Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van erre asszem egy külön topic de egyenlőre nincs működő link...kovinho írta:Oké, akkor aki talál, az még meg se próbáljon segíteni a másikon. Tök logikus.danko94 írta:"Senki ne kérjen ebben a topikban linket, és próbáljátok majd az indulatokat kicsit visszafogni, ha nem úgy alakaulnak a dolgok, ahogy várni lehetne. Wink"Cooltiszo írta:Digin nem találtam Sat 1et, úgyhogy nekem marad a net. Ha találok normálisan működő linket akkor szólok, de ha vki megelőz akkor szívesen veszem
Oké, akkor aki talál, az még meg se próbáljon segíteni a másikon. Tök logikus.danko94 írta:"Senki ne kérjen ebben a topikban linket, és próbáljátok majd az indulatokat kicsit visszafogni, ha nem úgy alakaulnak a dolgok, ahogy várni lehetne. Wink"Cooltiszo írta:Digin nem találtam Sat 1et, úgyhogy nekem marad a net. Ha találok normálisan működő linket akkor szólok, de ha vki megelőz akkor szívesen veszem
Moyer=Neuer LoL am télleg nagy bravúr volt de azér ezeket be kéne lőnidarmian írta:szép védés volt amúgy, tehetséges ez a Moyer, most nem csak azért mert bemutatott egy bravúrt.Ronaldinho&Barca írta:Xavi mit hagyott ki, gyönyörű passz volt, még pár ilyen akció kéne...
szép védés volt amúgy, tehetséges ez a Moyer, most nem csak azért mert bemutatott egy bravúrt.Ronaldinho&Barca írta:Xavi mit hagyott ki, gyönyörű passz volt, még pár ilyen akció kéne...
"Senki ne kérjen ebben a topikban linket, és próbáljátok majd az indulatokat kicsit visszafogni, ha nem úgy alakaulnak a dolgok, ahogy várni lehetne. Wink"Cooltiszo írta:Digin nem találtam Sat 1et, úgyhogy nekem marad a net. Ha találok normálisan működő linket akkor szólok, de ha vki megelőz akkor szívesen veszem
Na kiváncsi leszek a csapat teljesítményére a 7végi 0:0 után remélem támadó szellemben játszva egy sima 3:0-lal küldjük haza a németeketSlither írta:Barcelona kezdőcsapata:
Váldes - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Yaya Touré, Ini, Xavi - Bojan, Henry, Samu
Senki ne kérjen ebben a topikban linket, és próbáljátok majd az indulatokat kicsit visszafogni, ha nem úgy alakaulnak a dolgok, ahogy várni lehetne.
a TV6 adja. Neten meg itt: http://www1.myp2p.eu/broadcast.php?matc ... art=sportsZ$ołtu írta:Valaki megtudná nekem mondani, hogy melyik TV-adón lehet megnézni a meccset?