Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ha ien meccsen mennénk tovább sztem széjjel izzadnám magamrobag írta:http://youtube.com/watch?v=qbD6LHarSxo&feature=related
Hát ha ilyen lesz, az engem sírba is tesz, má' úgy idegileg!
mért ez lenne az utolsó esélye? jövőre meghal? vagy visszavonul? v mi?Pavel írta:Ém bízok benne, hogy Henry el fogja intézni a MU-t, mert már rúgott nekik egy pár gólt. Ja és végül neki ez az utolsó esélye, hogy BL-t is nyerjen.
Így van, nem kell beszarni. Ha úgy jásztunk és olyan lesz a mentalitás mint a Getafe ellen vagy a Betis ellen, akkor csúnya vége lehet, de egyébként akkor is a Barca vagyunk, Európa egyik legjobb játékoskeretével akiket nem lehet leírni, akkor sem ha egyébként nem megy nekik.Vito írta:gergo9 írta:kb 30% adott ki magából a manchaster ha azt a 11-est belövik rögtön jött volna Ronaldo és Rooney és 20 perc alatt kivégzik a Roma-t Én semmit nem szeretnék jobban ha a mi jutnánk tovább, de ebbe nincs semmi realitás. Realitás: Manchester szétaláz minket...
Fergusson szintű edző nem kockáztat a Bl elődöntő kapujában, nem hiszem, hogy gurigázni küldte ki a csapatát. nem kell itt kivégzésről, meg szétalázásról beszélni.
ha szétalázzák a Barca-t, akkor az azért lesz, mert a játékosainknak a maradék becsületük is elfogyott.
ha be akarják bizonyítani, hogy igenis van bennük tartás, akkor most oda lehet tenni magukat. nem mondom, hogy tuti a továbbjutás, de ha nem sz-rnak bele úgy, mint az utóbbi időben, akkor lehet keresnivalónk.
ez a MU nincs azon a szinten, ahol a Barca volt, úgyhogy óvatosan a szuperlatívuszokkal. a játékosaik képességben nem jobbak a mieinknél.
a Nou Campban nyerni kell 2-0ra és kész.
Lehet hogy az utolsó esélye,de én személy szerint azt kívánom, hogy ne egyedül Henry próbálja meg majd elintézni a MU-t.Pavel írta: Ém bízok benne, hogy Henry el fogja intézni a MU-t, mert már rúgott nekik egy pár gólt. Ja és végül neki ez az utolsó esélye, hogy BL-t is nyerjen.
Csak a Barcára most egyik se igaz.aronba írta: Egy motívált jól felkészített Barcának semmi rettegnivalója nincs a MU-től
gergo9 írta:kb 30% adott ki magából a manchaster ha azt a 11-est belövik rögtön jött volna Ronaldo és Rooney és 20 perc alatt kivégzik a Roma-t Én semmit nem szeretnék jobban ha a mi jutnánk tovább, de ebbe nincs semmi realitás. Realitás: Manchester szétaláz minket...
Titinho írta:Elődöntők (április 22-23. és 29-30.)Badi írta:nem tudja valaki, hogy konkrétan melyik napokon leszenk az elődöntőink?
Liverpool - Chelsea
Barcelona - MU
Itthon kezdünk, úgyhogy nagyon fel kell pörögnünk arra a meccsre...