Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Karashu
Jugador d'estrella

2008.04.12. 09:31:27

NA VÉGRE MÁR! Ma egyébként is buli van, rákoccintunk erre is! :)
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.04.12. 08:35:14

Én kívánom, hogy újuljon meg a Milanban, és legyen megint a legjobb formájában, de akkor se sírnám vissza.
1. Ha meg is újulna, akkor is nagyon nagy tényező lenne a környezetváltás.
2. Itt megkapott mindent, 2 év birkahűséget, aztán ő tett bele az egészbe. Idén nyáron végig alapozhatott, arról már csak is ő tehet hogy így se készült fel a szezonra, sem az edző sem a média, senki más. Ő beleszart a levesünk, nem lehet ezt már megbocsátani.
3. Legyen akármilyen jó formában is a Milanban 2 ok miatt nem bánkódnék: ezzel megkezdődött a korszakváltás a Barcánál(ami lehet hogy még 1 évet igénybe fog venni, ki tudja), plusz nekünk már itt van az új szupersztár, egy sajátnevelésű gyerek, egy bizonyos Lionel Messi, aki 20 évesen verdesi a Ronaldinhoi magasságokat. Gyakorlatilag már most is rajta áll vagy bukik a csapat játéka, ezen kell változtatni, köré építeni egy keretet és akkor elindulhatunk a lejtőn felfele...
haze71
Entrenador del Barça

2008.04.12. 08:31:03

A gyengére sikerült tavaj előtti produkciója után (azt hitte, hogy a szabadrúgásokból és a 11-esekből szerzett gólok becsaphatják a hozzáértő közönséget) kapott még egy évet, hogy bizonyítson. Ezen az egy éven bukott a Barca 80 millió (!!!!) eurot. Remélem megérte! Ennyit a bizalomról!
albicelesteX
A Vadász

2008.04.12. 08:20:26

Engem különösebben nem izgat hogy elmegy!Biztos lehet majd pótolni őt is!Inkább attól tartok hogyha elmegy akárhová is majd akkor ott megújul és majd kiejt a bl-ből vagy valami ilyesmi! :lol:
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.12. 07:26:35

Dave87 írta:Nem szabad eladni!
Korábban is szerettem a Klubot, de Ronaldinho hozta meg a színt a játékba, rengeteget tett a csapatért. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez a (szerintem még most is) mosolygós gyerek bomlasztaná a csapat egységét. Ezt elutasítom.

Ronaldinho korszakalkotó egyéniség, aki igenis képes megújulni.
Tényleg azt hiszi valaki, hogy gyakorlatilag alig 28 évesen, mindössze 5 év -> tényleg a lehető legmagasabb szinten eltöltött idő ( a PSG-t nem sorolom ide, mert...) után ez az ember kiégett???
Nem tudom, mi folyik a háttérben (klub vezetők, orvosok, Rijkaard stb.), soha nem fogjuk megtudni. De egyet tudok, pontosabban nagyon remélek: szereti ez a gyerek még Az FC Barcelonát...neki is kell egy esély.
Bár egyre nyilvánvalóbb, h Dinhot több oldalról fúrják, nem csak Frankie apánk. :evil:
A tények magukért beszélnek; és sajnos úgy néz ki, h el fogjuk adni.
Rivaldo 2, rá fogunk faragni.
elutasítod. hú, nane! közöld laportaékkal is akkor. lehet kicsit többet tudnak ronaldinhoról, mint te.

igenis képes megújulni? mi rá a bizonyíték? vagy legalább az ígéret?

ronaldinho rengeteg esélyt kapott, de 2 szezon óta pocsék a formája. rivaldonak soha nem voltak ekkora kihagyásai, egészen más okokból távozott.
ronaldinhot SENKI sem üldözi el, ronaldinho magát üldözi. ronaldinho már nem önmaga. és nem a barcáé.

ezek a tények, fogadjátok el végre.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.12. 07:11:58

Sajnálja a bánat /siratni ?/ inkább adták volna el az év elején, lett volna sok pénz. Egyszerüen nem értem ezt a gerekes hozzáálást. Hogy lehet még most is nyfogni érte amikor lesza..ta az egész csapatunkat és a szurkolokat, benne azokat is akik most nyafiznak. Amit tett el van ismerve, de abból most nem lehet megélni. Tunya és jellemtelen lett. Mert ha jó maradt volna akkor is az a becsületes, hogy köszi ennyi volt, tobbbállok.
Fecó
Zsobb
Barça B

2008.04.12. 04:12:32

"a leghfrissebb hírek szerint az éjjel megszületett a szerzuődés...Ronaldnhio Milánban...Hát ezt szörnyű lesz látni...Minden olasz és spanyol lap leközölte már..."

ezt a kacsát honnan szedted??

