne? Mi a Barca vagyunk. Elégedjünk meg a BL 8 közé jutásért vagy a bajnoki ezüsttel? Neem. Amugy arról, hogy Deco labdái mennyire pontosak; 10/3 talán ami pontos és most nem 50 méteres keresztlabdákról van szó... A Bayern ha tényleg elviszi szépen megél belőlünk... van Bommel pl. A csapat egyik legjobbja. Decot nemtudnám elképzelni Bayern mezben az az igazság. Neki inkább egy Juve vagy egy Manchaster United mez jobban állna. Nah sebaj meglátjuk mi lesz.

Ui.: Flamini esélytelen a BM-nél.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.04.15. 17:47:45

Uli Hoeness bejelentette, hogy a Bayern mindnet meg fog tenni Deco és Flamini (Arsenal) megszerzése érdekében. Ezen elgondolkodtam. Nem tudom megmagyarázni, de nekem Deco valamiért az egyik kedvencem. Már a Portoban is szerettem nagyon, aztán ahogy idejött, kezdett el a gépezet olajozottan működni. Sokáig el sem tudtam volna képzelni, hogy elmegy, de idén egészségesen sem játszott kimagaslóan. Igazából soha nem játszott szerintem rosszul (labdái többnyire megtalálták a társakat), de nem nyújtott semmi extrát. Ha nagyon kellene a Bayernnek, szerintem vihetnék, és akkor talán meg lehetne egyezni esetleg Lahm szerződtetésével kapcsolatban. Abban az esetben maradhatna Alvés a Sevillában (hadd küzdjön Uefa- kupás heyekért), és jöhetne belülre a jóval olcsóbb Garay. Előre viszont (Ronaldinho is távozik ugyebár) fogalmam sincs kit lehetne elhozni. Egyébként nem hülyeség összevetni a mostani helyzetet a 2003-assal. Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy akkor (Ronaldinho érkezésekor) a Barca az Uefa- kupában indult, és az ezüstérmet is ünnepelték már! Szóval egy alaposabb keretátalakítás után lejjebb kellene adni az igényekből...
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.15. 17:20:39

Ha nem jönne össze Silva akk Capel is jó lenne sztem.
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.15. 17:06:46

A csapatnak olyan korszakváltáson kell keresztülmennie, mint ment anno, amikor Franket kinevezték.
Tényleg nem kell feltétlenül 3-4 nagy név ( Marquez sem volt az, sőt Gio, v Bommel, Larsson sem, mégis csapatként olyan erosek voltunk, h öröm volt nézni).
Annak idején milyen jól bevált, Ronaldinho-n és talán Deco-n kívül senkit nem sztárként ismert a futballvilág, aztán még később Eto'o-t persze.
Akkoriban nagyon okos átigazolási politika jellemezte a klubot, szépen építgettünk, bizony kezdetben jóval rosszabb helyzetből, mint amilyenben most vagyunk.
Tudom, h nem sok összehasonlítási alapja van a két szitunak, de mégis.
Vannak sztárjaink, melléjük kell szerződtetni hasznos és tehetséges kiegészítő játékosokat és semmi gond nem lesz. ( Az edzőváltást nem is teszem kérdésessé, ezt megtörténtnek tekintve mondom, amit leírtam.)
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.15. 16:33:30

Lahm,Garay,Nasri,Silva jöhetnének a kezdőbe.Kiegészítőemberekként jöhetnének:Diogo,Keita,Crosas(kölcsönből vissza),+B csapatt beli tehetséges játékosok.És ezt nem úgy értem h csak padozzanak hanem mehet a rotációs rendszer.

Ha mégegyszer leírod ugyanazt 1 napon belül, mindet törölni fogom!
S.

És továbbra sem ebbe a topicba tartozik az edző kérdés! Ne csodálkozz ha törölve vagy.
L.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.04.15. 16:11:35

barca99 írta:Mondjuk nem teljesen értek egyet Mr. Masterrel sem, mert Silva sem a kimondott sztár kategória. Ronaldinho sem sztárként jött, pedig Silvánál jobban volt hypolva.
lesz.rom,hogy sztár-e,csak focizzon rendesen. :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.15. 15:58:01

Egyszerűen tényleg nem hiszem el, hogy vannak, akik nem értik az iróniát... #-o

Mondjuk nem teljesen értek egyet Mr. Masterrel sem, mert Silva sem a kimondott sztár kategória. Ronaldinho sem sztárként jött, pedig Silvánál jobban volt hypolva.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.15. 15:39:44

4 nagy igazolás kell:Lahm,Garay,Nasri,Silva.

