Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.12. 14:29:43

én eddig azthittem h roninak 2010-ig szól a szerződése... :shock:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Gyuri003
Barça B

2008.04.12. 14:23:55

Ronni végleg elment :cry: http://www.fn.hu/foci/20080411/ronaldin ... o_milanba/

már le is igazolták majdem sírok hogy történhetett ez :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.12. 14:21:29

10 írta:Te nagyon okos...ha nem játszik valaki akkor hogy kerül formába? csak ezt ird le nekem báttya
Te nagyon okos! Az egész tavalyi szezont végig játszotta és év elején is kapott lehetőséget bőven.... :twisted:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
unikornis
Barça B

2008.04.12. 14:05:09

10
Barça B

2008.04.12. 14:03:42

gekkodan írta:Már a szezon elején is kispadra kellett volna rakni, Rijkaard mégis játszatta, borzasztó formája ellenére. Így senki ne mondja, hogy nem kapott lehetőséget, mert még többet is kapott, mint bárhol máshol. Mourinho a 3. szezonbeli meccs után úgy csapta volna padra, ahogy kell.

Kapott lehetőséget, többet is, mint érdemelt volna csak egyszerűen NEM élt vele. Utána sumákolások, álhírek, pletykák tengerében szépen eldöntötte, hogy távozik, nem túl elegánsan intézve.

Emberileg teljes csalódás a brazil számomra és a legőszintébben azt gondolom, hogy ilyen hozzáállású játékosnak nincs helye a keretben, személy szerint örülnék, ha távozna, mert hetek óta többek között miatta is van ilyen hangulat a csapat körül, nincs szükség a botrányokra és a találgatásokra, baromira elég volt már. Ahogy Rijkaardnak is sokat köszönhetünk, Ronaldinhonak is, de mindkettőnek lejárt itt az ideje és lassan többet ártanak mint használnak, mert a miattuk gerjedő közhangulat nagyon rosszat tesz a csapatnak akkor, amikor pont az összefogásra lenne szükség.
te nagyon okos...ha nem játszikv alaki akkor hogy kerül formába? csak ezt ird le nekem báttya
baas11
Entrenador del Barça

2008.04.12. 13:47:08

Valdes saját nevelés, a legkecesebb gólt kapta a ligában és hozza azt amit tud. Rafa Militoval a legjobb belsővédő párost alkották ősszel, teljesítményével semmi baj. Xavi saját nevelés, végig dolgozta a szezont, jó párszor ő mentett meg minket az égéstől, hozza azt amit tud. Eto'o 13 mérkőzés 12 gól. Messi 20 éves és ha játszik általában a csapt egyik húzóembere.
egyébként minden rendben nálad?[/quote]

Ja persze saját nevelés...meg az ősszel, és tavaly mit csináltak ezek az emberek mert én leginkább csak Roni "halvány" focijára emlékszem( amikor mindenki sérült volt ) amivel bajnokságot nyerhettünk volna , na meg a Pool és Valdes és Marquez stb... amugy én szeretem őket nem arról van szó !amugy kösz ?-ed de valóban nincs rendben nálam minden végtelenül szomorú vagyok!
Demonhunter
Capitá del Barça

2008.04.12. 13:24:24

Akármennyire se szeretnénk, hogy eladják, sajnos azt kell mondani hogy megérdemelte.Ilyen hozzáállás nem ide való.Én még amikor nem szerettem a focit, csak a csapból is Ronaldinho jött, akkor én is őt szerettem pedig nem is láttam játszani.Aztám megtudtam hogy a Barcában játszik, de ekkor még nem volt semmi.Tehát a Barcát Ronnie által ismertem meg.Aztán a 2006-os vb-n megszerettem a focit.És valahogy a Barcát is.Akkor még a BL győzelemről sem tudtam.Mondhatni divatdrukker voltam.De ez már megváltozott és nem tudnám elképzelni az életemet Barca, a Barcát Ronnie nélkül.Ne menny el!És ne legyél trehány!Kérlek!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Gyuri003
Barça B

2008.04.12. 13:05:05

én például Ronaldinho miatt szerettem meg a focit és miatta a barca a kedvenc csapatom de már nemcsak miatta!!! szerintem lehet nem kéne eladni
csak kölcsönadni pl.:Adrianonak is nagy formahanyatlása volt elküldték Brazíliába és lám ujra a tudását tudja nyujtani lehet ezt kellene tenni és ha utánna is elakarják adni akkor adják de ne 20 millióért ez nevetséges összeg :( minimum 30millió járna érte na Bye ennyi akartam
Karashu
Jugador d'estrella