Sem a Marca, sem a Gazetta (El mundo-t is néztem) nem ír semmi konkrétumról, az hogy elmegy Dinho az szinte 100%, de semmit nem írtak alá most..

Sőt Laporta le is mondta a találkozót a Milán elnökével.
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.12. 03:37:07

Nem szabad eladni!
Korábban is szerettem a Klubot, de Ronaldinho hozta meg a színt a játékba, rengeteget tett a csapatért. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez a (szerintem még most is) mosolygós gyerek bomlasztaná a csapat egységét. Ezt elutasítom.

Ronaldinho korszakalkotó egyéniség, aki igenis képes megújulni.
Tényleg azt hiszi valaki, hogy gyakorlatilag alig 28 évesen, mindössze 5 év -> tényleg a lehető legmagasabb szinten eltöltött idő ( a PSG-t nem sorolom ide, mert...) után ez az ember kiégett???
Nem tudom, mi folyik a háttérben (klub vezetők, orvosok, Rijkaard stb.), soha nem fogjuk megtudni. De egyet tudok, pontosabban nagyon remélek: szereti ez a gyerek még Az FC Barcelonát...neki is kell egy esély.
Bár egyre nyilvánvalóbb, h Dinhot több oldalról fúrják, nem csak Frankie apánk. :evil:
A tények magukért beszélnek; és sajnos úgy néz ki, h el fogjuk adni.
Rivaldo 2, rá fogunk faragni.
bando8
Jugador del Barça

2008.04.11. 23:11:25

baas11
Entrenador del Barça

2008.04.11. 23:00:24

Szerintem meg bánhatjuk hogy gyakorlatilag elüldözték Barcelonabol ! Ha spanyol lenne biztos nem igy bánatk volna vele....Hálátlan birka nép , remélem visszatér a Milannal és Kakaval szétszo'atja a az egész védelmünket, 90ezeren fognak sírni ! De most miért kell eladni?Ettől most aztán [auto_cenzúra] jók leszünk...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.04.11. 22:59:40

fcjoc írta:addig nem szeretném elkönyvelni hogy elmegy ameddig tuti-t nem írnak.. bár sajnálom :( jóhogy sajnálom :cry:
Magam is így vagyok vele...majd ha tuti lesz. Addig nem szeretném felfogni. Mindenesetre hatalmas baklövést készülünk elkövetni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.11. 22:59:15

Demonhunter írta:Ronaldinho "elkelt".Nézzétek meg.TV2 teletext. :cry: Megsirattam...kom
pontosan mit írnak, mert nekem nincs tévém és spanyolul sem tudok hogy a mundo-n lefordítsam mit írnak róla!
bando8
Jugador del Barça

2008.04.11. 22:58:48

Ronaldinho&Barca írta:
Demonhunter írta:Ronaldinho "elkelt".Nézzétek meg.TV2 teletext. :cry: Megsirattam...kom
Én még felse fogtam... :cry:

nincs vkinek netes link a hírről?????
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.04.11. 22:57:49

addig nem szeretném elkönyvelni hogy elmegy ameddig tuti-t nem írnak.. bár sajnálom :( jóhogy sajnálom :cry:
bando8
Jugador del Barça

2008.04.11. 22:54:45

djtrack írta:Szerintem Rivaldo többet tett a csapatért és alázatosabban is játszott mint Roni.

nekem is ő jut eszembe. már mint az egész Ronaldinho történetről. akkor is egy bomba nagy klasszis kicsit rosszabb játék rossz viszony az edzővel, majd a milan, amikor utoljára még pénzt tudtunk belőle csinálni...
Rivaldo sem votl már a csúcson mikor elment mint ahogy durva egy 28 éves focidtára mondani de sztem már Ronnie sincs. és bár nagyon tisztelem őt , úgy gondolom hasonló lesz kettejük pályájának folytatása is, mert Ronaldinho sem az olasz bajnoksága való ahol nagyobb a testi kontaktus a védős részéről és gyorsan felrúgják aki sokat cselez.
mindenestre kívánom h sikerüljön neki a megújulás ha már nem marad nálunk( sztem neki és nekünk is az lenne a legjobb), bár be kell vallanom nem sok esélyt látok rá...
rúgjon sok gólt még ha nem marad csak ellenünk ne:)
the Legend
Barça B

2008.04.11. 22:54:27

Ronaldinho&Barca írta:
már mind1 ebben az évadban ugyse lépett volna pályára nekünk már nem tudott segiteni talán majd a milanban...
csak remélem nem kerül össze a milan a barcávl :roll: :shock:
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.11. 22:52:50

nem kell siratni helyette jön egy jó irányító biztosan,csak az a kérdés h ki. Lampard,Diego,Nasri,Xabi Alonso,Aquailini,Van der Vaart? sztem bárki tudna anynit hozzátenni a játékhoz mint Roni az utóbbi meccseken!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.04.11. 22:49:29

