Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nehogy lemaradjon már Céronáldó, meg Fabregas! Ja meg Agüero!Vito írta:diego is kénenorbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Jöjjön:Lahm,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva+B csapatos tehetségek
Ti ezen mit javítanátok?
Az eddzőnk neve Rijkaard és nem Rejkaard és nem is Rejikaard...bodorgabor írta:Nem tudom megérteni azokat az elöttem szólókat akik Rejkaard ellen szólalnak meg ! Azért van 1-2 dolog amit ilyenkor sem szabad semmi , de semmi képpen sem elfelejteni: Kivel lett a Barcelona Bajnokok Ligája győztes és Spanyol Bajnok egyszerre a neve ennek a szakembernek : Frank Rejikaard .....Sokan erre azt felelnék , hogy Frankból kifgyott az elszántság az erő és kicsúszott a csapat irányítása a kezéből és , hogy morális válságba sodorta ezzel a csapatot . Szerintem Frank van olyan motivált edző , hogy ezt ne tegye meg szerintem nem lehet Rejkaardra hárítani a felelöségget . na most mi lesz akkor ha menesztik ki is jöhetne ?? Mondjuk Benizet??? Nem fogja a Kölyköt és a Liverpoolt pont most ott hagyni ez még elképzelésnek is megbukott (Laporta Szerint) vagy Mourinho ???? Igaz sikeres lenne a csapat , de amilyen footballt játszana abba belegondolni is rossz .....Legetséges , hogy mindent megnyerne a Barca de olyan ötlettelen játékkal "Brillírozna" ...... Guardiola esetleg ???? Egy ilyen multú és ilyen jelenű csaatot rábízni egy Zöldfülűre . Tudjuk róla , hogy nagyon jó játékosa volt a barcának de mint edző ...A szakmai tudása megkérdőjelezhető hiszen egy éve vezeti a barcelona B csapatát de ez egy ilyen csapatnál én személy szerint nem hinném hogy elég lenne............Várom a hozzáfűzéseket!!!!
mi a tojnak még egy ballábas támadofelfogásu játékos nem elég messi meg dos santos? mer hát ugyanaz mind a 3 játékosnak a posztja.Karashu írta:Capel kéne, de nem adják 20-25 alatt sztem! Hasonló választ fogunk kapni mint Alvesért, csak ezen joban fognak röhögni!Aprieto írta:A Barca -állítólag- 13 milliót ajánl Capelért.***kop kop kop - ne legyen így!
Capel kéne, de nem adják 20-25 alatt sztem! Hasonló választ fogunk kapni mint Alvesért, csak ezen joban fognak röhögni!Aprieto írta:A Barca -állítólag- 13 milliót ajánl Capelért.
mer én ezt a szezont inkább avezetöség nyakába varrnám mint sem olyan játékosokéba akik nem is nagyon jáccottak (edmilson stb...)djtrack írta:the Legend írta:norbert55 írta:
Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Ti ezen mit javítanátok?
sztem felesleges az egész csapatot felcserélni
thuram edmilson oleguer ezqerro valoban mehet
lahm garay jöhet meg egy jo edző de más nem kell (talán még egy diego szintű irányitó)
te mértnem küldöd el az egész csapatot?
the Legend írta:norbert55 írta:
Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Ti ezen mit javítanátok?
sztem felesleges az egész csapatot felcserélni
thuram edmilson oleguer ezqerro valoban mehet
lahm garay jöhet meg egy jo edző de más nem kell (talán még egy diego szintű irányitó)
ezek közül melyik hozna minőségbeli javulást?norbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Ti ezen mit javítanátok?
Ne menjen Zambi, Marquez, Henrynorbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Ti ezen mit javítanátok?
Sztem Zambrotta,Henry,Márquez maradjonnorbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Ti ezen mit javítanátok?
azt, hogy Silva nem kell, Zambi ne menjen, de ha megy akkor Eboué és Lahm közül csak az egyik kell, Marquez se menjen, Poulsen se jöjjön, Nasri helyett meg inkább Diego, és Henry-t se küldeném el, Ronnie-t és Deco-t se, de ők más tészta,norbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Ti ezen mit javítanátok?
diego is kénenorbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Ti ezen mit javítanátok?
Eboué nem rossz játékos. Amikor berobbant a köztudatba nagyon megszerettem. Azóta viszont változott a véleményem valamicskét. A BL döntőben is nagyon unszimpatikusan játszott. Ne kérdezze senki, hogy miket csinált mert konkrét esetre nem emlékszem, de az megmaradt bennem, hogy akkor megingott az addigi álláspontom. És azóta többször is láttam tőle hasonlót. Gondoljunk csak a MU elleni FA kupára. Jó játékos, de -szerintem- túlzottan durva.barca0417 írta:Aztán ha Zambi elmegy, akkor nekem a kezdőbe Eboué a favoritom.
Te aztán igazolnál mit mondjak! Egyetlen egy középpályás van a cserlistádon, és ha jól látom, 5-en vannak! Lol, ennyit tudok erre mondani! Meg Milito tapasztalt játékos, fel nem tudom fogni, miért ő van a padon!FCBandi írta:Nah akkor leírom az elképzeléseimet én is:
Szerintem most a legfontosabb egy új középpályás hiszen valószínűleg Deco megy.
Diego szerintem nem megoldás hiszen hangulatember nem lehet rá számítani mindig.Nasri játékát nem ismerem de innentől figyelni fogom![]()
Én szívesen látnám Kallströmöt vagy Hlebet Barca mezben de nem valószínű hogy eljönnének.
Nem örülnék ha lemaradnánl Garayról szerintem nagy jó védő.Támadóra szerintem nincs szükség hiszen itt van Messi,Bojan,Eto'o,Henry és Giovanni.
Nem erőltetném Dani Alves leigazolását sem ha Zamb megy akkor Rafinhát hoznám el.
---------------------V.Valdes----------------------
Rafinha--------Garay----------------Puyol--------------Abidal
---------Touré----------
Messi------------Hleb------------Iniesta
Eto'o------------Henry
Cserepad:Jorquera,Sylvinho,Milito,Marquez,Xavi,Bojan,Giovani
Távozók névsora szerintem evidens![]()
Na kb. ennyi
Azért mert felvetettem Rafinha nevét?Tomsa írta:Imádom az ilyet...
Tehát akkor a manu elleni meccs után mindenki Giggset, Rooneyt, Rio Ferdinandot akarja a keretbe...