2008.04.12. 12:34:08

balazsfoci írta:Tuti hogy majd amikor összekerülünk a Milannal,akkor ő fog minket kiejteni :)

De akkor mindenkit kiröhögök akik azt gondolták h nem fog visszakerülni a formájába! Akkor meg a sok siránkozó mondja majd hogy "hát mégsem kellett volna eladni"
Én meg ammikor a Barca kiejti a Milant és Ronaldinho is a pályán lesz, ordítva fogok röhögni a hülye fejeden! :x
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.12. 12:06:51

balazsfoci írta:Tuti hogy majd amikor összekerülünk a Milannal,akkor ő fog minket kiejteni :)

De akkor mindenkit kiröhögök akik azt gondolták h nem fog visszakerülni a formájába! Akkor meg a sok siránkozó mondja majd hogy "hát mégsem kellett volna eladni"
Én meg úgy hiszem, hogy addigra már a kezdőbe sem fogják jelölni :)
Ebben a csapatban már nem tudna semmit sem nyújtani...
albicelesteX
A Vadász

2008.04.12. 12:01:42

Szerintem annyira látványos javulása neki nem lesz!valami biztos vátozik majd!Kíváncsian várom!
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.12. 11:59:11

Senki nem fog sirni. Legalább is én nem. Örülni fogok, hogy látom játszani. De már párzor leírta itt egy pár ember... :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.12. 11:54:04

Tuti hogy majd amikor összekerülünk a Milannal,akkor ő fog minket kiejteni :)

FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.12. 11:21:04

baas11 írta:Valdes mit csinál(t) ? Rafa? Xavi? Eto'o ? gólokat lő de nem eleget ,állandóan sérült Messi uez adjuk el ... Mindegy szerintem nem az ő eladása a megoldás a bajokra !
Valdes saját nevelés, a legkecesebb gólt kapta a ligában és hozza azt amit tud. Rafa Militoval a legjobb belsővédő párost alkották ősszel, teljesítményével semmi baj. Xavi saját nevelés, végig dolgozta a szezont, jó párszor ő mentett meg minket az égéstől, hozza azt amit tud. Eto'o 13 mérkőzés 12 gól. Messi 20 éves és ha játszik általában a csapt egyik húzóembere.
egyébként minden rendben nálad?
Kép
the Legend
Barça B

2008.04.12. 11:15:44

haze71 írta:A gyengére sikerült tavaj előtti produkciója után (azt hitte, hogy a szabadrúgásokból és a 11-esekből szerzett gólok becsaphatják a hozzáértő közönséget) kapott még egy évet, hogy bizonyítson. Ezen az egy éven bukott a Barca 80 millió (!!!!) eurot. Remélem megérte! Ennyit a bizalomról!
igy van tavaj még a milan kiadott volna érte rekordösszegnek számito 100 milliot de nem adtuk el most meg 20 millioért már mehet :?
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.12. 10:54:26

Már a szezon elején is kispadra kellett volna rakni, Rijkaard mégis játszatta, borzasztó formája ellenére. Így senki ne mondja, hogy nem kapott lehetőséget, mert még többet is kapott, mint bárhol máshol. Mourinho a 3. szezonbeli meccs után úgy csapta volna padra, ahogy kell.

Kapott lehetőséget, többet is, mint érdemelt volna csak egyszerűen NEM élt vele. Utána sumákolások, álhírek, pletykák tengerében szépen eldöntötte, hogy távozik, nem túl elegánsan intézve.

Emberileg teljes csalódás a brazil számomra és a legőszintébben azt gondolom, hogy ilyen hozzáállású játékosnak nincs helye a keretben, személy szerint örülnék, ha távozna, mert hetek óta többek között miatta is van ilyen hangulat a csapat körül, nincs szükség a botrányokra és a találgatásokra, baromira elég volt már. Ahogy Rijkaardnak is sokat köszönhetünk, Ronaldinhonak is, de mindkettőnek lejárt itt az ideje és lassan többet ártanak mint használnak, mert a miattuk gerjedő közhangulat nagyon rosszat tesz a csapatnak akkor, amikor pont az összefogásra lenne szükség.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
baas11
Entrenador del Barça

