Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy biztos barátom h klasszis edzönk sose lesz ugyanugy ahogy klasszis kapusunk se...1 párszor már leirtam... de engem is bosszant már a kapus kérdés.Hasselbaink írta:Két ember van, akit mindig UTÁLTAM: az egyik ez a degenerált!
Döbbenetes, hogy évek óta nincs kapuskérdés nálunk.....
Pedig a régi mondás is eként szól: a jó csapathoz először is végy egy jó kapust.....
Na ja, a védelem mindent megtett Pinto 'sikere' érdekében...Zehii írta:Ez a meccs után látszik hogy milyen szinten van VV és Pinto ... ezután talán nem kéne annyit szidni Valdest sztem és gondolja meg az aki Pintot jáccatná a szezon hátralévő részében sztem ...
hasonló a gól mint a Lampard -é, Chelsea elleni meccsen... videó:Los Banditos írta:Varga Tamás: A második gólra gondolsz szerintem. Az egyébként tényleg az ő hibája volt. Olyan közelről olyan szögből fejesgólt kapni nem lehet.
Arról miért tehet, hogy a spanyol játékvezetőknek nincs szemüvege?Varga Tamás írta: Aki állt már kapuban az tudja: annál nagyobb hiba nem nagyon van, ha elindulok és megtorpanok. Ugyanis a megtorpanás miatt csúszott el. Ráadásul a kaputól 2 méterre a kapus az úr. Te4hát az első gól kizárólag az ő hibája volt 100%-ban.
Felemelő érzés lehet, hogy egy ember egyetért veledNA látjátok ilyen egy ember aki érti is a focit nemcsak magyarázza persze hogy az ő hibája volt! Köszönöm Varga Tamás!
1. Az első gól-nem volt bennt. Egyébként kimondottan bravúrral fogta meg az erős, és villámgyors fejest.Varga Tamás írta:Aki állt már kapuban az tudja: annál nagyobb hiba nem nagyon van, ha elindulok és megtorpanok. Ugyanis a megtorpanás miatt csúszott el. Ráadásul a kaputól 2 méterre a kapus az úr. Te4hát az első gól kizárólag az ő hibája volt 100%-ban.Rivaldo11 írta:Szerintem aki Valdest hibáztatja a 2. gólért, az nem sokat futbalozhatott életében. Mielőtt kritizálunk, nem árt, ha tisztában vagyunk a játékszituációkkalAbidal csúnyán elengedte az embert a 2. gólnál. Ennyi. Valdes elcsúszott, és tehetetlen volt. Ludas ő is, de ha kinyitjuk a szemünket, akkor észre kellene venni, hogy nem az övé a gól, hanem Abidalé. Többet nem mondok a témáról, mert felmegy a vérnyomásom.
De ő se azt mondta, hogy egy hiba miatt zavarjuk el...Gomezinho írta:NA látjátok ilyen egy ember aki érti is a focit nemcsak magyarázza persze hogy az ő hibája volt! Köszönöm Varga Tamás!
Aki állt már kapuban az tudja: annál nagyobb hiba nem nagyon van, ha elindulok és megtorpanok. Ugyanis a megtorpanás miatt csúszott el. Ráadásul a kaputól 2 méterre a kapus az úr. Te4hát az első gól kizárólag az ő hibája volt 100%-ban.Rivaldo11 írta:Szerintem aki Valdest hibáztatja a 2. gólért, az nem sokat futbalozhatott életében. Mielőtt kritizálunk, nem árt, ha tisztában vagyunk a játékszituációkkalAbidal csúnyán elengedte az embert a 2. gólnál. Ennyi. Valdes elcsúszott, és tehetetlen volt. Ludas ő is, de ha kinyitjuk a szemünket, akkor észre kellene venni, hogy nem az övé a gól, hanem Abidalé. Többet nem mondok a témáról, mert felmegy a vérnyomásom.
Mostanában elég sokat hibázgat. Én nem elküldtem volna, hanem Pintónak adnék lehetőséget, VV meg pihenjen és gondolkodjon.Perrero írta:Te meg a fórumon...radu10 írta:Váldez meg Rájkárd a leggyengébb láncszem ebben a csapatban sajnos
Valdes mi a [auto_cenzúra] csináljon a pályán majdnem "egyedül"jó, hogy azért nem hibáztatjátok, mert nem lő gólokat... IGEN, HIBÁZOTT HÉTVÉGÉN! de melyik kapus NEM SZOKOTT