ne akadjunk már fent a részleteken...tudod h értettemgekkodan írta:egy ideje már nélküle látod a Barcát, ha pályán volt is sokszor csak az árnyékát láttad.

ne akadjunk már fent a részleteken...tudod h értettemgekkodan írta:egy ideje már nélküle látod a Barcát, ha pályán volt is sokszor csak az árnyékát láttad.
egy ideje már nélküle látod a Barcát, ha pályán volt is sokszor csak az árnyékát láttad.csababarca írta:nagyon furcsa lesz nélküle látni a barcát...nagyon furcsa...
de szerintem neki is jobb lesz,és nekünk is hogy klubbot vált![]()
A 2006-2007-es szezonban már semmit de semmit nem mutatott a valódi tudásából. Ennek ellenére amikor egészséges volt játszott, de a Villareal elleni ollózásán kívül nem sok dologra emlékszel. Na meg talán a Werder elleni meccsen rúgott szabadra. Ment is a mentegetőzés, hogy a VB miatt fáradt, nem tudott pihenni, az alapozás stb.mrmonster írta:Nagyon szépen hangzik, de ne haragudj, kicsit utólagos magyarázkodásnak tűnik. Tavaly azért még nem volt ennyire tragikus a helyzet, még volt remény hogy feljavul.gekkodan írta:Tavaly nyáron szépen el kellett volna adni, látszott, hogy lefutott történet. Ez a Laporta-éra legnagyobb hibája marad.
Azért felesleges túlzásokba esni, mégha buktunk is nagy összegeket.gekkodan írta: Ezt az egészet még le is kaksiznám, ha nem buktunk volna a töketlenség miatt tízmillió eurókat. Tavaly nyáron szépen el kellett volna adni, látszott, hogy lefutott történet. Ez a Laporta-éra legnagyobb hibája marad. A második legnagyobb, hogy az edzőnk még Rijkaard.
Nagyon szépen hangzik, de ne haragudj, kicsit utólagos magyarázkodásnak tűnik. Tavaly azért még nem volt ennyire tragikus a helyzet, még volt remény hogy feljavul.gekkodan írta:Tavaly nyáron szépen el kellett volna adni, látszott, hogy lefutott történet. Ez a Laporta-éra legnagyobb hibája marad.
Ezt az egészet még le is kaksiznám, ha nem buktunk volna a töketlenség miatt tízmillió eurókat. Tavaly nyáron szépen el kellett volna adni, látszott, hogy lefutott történet. Ez a Laporta-éra legnagyobb hibája marad. A második legnagyobb, hogy az edzőnk még Rijkaard.Boixos írta:ilyen magasság, olyan magasság...
MUNKAVÁLLALÓ bssza +! ez a foglalkozása, akkor ne a kocsmákban bizonyítson! egy darabig ment mellette a bugi a pályán is, de mostmár nem megy. gondolom van egy olyan szerződése a klubbal, h a kialkudott lóvéjáért ne csak a herezacskóját lógassa, hanem tegyen meg mindent a csapat jobb szerepléséért. ezt a részét a dolognak már egy jó ideje leszarja.
de a Barca is hibás, nem szabadott volna ennyire elengedni a gyereket.
fallosz főnökség, az így kínálkozó lehetőségeket kihasználó játékos, és a vége sajnos egy ronaldinho-paródia...
10 írta: ha te is olyan magaságokba kerülnél te se tudnál ellenkezni a csábitásnak gondolok itt az éjszakázásra bár nehéz megértened mer te soha nem fogsz odáig elkerülni
Te meg azért érted mert olyan magasságokban vagy mi? Ostoba majom vagy hidd el nekem és saját magad nevetteted ki azzal hogy 24 hsz-el arcoskodsz, és kiosztod a másikat mintha te akkora császár lennél10 írta: ha te is olyan magaságokba kerülnél te se tudnál ellenkezni a csábitásnak gondolok itt az éjszakázásra bár nehéz megértened mer te soha nem fogsz odáig elkerülni
legyen inkabb 50-50% mivel..persze h kell a diak akarata..de ha egyszer ketszer a tanar azt mondja kirugatlak az iskolabol akkor tobbet nem fog hianyozni a diak.ozsimiki írta:(20%ban tanár, 80ban én...)
az biztos, viszont ő kemény pénzeket kap azért, hogy focizzon, ez a munkája, ha éjszakázni akar, akkor vonuljon vissza...10 írta: ha te is olyan magaságokba kerülnél te se tudnál ellenkezni a csábitásnak gondolok itt az éjszakázásra bár nehéz megértened mer te soha nem fogsz odáig elkerülni
ha te is olyan magaságokba kerülnél te se tudnál ellenkezni a csábitásnak gondolok itt az éjszakázásra bár nehéz megértened mer te soha nem fogsz odáig elkerülniozsimiki írta:Különbözik a véleményünk! És ott az inkább szóSzakacs írta:szerintem meg nem nevetseges..mert ha olyan edzeseket tartottak volna amilyenekett kell..hogy edzes utan mozdulni se bir az ember...lasd pl united...ronaldo es rooney is ejszaka csaszarai szabadsagkor...de mikor szezon van akkor olyan edzesek vannak h egyszeruen mozdulni se tudnak akkor nincs kedvuk meg bulizni...mig riijkaard tili toli edzeseket tart...igy lazan elmehet...tapasztalatbol mondom...edzes minosegebol kiderul h lehete beloled ejszaka csaszara avagy sem...szoval igenis az edzoi stab a ludas.ozsimiki írta:
Az meg nevetséges,h inkább az edzőt hibáztatják egyesek....l.![]()
Nehogymár magától ne tuddja,h nem szabad ilyen életet élnie ha csúcson akar maradni,AKAR???hát nemúgy tűnik,mert 1-2 hónap elteltével is látta,h hoppá így már nem tudom azt nyújtani amit tudtam,mégse állt le vele! Ez az Ő sara!
Hasonlat: ha béna a tanár,és én ezért nem megyek be zh ra ki bukik meg? Ki tehet róla? (20%ban tanár, 80ban én...)
Különbözik a véleményünk! És ott az inkább szóSzakacs írta:szerintem meg nem nevetseges..mert ha olyan edzeseket tartottak volna amilyenekett kell..hogy edzes utan mozdulni se bir az ember...lasd pl united...ronaldo es rooney is ejszaka csaszarai szabadsagkor...de mikor szezon van akkor olyan edzesek vannak h egyszeruen mozdulni se tudnak akkor nincs kedvuk meg bulizni...mig riijkaard tili toli edzeseket tart...igy lazan elmehet...tapasztalatbol mondom...edzes minosegebol kiderul h lehete beloled ejszaka csaszara avagy sem...szoval igenis az edzoi stab a ludas.ozsimiki írta:
Az meg nevetséges,h inkább az edzőt hibáztatják egyesek....l.