2008.04.12. 10:48:58

Az a veszélyes benne , hogy bármikor gondolhat egyet ami az ő esetében egy trófea de persze soha nem fog már ilyet csinálni no mindegy ! Csak azt nem értem h miért pont Ő a nagybűnbak? Nem csinált semmit két éve ? ez egyáltalán nem igy van inkább a többiek nem csinálnak semmit mert hozzászoktak h majd Roni elintézi ,és most meg szaladgálnak össze-vissza ....Valdes mit csinál(t) ? Rafa? Xavi? Eto'o ? gólokat lő de nem eleget ,állandóan sérült Messi uez adjuk el ... Mindegy szerintem nem az ő eladása a megoldás a bajokra !
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.12. 10:40:30

balazsfoci írta: Te képezed a hozzáértő közönség egy részét! :shock: na addig amíg így nyilatkozol, addig nem Dinho a nagyobb ARC hanem Te, kisbarátom! Én is beleszarnék egy olyan közönségbe akik ha nem megy jól a járék két hónapig, utána a távozásomat követelnék. Jóhogy utána csak a pénz miatt maradnék, HA maradnék. Meg persze nagyon rosszul megy a Barcának, tavaly csak másodikak lettünk, idén meg még nyitott a bajnokság! Gondolkodjon el mindenki azon hogy mint jó magyar ember, megszokik vmi színvonalat és ha a körülmények már nem olyanok, akkor megy a fikázás! A Barca nem lett [auto_cenzúra], csak visszaesett a teljesítménye annyira, hogy már más csapatok is felvehetik vele a versenyt!

Sz@r ügy ha már van vetélytárs mert az azt jelenti hogy nem én vagyok csak a világon! Sok idióta önző és telhetetlen drukkere van a Barcának itt a fórumon!
Igen, minden bizonnyal ezért énekelte még ennek a szezonnak az elején is azt a közönség, hogy RONALDINHOO!! (mikor nem is játszott) és Messi is azért ünnepelt anno az ő gólörömével.
Ugyanmár...Végig megvolt felé a bizalom, csal Ronaldinho sajnos nem élt vele. Ha élt volna vele, és nem megy el császárkodni az éjszakába akkor nem hiszem, hogy az a vezetőség aki másfél évig nem voltak hajlandó tárgyalni Ronaldinhoról akármennyit ajánlott a Milan vagy a Cselszi, vagy Rijkaard, aki sokszor még akkor is kezdőbe tette amikor abszolút nem érdemelte + minden nyilatkozaza az volt kifelé, hogy bíznak benne és nagyon fontos a számukra csak úgy kiteszi a keretből és végül leülnek róla tárgyalni.

Az meg szereinted eljutott hozzá, amit mi írtunk itt a fórumon? Nem valószínű, de még ha el is jutott volna, akkor sem hiszem, hogy ne szarta volna telibe.

Próbáljunk már meg elszakadni egy kicsit attól, hogy kinek mekkora kedvence és rakni az ő vállára egy kis felelősséget legalább akkor, amikor abszolút rajta múltak a dolgok, nem máson.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.12. 10:09:18

fcjoc írta:de egy szurkoló mit akar ? azt hogy a csapata eredményes legyen minden porondon.. ne akarjon már mindenki hiú reményeket táplálni olyas valaki iránt aki talán meg sem érdemli !? (nem pont dinho-ra céloztam)

Ige de Sztem ha egy szurkoló csapata hullámvölgybe kerül akkor nem kezdi el keresni a hibást, meg a felelőst, és nem kezdi eladogatni a játékosait, mert tegyük fel ha nem lenne tele pénzzel a Barca mit csinálnánk? Nem ilyen játékosokért sírnánk, mint Fabregas, vagy Xabi Alonso! Akkor meg kéne elégedjünk azzal amink van! Másét könnyű elkívánni! Feltétel néélkül kitartani és szeretni azt aki vagy ami van!Így működik egy jó kapcsolat is vagy egy házasság! Nem tudom hogy Ronniet megkérdezte e valaha is vki hogy mi a gondja? Lehet hogy elmondaná hogy esetleg az edzővel avagy a közeggel, avagy bármi mással van problémája! De hangsúlyozom én sem látok bele semmibe csak példálózom
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.04.12. 10:03:12

de egy szurkoló mit akar ? azt hogy a csapata eredményes legyen minden porondon.. ne akarjon már mindenki hiú reményeket táplálni olyas valaki iránt aki talán meg sem érdemli !? (nem pont dinho-ra céloztam)
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.12. 09:59:21

