Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gomezinho írta:A bajnokságban valami óriási problémák vannak nálunk! Itt már szerintem mindenki unja a másikat! (csapatokra gondolok)
Ebben van valami! Hiszen Henk 2006 nyarán vette át az Ajaxot és a Barca már tavaly sem volt olyan mint mondjuk 2005/2006ban.Bár az Ajaxal nem nyert bajnoki címét elég jó szezont produkált (34 meccs alatt 84 rúgott gól) és idén a cselszkivel is elég jól muzsikál mint 2. edző, szal lehet tényleg ő volt inkább az ész az akkori félelmetes Barcánál.norbert55 írta:Hát igen Henk ten cate nagy mágus volt.Colos írta:Sokak már akkor is úgy voltak vekle, hogy Ten Cate volt az igazi agytröszt a taktika összeállításában, és az ő véleményük így utólag beigazolódni látszik.
Szerintem egy edzőcsere is bőven elég lenne a javuláshoz.kovinho írta:Egyre kiábrándítóbb a Barca.
Hihetetlen, hogy nem tudunk legalább egy gólt belőni ennek a Getafenak.
Fehér zsebkendő teljesen jogos, ez a banda teljesen megbukott, élén a holland barátunkkal. Szánalmas.
Más kérdés, hogy meg lehet figyelni, hogy nincs egy szem irányítónk se, és egyszerűen képtelenek vagyunk eljutni a 16-oson belülre.
Na mindegy, azt hiszem, ezekről már felesleges beszélni, jöjjön egy új edző, néhány új arc, és akkor tárgyalhatunk...
Hát igen Henk ten cate nagy mágus volt.Colos írta:Sokak már akkor is úgy voltak vekle, hogy Ten Cate volt az igazi agytröszt a taktika összeállításában, és az ő véleményük így utólag beigazolódni látszik.bodorgabor írta:Nem értem azokat akik rejkaardot ennyier támadják szerintük Rejkaard annyit változott azóta hogy megnyerte a barcelonával a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot ?? Tényleg vannak Rejkaardnak rossz lépései de ha egyszer képes volt megnyerni mindent akkor most is képes lehetne ......
Sokan már akkor is úgy voltak vele, hogy Ten Cate volt az igazi agytröszt a taktika összeállításában, és az ő véleményük így utólag beigazolódni látszik.bodorgabor írta:Nem értem azokat akik rejkaardot ennyier támadják szerintük Rejkaard annyit változott azóta hogy megnyerte a barcelonával a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot ?? Tényleg vannak Rejkaardnak rossz lépései de ha egyszer képes volt megnyerni mindent akkor most is képes lehetne ......
jaj mekkora májerek egyesek, hogy 2évvel ezelőtt kiböfögtek valamit és bejöttchi omega írta:szerintem a szurkolók többségének elég bizodalma volt a csapatban, még akkor is, amikor a realistább fele már rég mondta, hogy itt gázok vannak (az igazán hozzáértők már 2006 augusztusában is sejtettek ám valamit..). az itteniek is, de a nou camp közönsége meg pláne.
.
szerintem van különbség aközött, hogy egy csapat nem akar, és aközött, hogy nem tud játszani. ez utóbbi az én véleményem szerint sokkal hangsúlyosabb a jelen barcájában. akarás van, aminek görcsölés a vége. nincs ritmusa a meccseknek. nincs gyilkos ösztön. nincs "gólszomj". nincs önfeledt, felszabadult játék. nincs értelmesen, összhangban működő taktika. hosszútávon ezek az akaratot is kinyírják a játékból persze, ezt láthattuk múltkor a betis ellen. meg 7 pont hátrányban nehéz motivációt találni. egyszerűen súlytalan a csapat.Léfe írta:Jó-jó, csak arra lennék kiváncsi, hogy szerintettek / most a szinvolnaltol eltekintve/ odatette magát tegnap a csapat ? Ugy ahogy ilyen szituban az elvárható. És nem kellene mindig az eddigi érdemekre hivatkozni. Elismerem nagy alkotás volt. DE VOLT: ebből ma nem lehet megélni. Ez egy folyamat. Mondjuk, ha jönne egy hosszabb böjt akkor is sokan azt szajkoznák, hogy Laporta kit vett meg, és R10 mekkora zseni volt.
