Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a gond, hogy Henry, Krkics és Ronaldinho hiányában muszáj játszania, ráadásul a BL elődöntő előtt már csak két meccs van, egyszerűen muszáj játékba lenülnie. Persze lehet, hogy nem fog kezdeni, de szerintem pályára kell lépnie.Varga Tamás írta:Szerintem pedig Messi még ne játsszon, pihenjen. A bajnokság már nagy valószínűséggel elment, csak az esetleges sérülését kockáztatjuk az év legfontosabb meccsei előtt.
igazad van, de ha a hír helyes akkor se henry, se bojan nem lesz ott a ma esti meccsen...Tomsa írta:Bátor gyerek vagy te...Azért Henryt beraknám kezdőbe, de legalább Bojant, formában van a srác, akár ő maga is megnyerheti nekünk könnyedén ezt a meccset.norbert55 írta:az én elképzelésem:V.V.-ZABI-PUYOL-MILITO-ABIDAL-XAVI-TOURÉ-MÁRQUEZ-GIOVANI-GUDY-ETO'O.
és ha megint le kell cserélni Tourét akk Messi jöhet majd helyette és Gudy megy majd vissza középp-ra.
Bátor gyerek vagy te...Azért Henryt beraknám kezdőbe, de legalább Bojant, formában van a srác, akár ő maga is megnyerheti nekünk könnyedén ezt a meccset.norbert55 írta:az én elképzelésem:V.V.-ZABI-PUYOL-MILITO-ABIDAL-XAVI-TOURÉ-MÁRQUEZ-GIOVANI-GUDY-ETO'O.
és ha megint le kell cserélni Tourét akk Messi jöhet majd helyette és Gudy megy majd vissza középp-ra.
És Iniesta sincs ott. Uh bocsi nem tájékozódtam rendesen. Nálam ritka. Rem nem öltök meglacisac írta:Bojan nélkül különösenFernando írta:De persze ez sosem fog bekövetkezni.
Már szerdán is látszott Xavi arcán, hogy apró fájdalmakkal küzködik. Vissza is játszották párszor a szisszenéseit...lacisac írta:hát ez így elég nehéz lesz,pláne hogy Xavi se 100%os
Te jó ég!!!!Chris írta:megvan a Recre elleni keret:
Kapusok: Valdés, Pinto,
Védők: Abidal, Thuram, Sylvinho, Zambrotta, Puyol, Milito, Edmílson,
Középályások: Touré Yaya, Xavi, Gudjohnsen, Márquez,
Csatárok: Messi, Eto’o, Giovani, Víctor Vázquez és Ezquerro
elég érdekes kis keződ lehet ebből a középpályán és a csatársorban
láttad amit be írtam előtted?robag írta:Ne kövezzetek meg érte, de kipróbálnám Gio-t Iniesta helyén, Tourénak pihenőt adnék, kezdőbe raknám Gudy-t. Abidal pad, helyette Sylvhino.
Puyolnak pihenőnap.
tehát:
-------------------VV-----------------------
--Zambi---Marquez---Thuram--Sylvhino
---Xavi---------Gudy------------Gio-----
----Bojan-------Eto'o----------Henry---