Bajnoki Mérkőzések #2
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Akkor kérdezd meg nálad idősebb és nagyobb rinnyáldrukkereket (akik nem divatdrukkerek)FIGO 2 írta:Ronaldinho22 írta:Te miről beszélsz HÜLYEGYEREK? Inkább arról beszélj, hogy kinek van saját stadionja meg kinek nincs te gyík! Gondolom csak tudod azzal a marha nagy eszeddel, hogy a Barnabeát ti csak bérlitek!!!FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi. a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid. titeket meg egesz kinaban utallnak, mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az edzőközpontot béreljük mert az új ciudad deportiva még nincs teljesen kész...

ássuk el a csatabárdot rendben?
Ronaldinho22 írta:Te miről beszélsz HÜJEGYEREK? Inkább arról beszélj, hogy kinek van saját stadionja meg kinek nincs te gyík! Gondolom csak tudod azzal a marha nagy eszeddel, hogy a Barnabeát ti csak bérlitek!!!FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi. a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid. titeket meg egesz kinaban utallnak, mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az edzőközpontot béreljük mert az új ciudad deportiva még nincs teljesen kész...
-
- Capitá del Barça
Küldjél képet magadról FINGO 2!!!!Ronaldinho22 írta:Te miről beszélsz HÜLYEGYEREK? Inkább arról beszélj, hogy kinek van saját stadionja meg kinek nincs te gyík! Gondolom csak tudod azzal a marha nagy eszeddel, hogy a Barnabeát ti csak bérlitek!!!FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi. a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid. titeket meg egesz kinaban utallnak, mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olyan "dhecsunya" gyerek lehetsz!!
Kiváncsi vagyok

- Mr. Master
- Director del Fútbol
És tényleg, hogy is volt a többszázmilliós ingatlancsalásaitokkal? Azt már visszafizettétek?

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Te miről beszélsz HÜLYEGYEREK? Inkább arról beszélj, hogy kinek van saját stadionja meg kinek nincs te gyík! Gondolom csak tudod azzal a marha nagy eszeddel, hogy a Barnabeát ti csak bérlitek!!!FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi. a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid. titeket meg egesz kinaban utallnak, mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.

Békesség!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
EGyszer eljöhetnél egy szurkolói tornára, szerintem videot is készítenénk rólad, és ország-világnak mutogatnánk. Ilyen tahó emberrel nem sokan találkoznak, mint te!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
amguy egyszer felnéznék a magyar reáloldalra ha van ilyen kicsit megnézni hogy a "cimborák ott mivel mulatják az időt"
hello cimborák!!!!
Nem kell foglalkozni ezzel a gyerekkel. Az igaz hogy a barca tartozik de nem többel mint a lazio vagvy a dortmund és nekik nem is megy a szekér. A reál meg annyi pént amit elkölt semmi szinvonalat nem mutat lásd a chelseait ott azért legalább van eredmény többet ök se költenek. ja és a nagy edzők se véletlen hagyják ott a csapatot. Sajnos a reál tönkretette a futballt ahogy most a chelsea is teszi kár érte bocs hogy hosszu voltam
Nem kell foglalkozni ezzel a gyerekkel. Az igaz hogy a barca tartozik de nem többel mint a lazio vagvy a dortmund és nekik nem is megy a szekér. A reál meg annyi pént amit elkölt semmi szinvonalat nem mutat lásd a chelseait ott azért legalább van eredmény többet ök se költenek. ja és a nagy edzők se véletlen hagyják ott a csapatot. Sajnos a reál tönkretette a futballt ahogy most a chelsea is teszi kár érte bocs hogy hosszu voltam
figo2 <---- judás név ez.és mit keres itt irigykedik,hogy a Barca egy jobb klub sőt több mint egy klub! A real meg csak egy reklám csapat!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
figo
tanacsolon neked csernust
nem tom mit akarsz itt,de szepen megkerlek huzzal mar el,ja meg tanacsolhatom az elmegyogyintezetet ha gondolod beszelek 1 pszihiaterrel az erdekedben,mert mar ki nem alhat itt senki teged,mi sem jarunk a madridistara pofazni huesegeket...
de hat errol csak annyit lehet mondani hogy amilyen a mosdo,olyan a torolkozo, a hozzaszolasaid csak teged minositenek hogy mien intelektuell ember vagy !
tanacsolon neked csernust

nem tom mit akarsz itt,de szepen megkerlek huzzal mar el,ja meg tanacsolhatom az elmegyogyintezetet ha gondolod beszelek 1 pszihiaterrel az erdekedben,mert mar ki nem alhat itt senki teged,mi sem jarunk a madridistara pofazni huesegeket...
de hat errol csak annyit lehet mondani hogy amilyen a mosdo,olyan a torolkozo, a hozzaszolasaid csak teged minositenek hogy mien intelektuell ember vagy !
Tiziano Crudeli fan 

- Mihu
- Director del Fútbol
Az azért volt mert a seggnyaló Beckham ott volt.Nem tudom nem figyelted akkoriban a médiát mert ott is azt mondták hogy perez azt mondta hogy reméli hogy több ember kint lesz a meccseken és areptéren mert ott van beckham.És csatlakozva boixoshoz azt mondom hogy nem véletlenül akarnak a zsebünkbe dugni nem tudom hány millát.szóval te is láthatod (mert felsoroltam azokat a dolgokat)hogy az előző hozzászólásban 3 helyen is elvágtad magad alatt a fát ami egyébként is már hajszálvékony mert nem ez az első alkalom hogy ilyen gyrekes érvaket hozol fel.FIGO 2 írta:FIGO 2 írta:mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.

