Nos, ezek a hírek, valahogy próbálok reménykedni hogy marad, de.. sok ez a bajlós hír.

Ma olvasgattam egy sport újságot, és volt szó a barcáról, nemis kevés.
Láttam egy képet ahol Ronaldinho és Bojan pacsizik, nemtudom de megfogott a kép, kicsit megis könnyeztem, ha ő elmegy én nemtudom hogy bírom ki...
Ronaldinho miatt kezdtem igazán nézni a focit, szerettem meg azt, és lettem barca drukker, persze magát barcát is megszerettem, mivel olyan szépen játszottak és játszanak. Számomra ő egy olyan ember, aki nagyon fog hiányozni, ha nem Barca mezben fogom látni. A cselei, a mosolya, az öröme és az a szín amit ő tud a járékba vinni az félelmetes. Ha elmegy én nemtudom de... nagyon fog hiányozni... valahogy olyan mintha a kólának kék színe lenne a piros helyett vagy nemtudom... Ronaldinho mindig is Barcás lesz számomra, bármi is történjen.

De nagyon nehéz lesz meglátni egy másik mezben, csapatban, ahol majd más szurkolókat fog megörvendeztetni a játékával és mosolyával. Nagyon fog hiányozni a csapatnak, támadásokban Messinek és Eto'onak, mert ők hárman tudtak mindig is varázsolni... Ő egy olyan játékos, akit nemlehet pótolni, vannak akiket lehet egy jó igazolással, de őt senkise tudja helyetesíteni.

Ha elmenne, remélem azért 1 meccsre feltűnik még, hogy láthassam őt, és a szurkolók is láthassák még1x.

Pár hét múlva szülinapom lesz, azthiszem egy idei eredeti R10 mezt fogok magamnak ajándékozni, amíg még lehet.

Nem tudom elégszer leírni mennyire fog hiányozni, bár most is nagyon hiányzik, olyan rég volt a pályán.

Bármi is történjen, én ugyanúgy fogom őt szeretni és tisztelni.
Remélem, és nagyon remélem hogy nálunk marad, mert egy világ "gyászolna" ha elmenne a Barcából.

Nah ez kicsit sok lett, és lehet túl érzelgős, leszólhattok, de én ezt érzem. Kicsit fáradt vagyok, és nagyon szomorú.
Mindennek eljön az ideje, most ugyis lehetne mondani hogy: "Egy aki mindent visz..." De remélem még nem...
Mindörökké Ronaldinho!!!