Na én is rendelek akkor egyet.

Gondolkoztam a narancssárga és a babakék között, végül utóbbit választottam. Remélem jó lesz...
Grecki mindjárt küldök egy pü-t az adataimmal!
1. grecki (narancssárga, XL, GRECKI),2. kovinho (narancssárga, S, KOVI)3. csababarca (narancssárga, XL, VARGA)4. Zozzy 5 (citromsárga, M, ZOZZ),5. lacisac ( narancssárga, XL, LAKOS)6. Shark (citromsárga, L, SHARK)7. Saviola (piros, L, SAVI)8. Primitive (narancssárga, L, SAFI)9. Bányász (narancssárga, M , Bazsa)10. Chris (citromsárga L, Chris)11. Chris0527(citromsárga L, Kiki)12. Varga Tamás (piros, XL, TOMI, szám, ha lehet: 7-es, /Henke tiszteletére/)13. Varga Tamás (narancssárga, XL, MIKE)14. Haze71 (citromsárga, L,-)15. Haze71 (citromsárga, XL, -)16. Haze71 (citromsárga, XL, -)17. Badi (piros, M, BADI)18. antiimperialista (babakék M, ATI)19. Vito (citromsárga M, VITO)20. Vito (narancssárga, L, -)21. Szandi (citromsárga, M, -)22. La Pulga (citromsárga, S, La Pulga)23. Ordog (babakék, L, -)24. Zozinho (narancssárga, M, ZOZINHO)25. El Payaso (babakék, XL, Proki)26.Tim(narancssárga,XL,-)27. b99.(citromsárga, L,-) 28. Game (piros, XL, CSABI) 29. captain (citromsárga, XXL, CAPTAIN) 30. lionelmessi19 (narancssárga, L, Andris), 31. lionelmessi19 (citromsárga, L, Andris)32. Frank (narancssárga, M, -) 33. lionelmessi19 (narancssárga, M, Brigi) 34. torrestoni (citromsárga, M, Toni Torres), 35. Ozsimiki (narancssárga, XL, Ozsi) 36. Boixos (piros, XXL, BOIXOS) 37. Elprat (piros, M, ZSU) 38. Perrero (piros, L, ALMEIDA) 39. Krojf (narancssárga, XXL, KROJF) 40. Krojf (narancssárga, XXL, FARKAS) 41. Enrique (babakék, M, ENRIQUE) 42. VictorValdes19 (babakék,S,Victor Valdes19) 43. Rumig (narancssárga, L, Rumi), 44. robag ( babakék, L, Gábor ) 45. captain (babakék, XXL, CAPTAIN) 46. Titinho (babakék, XXL, Titi)