Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
robag
Jugador d'estrella

2008.04.11. 13:45:16

Ne kövezzetek meg érte, de kipróbálnám Gio-t Iniesta helyén, Tourénak pihenőt adnék, kezdőbe raknám Gudy-t. Abidal pad, helyette Sylvhino.
Puyolnak pihenőnap.

tehát:

-------------------VV-----------------------

--Zambi---Marquez---Thuram--Sylvhino

---Xavi---------Gudy------------Gio-----

----Bojan-------Eto'o----------Henry---
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Chris
Capitá del Barça

2008.04.11. 13:36:23

megvan a Recre elleni keret:

Kapusok: Valdés, Pinto,

Védők: Abidal, Thuram, Sylvinho, Zambrotta, Puyol, Milito, Edmílson,

Középályások: Touré Yaya, Xavi, Gudjohnsen, Márquez,

Csatárok: Messi, Eto’o, Giovani, Víctor Vázquez és Ezquerro

elég érdekes kis keződ lehet ebből a középpályán és a csatársorban :shock:
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 18:27:55

Örüljünk ha megvan a 2. hely.
tenkl
Jugador d'estrella

2008.04.07. 18:23:31

Leginkább azért nem vagyok megelégedve az eredménnyel, mert most az egész meccsen jól játszottunk, nem követtünk el gyermeteg hibákat, és nem lassult le nagyon a tempó. Jól játszottunk, de egyrészt a Getafe szerencséjének, másrészt jó kapusuknak köszönhetően csak kapufákra jutotta... ennél jobbak voltunk tegnap.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.04.07. 18:02:45

Gomezinho írta:A bajnokságban valami óriási problémák vannak nálunk! Itt már szerintem mindenki unja a másikat! (csapatokra gondolok)
:D

Mi az,hogy unják egymást a csapatok? :D Bakker,marha nagy hülyeséget írtál.Ha ez így lenne,akkor nem lenne értelme osztályok szerint megkülönböztetni a csapatokat.Akkor mindenki játszhatna mindenkivel.De ez kinek lenne jó? :D Csak egy totális káosz lenne az egész.Minden jó így,ahogy van.A csapatnak kellene jobban teljesíteni,azt akkor nem lenne baj. :roll:
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.07. 17:23:12

A bajnokságban valami óriási problémák vannak nálunk! Itt már szerintem mindenki unja a másikat! (csapatokra gondolok)
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.07. 17:21:38

norbert55 írta:
Colos írta:Sokak már akkor is úgy voltak vekle, hogy Ten Cate volt az igazi agytröszt a taktika összeállításában, és az ő véleményük így utólag beigazolódni látszik.
Hát igen Henk ten cate nagy mágus volt.
Ebben van valami! Hiszen Henk 2006 nyarán vette át az Ajaxot és a Barca már tavaly sem volt olyan mint mondjuk 2005/2006ban.Bár az Ajaxal nem nyert bajnoki címét elég jó szezont produkált (34 meccs alatt 84 rúgott gól) és idén a cselszkivel is elég jól muzsikál mint 2. edző, szal lehet tényleg ő volt inkább az ész az akkori félelmetes Barcánál.
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.07. 15:46:19

kovinho írta:Egyre kiábrándítóbb a Barca.
Hihetetlen, hogy nem tudunk legalább egy gólt belőni ennek a Getafenak.
Fehér zsebkendő teljesen jogos, ez a banda teljesen megbukott, élén a holland barátunkkal. Szánalmas.

Más kérdés, hogy meg lehet figyelni, hogy nincs egy szem irányítónk se, és egyszerűen képtelenek vagyunk eljutni a 16-oson belülre.
Na mindegy, azt hiszem, ezekről már felesleges beszélni, jöjjön egy új edző, néhány új arc, és akkor tárgyalhatunk...
Szerintem egy edzőcsere is bőven elég lenne a javuláshoz. :roll:
Az irányító kérdés pedig tényleg megoldatlan, ugyanis az utóbbi időben már Deco sem tudta ellátni ezeket a feladatokat :?
A hozzáállásunkal nem hiszem hogy baj lenne, leginkább az a probléma, hogy ötlettelenek a fiúk. Ha lenne aki irányítaná a dolgokat, akkor minden rendben menne :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.07. 15:26:30

Hogy azért minden rosszban legyen vmi jó is: azt megfigyeltem, hogy a csatáraink sokkal többször jönnek vissza védekezni, mint pl. 1-2 évvel ezelőtt. Henry rendszeresen, és Etoonak és Bojannak se egy jó keresztezése volt hátul.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.07. 15:05:49

Egyre kiábrándítóbb a Barca.
Hihetetlen, hogy nem tudunk legalább egy gólt belőni ennek a Getafenak.
Fehér zsebkendő teljesen jogos, ez a banda teljesen megbukott, élén a holland barátunkkal. Szánalmas.

