Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
természetesen a gyerek is hunyó, nem is kicsit, mert elég sok millióért szrta/szja le folyamatosan a közönséget és a barcát is.barca99 írta:Tök ugyan ezt gondolom. Ha más csapatben varázsol, az nagyon fog fájni, mert hiába volt a bizakodás, itt leszrta a közönséget... és ne a fórumot hozza fel vki példának, mert a meccsre kijáró 90e ember bíztatta...ozsimiki írta:....
Sőt egyenlőre az is érdekelne az ő szájából, hogy miért is megy el. A Klub akarta minden áron már most eladni? Vagy Milánóban jobb klubok vannak? És milyen posztja lesz? És miért jó az UEFA-kupában? És...![]()
Csapatszinten sem tudok neki szurkolni, meg úgy igazából egyéni szinten sem...
Tök ugyan ezt gondolom. Ha más csapatben varázsol, az nagyon fog fájni, mert hiába volt a bizakodás, itt leszrta a közönséget... és ne a fórumot hozza fel vki példának, mert a meccsre kijáró 90e ember bíztatta...ozsimiki írta:3.: Ha R10 a Milanban ismét a régi lesz,akkor csalódók ismét,ugyanis itt is megemberelhette volna magát ennyi erővel,nem dacoskodni,hanem behúzni fülét farkát,és leállni a bulikkal....persze szegényt a klub taszította eme rossz sorba![]()
Amikor meg nyilvánosságra került,inkább besértődőtt és megy a Milanba...közel sem szabad egylapon említeni egy ilyen esetett pl Rivaldo-éval, Ő nagy formában volt,és egy L.V.G kellett ahhoz,hogy ne itt fejezze be pályafutását
R10nek meg akaraterő kellett volna,h itt fejezze be.
A szerződése 2010-ig szól.danko94 írta:Gyerekek ha r10 úgy megy el h kivásárolja magát akkor a szemembe bálványból gyökérré alakul!!! A testvére is egy hete még azt nyilatkozta h Ronnie nem megy sehova erre most itt van ez...Azt meg még mindig nem értem h 2011-ig van szerződése akk a Barca mi a ...-ér köteles eladni milyen hülye szabály ez kérdem én?????Akkor mi értelme van a szerződésnek???![]()
2010-ig van szerződése. A FIFA alapszabálya kimondja, hogy egy játékos aki 5 évet lehúzott a csapatánál a hátralévő éveknek megfelelő fizetés kifizetésével kivásárolhatja magát.danko94 írta:Gyerekek ha r10 úgy megy el h kivásárolja magát akkor a szemembe bálványból gyökérré alakul!!! A testvére is egy hete még azt nyilatkozta h Ronnie nem megy sehova erre most itt van ez...Azt meg még mindig nem értem h 2011-ig van szerződése akk a Barca mi a ...-ér köteles eladni milyen hülye szabály ez kérdem én?????Akkor mi értelme van a szerződésnek???![]()