Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értem hogy pontosan amit irsz, de sejtem. Hát igen, más vélemény is helytálló lehet, így épp ez is.Bányász írta:Az orovosok felelőssége résszel nem értek egyet.Vagyis nem tudom...![]()
De ugye most itt van pl Ronaldinho esete.Ha igazak a hírek és nem él túl sportszerű életet,akkor ne csodálkozzunk,h megsérül.És ugye Messi,akinek szerintem az állandó sérülései a kezelések miatt vannak.
Ezek a lényegesebb és hosszú sérülések,és nem érzem ezekben ludasnak az orvosi stábot.
Kösz mindenkinek!Amúgy korrekt kis írás.Gratula!
Ádámnak hívják...Varga Tamás írta:Cooltiszo!
Az írásodhoz gratulálok, korrekt, összeszedett munka. Jól felépített, helyesírási hibától mentes, magvas gondolatokat tartalmazó, és azokat érvekkel, véleménnyel alátámasztott munka. Még egyszer gratulálok Neked!
A lényegi részt tekintve három ponton tennék ellenvetést:
1. Zambrotta - szerintem - helyet érdemel a Barcelonában. Frank bizalmát nem élvezte egy pillanatra sem, így nehéz bizonyítani. Nem véletlenül volt alapembere a világbajnok olasz csapatnak és a Juventus-nak is.
2. Azt írod: "..a jövő alapjai (Iniesta, Messi, PUYOL...") - sajna, Puyol, a maga 30 évével már nem feltétlenül a jövő embere. Annak ellenére, hogy 5-6 éve még lehet a PD-ban.
3. természetesen, Ronaldinho - eladását - továbbra is - hatalmas baklövésnek, hibának tartanám. Ebbéli véleményemet a honlap rendszeres olvasói ismerik, ezért kifejtésétől eltekintenék.
Még egyszer: gratula, Ákos!
Ezesetben oda is ment egy piros pont, ja és a Te nst-s írásod is jó.rhynn írta:Láttad volna az eredetit! De azért sikerült jól összehozni
Eddig is sokra tartottalak Téged és a véleményed, de most tovább nőttél a szememben! Büszke vagyok rá, hogy itt vagya fórumon, és beszélgethetünk!Drigo írta:Cooltiszo!
Jó lett az írásod a blogban, nekem tetszik. Nem feltétlen értek vele egyet mindenben, de legalább jól megfogalmazott, összerakott, kerek mű. Én inkább olvasok ilyeneket, mint olyanokat, amik teljes egészében az én véleményemet tükrözik, viszont trehány 1-2 mondatos hozzászólások.
Jó lenne a fórumban is sok, hasonló hsz-t olvasni...