Ha Villáért 30-at kérnek akk nem fognak Silváért kérni 90-et.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.15. 15:26:50

Mr. Master írta:Olyan mélységekbe tud sajnos süllyedni ez a fórumozás manapság... :(
Sajnos nem te vagy az első aki ezt észrevette :roll: :(
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.15. 14:44:45

Replay írta:Goal.com szerint Ronaldinho pótlására David Silva lehet alternativa.
Silva illik a klub átigazolási politikájába, vagyis nem vesz kész szupersztárt.

Megemlitik még Diego Capel és Andrés Guardado nevét is.
Ezt én is olvastam reggel az El Mundo-n és hát mit mondjak, nagyon megörültem amikor elolvastam Silva nevét. Fiatal (22 éves), gyors, technikás, ambíciózus és spanyol válogatott focistáról van szó. Nem lenne rossz Ronnie alternatívájaként. Kérdés már csak az, hogy ő jönne-e a Barcába mivel 2014-ig van szerződése és 90m€ a kivásárlási ára. :?

Mindenesetre meg lehetne próbálni...jobbnak tartom mint Capel-t és Guardado-t! :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.15. 14:39:05

Replay írta:Goal.com szerint Ronaldinho pótlására David Silva lehet alternativa.

yaya. És itt van magyarul is.

http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=2223
Replay
Director del Fútbol

2008.04.15. 14:32:38

Goal.com szerint Ronaldinho pótlására David Silva lehet alternativa.

Mr. Master
Director del Fútbol

2008.04.15. 14:06:39

Olyan mélységekbe tud sajnos süllyedni ez a fórumozás manapság... :(
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.15. 13:45:46

Replay írta:A Sport szerint egyre közelebb Dani Alvés és Fabregas, Bojan-nak új szerződést fognak felajánlani.

Továbbá a goal.com ir a lehetséges távozókról:
Thierry Henry, Gianluca Zambrotta, Oleguer, Lilian Thuram, Edmílson, Santi Ezquerro.
Ronaldinho a Milan-ba, Deco - jelenlegi állás szerint - Bayern-be menne.

Érdekes, hogy Gudjohnsen-ről és Sylvinho-ról semmi hir.

Részemről annyit, hogy nehezen kivitelezhetőnek tartom az ilyen szintü átalakitást, vagyis 10-12 játékostól megszabadulnak (nagyon nyomott áron vagy ingyen) és helyettük igazolnak újakat.
Felmerül az is, vajon ki lesz az edző következő szezonban és ő mit akar.
Thuramról azt tudom elképzelni, h visszavonul. R10 meg szinte biztos, h megy, Ezquerrot nem adnám el, pont ezért (Recre-Barca) vmi sérüléshullám és már is ott a csapatban. Oleguer meg nekem mind1, nagyon nem zavar.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.15. 13:40:24

Fernando írta:
éS írta:3.vkp:Yaya mellé sztem Veloso tökéletes lenne(technikás és ha kapu elé kerül akkor se torpan meg ráadásul védőként is bevethető)
Tök fölösleges itt találgatni mindenféle neveket. Újakat bedobni régieket kicserélni nemsok értelme van így a forumozásnak. Amugy Veloso sem hinném h a legjobb megoldás lenne. Annyira azért nem nagy szám a srác. Csak Portugáliában sztárolják.
Fernando! Yaya sem volt 1 nagy szám, nem is nagyon ismerték, mostmeg alapember a Barcelonában.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
albicelesteX
A Vadász

2008.04.15. 12:41:15

jah![auto_cenzúra] elképzelések de úgy is a klub vezetés dönt kit hoznak majd ha hoznak!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.15. 12:26:45

éS írta:3.vkp:Yaya mellé sztem Veloso tökéletes lenne(technikás és ha kapu elé kerül akkor se torpan meg ráadásul védőként is bevethető)
Tök fölösleges itt találgatni mindenféle neveket. Újakat bedobni régieket kicserélni nemsok értelme van így a forumozásnak. Amugy Veloso sem hinném h a legjobb megoldás lenne. Annyira azért nem nagy szám a srác. Csak Portugáliában sztárolják.
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.15. 12:14:56

Nem mindenkinek esett le, de ezen még jobban kacagok, hogy harapnak rá egyből, nem is csoda mondjuk :lol: Dupla talppal! :lol:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.15. 11:43:21

Nem értitek a poén!? Taibi csak a sok irreális hsz-re adott egy gúnyos választ. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2008.04.15. 12:23:26-kor.
Lezárt