Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ezt nem teszi meg, mert akkor valszeg meggyűlölnék a szurkolók........Attya írta:Ha Ronni kivásorlja magát a szerződéséböl akkor igazi áruló és 1 patkány lesz a szemembe! Annyi becsület azért rem lesz benne, h ebbe nem megy bele....Gondolom a Milan ezt erölteti nagyon!
Lehet hogy madridos a csávó és örül hogy többet nem szivatja őket össze-visszaRonaldinho&Barca írta:Teis elmehetsz ha ezt így gondolod, ezeket a hozzászólásokat nemlehetne törölni?balazs14 írta:Vééééééégre..... Elmegy... Köszönöm Istenem
Teis elmehetsz ha ezt így gondolod, ezeket a hozzászólásokat nemlehetne törölni?balazs14 írta:Vééééééégre..... Elmegy... Köszönöm Istenem
Igen, ezen én is sokat gondolkodtam, de aztán rájöttem, hogy nincs így, és tudod miért?gekkodan írta:Ezt az egészet még le is kaksiznám, ha nem buktunk volna a töketlenség miatt tízmillió eurókat. Tavaly nyáron szépen el kellett volna adni, látszott, hogy lefutott történet. Ez a Laporta-éra legnagyobb hibája marad. A második legnagyobb, hogy az edzőnk még Rijkaard.
én nem venném le...xbalix írta:El se hiszem!!!Most vehetem le a falamról Ronit.
![]()
Komolyan, nem ő a Barca, de el se tudom képzelni máshol. Remélem soha nem játszik ellenünk és azt is h már nem lesz a régi, mert akkor mindenki foghatja a fejét.
Uraim!!!!Kérem!!!fir3bird írta:ja és Messiről nem is beszéltünk mégMihu írta:Azért hál' Istennek volt a futballnak egy Peléje és egy Maradona-ja. Ők mindketten 100 éven belül születtek.Z$ołtu írta: Ez így van, de akkora tehetség, mint Ronaldinho 100 évente talán, ha születik egy.
ja és Messiről nem is beszéltünk mégMihu írta:Azért hál' Istennek volt a futballnak egy Peléje és egy Maradona-ja. Ők mindketten 100 éven belül születtek.Z$ołtu írta: Ez így van, de akkora tehetség, mint Ronaldinho 100 évente talán, ha születik egy.
Azért hál' Istennek volt a futballnak egy Peléje és egy Maradona-ja. Ők mindketten 100 éven belül születtek.Z$ołtu írta: Ez így van, de akkora tehetség, mint Ronaldinho 100 évente talán, ha születik egy.
Ez így van, de akkora tehetség, mint Ronaldinho 100 évente talán, ha születik egy. Én nagyon remélem, hogy még mutat az igazi tudásából valamit. Nagyon jó lenne láni MOSOLYOGNI a pályán GRÁNÁTVÖRÖS-KÉK mezben, de sajnos nem lesz már ígycsababarca írta: Az a jó, hogy kinevelt egy Messit a klub,és hogy kinevel egy Bojant is...