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Demonhunter
Capitá del Barça

2008.04.11. 22:45:31

Ronaldinho "elkelt".Nézzétek meg.TV2 teletext. :cry: Megsirattam...kom
the Legend
Barça B

2008.04.11. 22:43:08

djtrack írta:Szerintem Rivaldo többet tett a csapatért és alázatosabban is játszott mint Roni.
ez igy van rivaldo ki tette szivét lelkét a pályára a csapatért, persze nem azt mondom h dinho nem küzdött eléggé.... :? ! de rivaldot én is nagyobbnak tartom ha nem ment neki a játék akkor is a hátán vitte a csapatot és ez becsülendő...
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.11. 22:39:09

Szerintem Rivaldo többet tett a csapatért és alázatosabban is játszott mint Roni.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.04.11. 22:14:48

Nos, ezek a hírek, valahogy próbálok reménykedni hogy marad, de.. sok ez a bajlós hír. :cry:
Ma olvasgattam egy sport újságot, és volt szó a barcáról, nemis kevés.
Láttam egy képet ahol Ronaldinho és Bojan pacsizik, nemtudom de megfogott a kép, kicsit megis könnyeztem, ha ő elmegy én nemtudom hogy bírom ki... :cry:
Ronaldinho miatt kezdtem igazán nézni a focit, szerettem meg azt, és lettem barca drukker, persze magát barcát is megszerettem, mivel olyan szépen játszottak és játszanak. Számomra ő egy olyan ember, aki nagyon fog hiányozni, ha nem Barca mezben fogom látni. A cselei, a mosolya, az öröme és az a szín amit ő tud a járékba vinni az félelmetes. Ha elmegy én nemtudom de... nagyon fog hiányozni... valahogy olyan mintha a kólának kék színe lenne a piros helyett vagy nemtudom... Ronaldinho mindig is Barcás lesz számomra, bármi is történjen. :( De nagyon nehéz lesz meglátni egy másik mezben, csapatban, ahol majd más szurkolókat fog megörvendeztetni a játékával és mosolyával. Nagyon fog hiányozni a csapatnak, támadásokban Messinek és Eto'onak, mert ők hárman tudtak mindig is varázsolni... Ő egy olyan játékos, akit nemlehet pótolni, vannak akiket lehet egy jó igazolással, de őt senkise tudja helyetesíteni. :(
Ha elmenne, remélem azért 1 meccsre feltűnik még, hogy láthassam őt, és a szurkolók is láthassák még1x. :( Pár hét múlva szülinapom lesz, azthiszem egy idei eredeti R10 mezt fogok magamnak ajándékozni, amíg még lehet. :(
Nem tudom elégszer leírni mennyire fog hiányozni, bár most is nagyon hiányzik, olyan rég volt a pályán. :( Bármi is történjen, én ugyanúgy fogom őt szeretni és tisztelni.
Remélem, és nagyon remélem hogy nálunk marad, mert egy világ "gyászolna" ha elmenne a Barcából. :(
Nah ez kicsit sok lett, és lehet túl érzelgős, leszólhattok, de én ezt érzem. Kicsit fáradt vagyok, és nagyon szomorú.
Mindennek eljön az ideje, most ugyis lehetne mondani hogy: "Egy aki mindent visz..." De remélem még nem... :cry:

Mindörökké Ronaldinho!!! :cry:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.11. 20:50:27

barca99 írta:Nem mintha a mi dolgunk lenne, de mégis hol fog játszani Ronaldinho? Kaká posztján? Mert jelenleg teljesen úgy néz ki a szitu, hogy padozni megy. Vagy ott is az új edző új felállással jár majd? Mellesleg a VB-n is bebizonyosodott, hogy két dudás egy csárdában nem feltétlenül jön be.

Na, de ez már legy a milánóiak gondja.
Tök 8.Csak csengessék érte a lóvét oszt keksz.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.11. 20:35:44

ha elmegy hiányozni fog,
amúgy itt egy video, amin rajta van mit hagy itt, ha elmegy (a házára gondolok, nem gyenge.)
http://youtube.com/watch?v=PJdmAKTDM44&feature=related

de a cselei, trükkjei se rosszak
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.11. 20:34:56

VictorValdes19 írta:sajnos 1szer minden korszak végetér :cry: ha menni kell neki hát menjen bárhová is megy mindig is csípni és tisztelni fogom hiszen neki köszönhetem (nagyrészt) h életembe elöszőr (és eddig utoljára) láthattam 1 igazán jó barcelonát :)
Itt a valémenyem. Ronaldinho itt már nem fog szárnyalni, reméljük máshol igen.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Lezárt