Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, sajnos nem fogja behúzniMorminho írta:Egyébként a Real így is be fogja húzni a meccset. Mintha a Murcia lenne emberhátrányban beálltak a kontrákra.
mostantol a 3. helyért kell küzdenünk az atletico madriddal az is nagyon feljött a seggünkre...Los Banditos írta:Azért nem olyan egyszerű a BL-re való tartalékolás. Ha nem figyelünk, akkor a Villarreal miatt könnyen meglehet, hogy csak 3.-ok leszünk, és akkor nyáron majd egy BL-selejtezőt kell játszanunk, pedig lenne túra bőven idén is.![]()
Elhiszem hogy lóvé miatt jók a túrák, de amugy semmit nem érünk vele...sőőőt majdhogynem rossz is.Los Banditos írta:Azért nem olyan egyszerű a BL-re való tartalékolás. Ha nem figyelünk, akkor a Villarreal miatt könnyen meglehet, hogy csak 3.-ok leszünk, és akkor nyáron majd egy BL-selejtezőt kell játszanunk, pedig lenne túra bőven idén is.![]()
Valóban, de én úgy gondolom, hogy ha a MU-nak nagyon kemény, akkor a Barvának pedig nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kemény kerete van. Egyszerűen a Barcában mindenki klasszis játékos, vagy pedig a legjobb fajtából való tehetség ...Dave87 írta:Mellesleg sztem a MU-nak is elég kemény kerete van, a cseresoruk pl. simán veri a miénket (Nani, Tevez, Hargreaves, Neville, Carrick/ Anderson pl.), sokkal több rotációs lehetőségük adódik. Itt ugyan nem számít 2 meccs alatt, csak a keretek miatt mondom.
Ez mondjuk nagyon szubjektív.
a BL-t jobban megérdemlitek ez tény.Attól függetlenül hogy a Schalke ellen nemvolt sziporkázó a játékotok, azért ősszel is magabiztosak voltatok BL-ben és jol is játszottatok a Celtic meccsről nemis beszélve.De megint hülyeség ez a megérdemli szövegRivaldo11 írta:Hol az a papír? Már ketten szignózzuk. Mi a bajnokságot semmiképp nem érdemeljük meg, ha viszont a MU-t kiütjük, akkor a BL-t igen.
Az Arsenalt a kupában verte meg, amiből nem érdemes kiindulnigergo9 írta: Erre csak egy kérdésem van: Verte meg már nagycsapat idén a Manchestert? Megsúgom! Nem. De a Manchester megverte az Arsenal,Chelsea(2x),Liverpool(2x),Roma(3x),Lyon-t is. És ezek közül sztem csak a Lyon gyengébb nálunk . A nagycsapatok ellen olyat produkálnak hogy öröm nézni!! És olyan nagyfölénnyel verte őket hogy az már nekem fájt...
igen biztos van, gondolom a 4. helyezett jutna fel vagy vmi ilyesmi...mindenesetre érdekesAprieto írta:Ha jól tudom pár éve a Real Madrid Castilla 1() hellyel csúszott le a feljutásról.
Viszont nem szerepelhet egy klub két csapata egy osztályban, így van vmi eljárás olyankor... csak már nem emlékszem micsoda