fcjoc írta:
balazsfoci írta:...Én is beleszarnék egy olyan közönségbe akik ha nem megy jól a járék két hónapig, utána a távozásomat követelnék..
2 hónapig ? :shock: szerintem akkor te 2 hónapja nézel Barca meccset "kis barátom" :wink:
Neeem Kis barátom, csak két hónap után már elkezdődtek azok a hangadások, amelyek szerint el kell őt adni!
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.04.12. 09:57:32

balazsfoci írta:...Én is beleszarnék egy olyan közönségbe akik ha nem megy jól a járék két hónapig, utána a távozásomat követelnék..
2 hónapig ? :shock: szerintem akkor te 2 hónapja nézel Barca meccset "kis barátom" :wink:
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.12. 09:56:09

chi omega írta:
Dave87 írta:Nem szabad eladni!
Korábban is szerettem a Klubot, de Ronaldinho hozta meg a színt a játékba, rengeteget tett a csapatért. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez a (szerintem még most is) mosolygós gyerek bomlasztaná a csapat egységét. Ezt elutasítom.

Ronaldinho korszakalkotó egyéniség, aki igenis képes megújulni.
Tényleg azt hiszi valaki, hogy gyakorlatilag alig 28 évesen, mindössze 5 év -> tényleg a lehető legmagasabb szinten eltöltött idő ( a PSG-t nem sorolom ide, mert...) után ez az ember kiégett???
Nem tudom, mi folyik a háttérben (klub vezetők, orvosok, Rijkaard stb.), soha nem fogjuk megtudni. De egyet tudok, pontosabban nagyon remélek: szereti ez a gyerek még Az FC Barcelonát...neki is kell egy esély.
Bár egyre nyilvánvalóbb, h Dinhot több oldalról fúrják, nem csak Frankie apánk. :evil:
A tények magukért beszélnek; és sajnos úgy néz ki, h el fogjuk adni.
Rivaldo 2, rá fogunk faragni.
elutasítod. hú, nane! közöld laportaékkal is akkor. lehet kicsit többet tudnak ronaldinhoról, mint te.

igenis képes megújulni? mi rá a bizonyíték? vagy legalább az ígéret?

ronaldinho rengeteg esélyt kapott, de 2 szezon óta pocsék a formája. rivaldonak soha nem voltak ekkora kihagyásai, egészen más okokból távozott.
ronaldinhot SENKI sem üldözi el, ronaldinho magát üldözi. ronaldinho már nem önmaga. és nem a barcáé.

ezek a tények, fogadjátok el végre.

Rivaldo Távozásának okát meg te beszéld meg Laportáékkal, mert lehet hogy arról meg ők tudnak többet! Nem tudom hogy van bárkinek is mersze tényeket közölni amikor semmi köze nincs a Barcához, csak annyi hogy egy szaros fórumon beszélgetnek róla, de a háttér meg tök megalapozatlan, Vagyi sztetek megalapozott, mert már x éve nekik szurkoltok :lol: :lol: :lol: Vicckategóriába tartoztok!
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.12. 09:51:40

haze71 írta:A gyengére sikerült tavaj előtti produkciója után (azt hitte, hogy a szabadrúgásokból és a 11-esekből szerzett gólok becsaphatják a hozzáértő közönséget) kapott még egy évet, hogy bizonyítson. Ezen az egy éven bukott a Barca 80 millió (!!!!) eurot. Remélem megérte! Ennyit a bizalomról!
Te képezed a hozzáértő közönség egy részét! :shock: na addig amíg így nyilatkozol, addig nem Dinho a nagyobb ARC hanem Te, kisbarátom! Én is beleszarnék egy olyan közönségbe akik ha nem megy jól a járék két hónapig, utána a távozásomat követelnék. Jóhogy utána csak a pénz miatt maradnék, HA maradnék. Meg persze nagyon rosszul megy a Barcának, tavaly csak másodikak lettünk, idén meg még nyitott a bajnokság! Gondolkodjon el mindenki azon hogy mint jó magyar ember, megszokik vmi színvonalat és ha a körülmények már nem olyanok, akkor megy a fikázás! A Barca nem lett [auto_cenzúra], csak visszaesett a teljesítménye annyira, hogy már más csapatok is felvehetik vele a versenyt!

Sz@r ügy ha már van vetélytárs mert az azt jelenti hogy nem én vagyok csak a világon! Sok idióta önző és telhetetlen drukkere van a Barcának itt a fórumon!
Lezárt