" mindorokke-barca":nehogy már a szurkolók legyenek hibások. Elnézést de nem a szurkolók hozzállása szánalmas. Én ennél jobban nem tudok szurkolni. Eléggé furcsa ez a gondolatsor.
szerintem a szurkolók többségének elég bizodalma volt a csapatban, még akkor is, amikor a realistább fele már rég mondta, hogy itt gázok vannak (az igazán hozzáértők már 2006 augusztusában is sejtettek ám valamit..). az itteniek is, de a nou camp közönsége meg pláne.mindorokke_barca írta:iden OvaMind.... ez alap kene legyen.... de ezeknek a barca szurkoloknak nem ez a fontos.... 15-20 evesen(tisztelet a kivetelnek) olyan hsz-eket eresztenek itt meg h nem tom h rohogjek v sirjak... okoskodnak.... minden meccs utan megmondjak a tutit h mit h kene... mint ha ertenenek hozza, elkuldenek a fel csapatot es nehany perces youtube-os videokat latvan olyanokat hoznanak ide a barcaba h megall az ember esze.... tenyleg asziszik h a valos elet olyan mint a football manager... es most itt sokan fel lesznek haborodva, h h kepzelem ezt mert nem igy van, es csak egyszeruen jobban ertneek hozza mint laporta, rijkaard meg stb.... az a laporta aki kiszedte a barcat a [auto_cenzúra] aki tobb szaz millio euro adosaggal vette at a barcat aki idehozott olyan jatekosokat mint r10 eto'o deco, a sikereink kulcsat, de az ilyen az nem szamit nektek.... most komolyan... annak szurkolni h kapjunk ki mert akkor lecserelik az edzot.. egy szanalmas hozzaallas...nektek mibol all a szukolas????? nagyon kivancsi vagyok... mert a szurkolo velemenyt mondhat, olykor kritizalhat is..... de amit ti csinaltok honapok ota, 1 eve
masfel eve.... az hiszteriaba atcsapodott blamalas....mint vmi pisisek.. hogy gondoljatok azt h a cspaat jo telejsitmenyre legyen kepes de nem kapja meg a szurkoloktol a tamogatast.... elkepzelem ahogy katalan embertarsaink otthonrol mennek ki meccsre es azert a biztonsag kedveert tesznek magukhoz feher lepedot hatha szukseg lehet ra?!?!?!? szanalmas szanalmas, szanalmas...
5-8? :oLéfe írta:Lehet, hogy másképpen látom, mert a 3 kapufa sokak szemében olyan felmentő körülmény. Szakmilag - többször irtam- az a kép, hogy 3 középcsatárral játszunk. Etoon ugye látszott nem szélső, alig volt jó csele, beadásai elakadtak. Henry sem szélső, ott elkallodik, balszélen nem történt semmi. Lehet azt is irni, hogy senki nem volt jó tegnap, Xavi, Ini sem csináltak sokat. DE AZ ÓRIÁSI GOND, HOGY MINTHA MINDEGY LENNE MI LESZ A EREDMÉNY. Már a 70-75 percben jártunk és mi van a pályán? - SÉTA. Ezek nem tudnak küzdeni. Azt nem merem irni, hogy nem is akarnak. Rosz napot ki lehet fogni, de akkor egy valamit magára adó gárda nekiesikk az ellenfélnek és kiszenvedi a győzelmet. Nincs virtus, akarat, hogy majd megmutatjuk. No ezért szoktam irni, hogy minimum 5-8 uj ember, vagyis uj csapat kell.
Elnézést, de ezt a felfogást nem nagyon értem, alap, h akkor is a csapatom sikeréért szorítok, ha nem bírom az edzőt.bence93kis írta:nekünk idén nem lesz semi trófea de jobb így mert igy biztos Frank távozása