- Mihu
- Director del Fútbol
Tudod ez a baj nhogy a real madrid márkanév mert a játékosok isazt nézik csak hogy eg utazással vayg szerződéssel mennyit lehet kaszírozni és a focira már nem is gondolnak.Gondolj csak Ronaldora aki mokir kiestetek a BL-ből másnap már fülig érő mosollyal az arcán írt alá egy szerződést.Beckhamről már ne is beszéljünk mert ő egy mozgő reklámtábla.FIGO 2 írta:FIGO 2 írta:a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid.

-
- Entrenador del Barça
Haggyad,én már elhiszem amit Boixos mondott bizti meg jött neki!Mihu írta:Mi?Ki beszél?A ti elnökötök mit csinál?Pontosan ugyan ezt mert nehogy azzal gyere nekem hogy perez posztra igazol?Na ne.FIGO 2 írta:FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi.

Forca Barca
- Mihu
- Director del Fútbol
Mi?Ki beszél?A ti elnökötök mit csinál?Pontosan ugyan ezt mert nehogy azzal gyere nekem hogy perez posztra igazol?Na ne.FIGO 2 írta:FIGO 2 írta:amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg azt a [auto_cenzúra] ligat akkor neki annyi.

-
- Llegenda del Barça
neked nagyon elmehettek otthonról figox! az időváltozást érzed, v mi a probléma? nem jött meg? a csődbejutás nem a mi problémánk szokott lenni, hanem a tiétek, amit az a gyökér maffiózó elnökötök az adófizetők pénzéből szokott megoldani. arra meg azért annyira ne fogadjál, h a Barcát nem ismerik olyan mértékben, mint a margitot, mert még a szurkoló haverjaid is kiröhögnek.
a kínai "balhéról" meg csak annyit, h most akarnak áttolni 120egynéhány millát, biztos azért, mert ennyire utálnak, és így akarnak kisz.rni velünk. de miért nem mész inkább a saját brigádodhoz osztani az észt? biztos nagyon örülnének neked.
a kínai "balhéról" meg csak annyit, h most akarnak áttolni 120egynéhány millát, biztos azért, mert ennyire utálnak, és így akarnak kisz.rni velünk. de miért nem mész inkább a saját brigádodhoz osztani az észt? biztos nagyon örülnének neked.
PUYOL-XAVI-INIESTA
amugy lehet h csodbe menntek, mert az elnokotok csak hozza a jatekosokat, mert mar nagyon akar nyerni vmit a csapatnak, mert fel h ha megint nem nyeri meg a ligat akkor neki annyi. a madrid nemcsak jo csapat, de egy vilagszerte elismert markanev is. mindenki tudja mi az a real madrid. titeket meg egesz kinaban utallnak, mert emlekezzetek milyen botrany volt amikor legutobb koreaban jartatok (vagy japanban?)...a madridot eljenezve fogadjak, ti meg ott is gerjesztitek az indulatokat.
de mondtam. a barszalonna lehet iden bajnok, egy ÖRÖK VESZTES csapat.Maxi írta:Hmmm....!Tavaly tavasszal és Ősszel ilyet nem mondtál!FIGO 2 írta:mind1....a lenyeg ugyanaz amit mondtam. a barszalonna egy vesztes csapat, akik a nagy parharcokban osszefossak magukat (realmadrid, chelsea, bukarest, juve stb...). masodrangu csapat!Boixos írta:milyen öt hónapról beszélsz te szerencsétlen? nézd már meg a tavalyi végeredményt, úgyis te szoktál mindig a sportmúzeummal jönni! akkor 21 ponttal mentetek, mégis megszívtátok, ahogy kell! meg jössz itt ilyen ezeréves dolgokkal, mint a románok? öcsém, én általában csak röhögni szoktam a hülyeségeiden, de látom, erősen kezded elveszíteni a fonalat.
-
- Entrenador del Barça
Hmmm....!Tavaly tavasszal és Ősszel ilyet nem mondtál!FIGO 2 írta:mind1....a lenyeg ugyanaz amit mondtam. a barszalonna egy vesztes csapat, akik a nagy parharcokban osszefossak magukat (realmadrid, chelsea, bukarest, juve stb...). masodrangu csapat!Boixos írta:milyen öt hónapról beszélsz te szerencsétlen? nézd már meg a tavalyi végeredményt, úgyis te szoktál mindig a sportmúzeummal jönni! akkor 21 ponttal mentetek, mégis megszívtátok, ahogy kell! meg jössz itt ilyen ezeréves dolgokkal, mint a románok? öcsém, én általában csak röhögni szoktam a hülyeségeiden, de látom, erősen kezded elveszíteni a fonalat.

Forca Barca