Más kérdés, hogy meg lehet figyelni, hogy nincs egy szem irányítónk se, és egyszerűen képtelenek vagyunk eljutni a 16-oson belülre.
Na mindegy, azt hiszem, ezekről már felesleges beszélni, jöjjön egy új edző, néhány új arc, és akkor tárgyalhatunk...
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 12:58:07

Colos írta:
bodorgabor írta:Nem értem azokat akik rejkaardot ennyier támadják szerintük Rejkaard annyit változott azóta hogy megnyerte a barcelonával a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot ?? Tényleg vannak Rejkaardnak rossz lépései de ha egyszer képes volt megnyerni mindent akkor most is képes lehetne ......
Sokak már akkor is úgy voltak vekle, hogy Ten Cate volt az igazi agytröszt a taktika összeállításában, és az ő véleményük így utólag beigazolódni látszik.
Hát igen Henk ten cate nagy mágus volt.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.04.07. 12:42:39

bodorgabor írta:Nem értem azokat akik rejkaardot ennyier támadják szerintük Rejkaard annyit változott azóta hogy megnyerte a barcelonával a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot ?? Tényleg vannak Rejkaardnak rossz lépései de ha egyszer képes volt megnyerni mindent akkor most is képes lehetne ......
Sokan már akkor is úgy voltak vele, hogy Ten Cate volt az igazi agytröszt a taktika összeállításában, és az ő véleményük így utólag beigazolódni látszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2008.04.07. 13:53:04-kor.
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.07. 11:46:30

Az idei spanyol bajnoki címet nem osztanám ki, ilyen gyenge mezőnyt...
Kb. nincs olyan élcsapat (jó, az elmúlt hetekben a Villarreal), aki 3, vagy esetleg 2 (!) egymást követő meccsen jó formát tud mutatni.

Még jó másfél-két hónapja elkezdtük temetni a csapat bajnoki címét, aztán azóta mennyi és mennyi lehetőségünk lett volna, h átvegyük a vezetést! Kár értük, mert ha csak a felét hoztuk volna annak, amit anno még lehetetlennek mondtunk (a sok Madrid fricska mellett), akkor sima. Ilyenkor mindig idegesítenek ezek a simán nyerhető, mégis elhullajtott meccsek, akárcsak tavaly.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave87 2008.04.07. 13:34:02-kor.
bodorgabor
Barça C

2008.04.07. 11:32:14

Nagyon vegyes érzelmekkel fogadott tegnap meccs , de legfőképpen az utolsó 5 perce amikor a nézők sokasága elővette a fehér zsebkendőt és ujságpapírt !!! Először igazat adtam nekik tényleg tarthatatlan állapot az ami ma folyik Barcelonában!! Aztán végiggondoltam a dolgot emléxem még az ezt megelőző idényekre amikor a Barcelona kifogástalan játékkal brilírozott és akkor aszurkolók is tomboltak, amit persze meg lehet érteni . De szerintem a szurkolóknak legalább annyira sőt talán jobban is kéne buzdítani a csapatot akkor amikor nem megy a szekere. Nem értem azokat akik rejkaardot ennyier támadják szerintük Rejkaard annyit változott azóta hogy megnyerte a barcelonával a Bajnokok Ligáját és a bajnokságot ?? Tényleg vannak Rejkaardnak rossz lépései de ha egyszer képes volt megnyerni mindent akkor most is képes lehetne ......Tehát szerintem nem azedző kérdés a barcelona fő gondja.....Ott a másik felvetés hogy akkor a Játékosokkal vana probléma szerintem a barcelona a világ azon klubbjai közé tartozik akik megtehetik és meg is tesziik hogy a lehető legjobb játékoskerettel játszhassanak. Szerintem a barcelona tele van Sikerorientált játékosokkal .... Tehát engem az zavar a legjobban hogy nem tudom fellelnia hiba forrását a teljesítmény magyarázatát az EDZŐ ? A JÁTÉKOSOK ? A SZAKMAI STÁB ? ESTLEG A VEZETŐSÉG ? NETÁN A KÖZÖNSÉG .......... Utolsó pontként Ronaldinho formája...Sokak szernt Ronaldinho Morálisan verte szét a cspat belső szerkezetét .....Szerintem ő is egy sikeréhes játékos főleg az után , hogy ebben a szezonban nagyon gyengén muzsikál ,tehát szerintem benne hihetetlen mértékű bizonyítási vágy lappang .... Én bizalmat szavaznék neki....ÉS VÉGÜL AKIK KÉTELKEDIK AZ Ő TUDÁSÁBAN ANNAK EGYKIS RONALDINHO ÍZELÍTŐ http://www.youtube.com/watch?v=P-bWsOK- ... re=related
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.04.07. 11:17:35

fehér kendö nou campba utoljára dinho ollozásánál voltak.. villareal ellen.
az nem tom miért volt :lol:
tegnap 3 kapufa, 2db 6mröl kapura löt,fejelt labda se volt elég.
:P :o
cruyff
Entrenador del Barça

2008.04.07. 10:57:04

Az átgazolási politikáról: nem emlékszem, hogy itt a fórumon, vagy bárhol máshol, bárki is kifogásolta volna... Deco és Edmilson még stabil tagja volt a kétszeres bajnok és BL győztes csapatnak, és ha jól emlékszem mindenki örült (beleértve engem is) Thuram és Zambrotta leigazolásának amire valszeg soha nem került volna sor, ha nincs a juve botrány... ez a keret fantasztikus. Én a bajt máshol látom. A játékosok felfogásában, mentalitásában és abban, hogy van egy impotens edző, aki egyszerűen nem tud HATNI rájuk. Mondok egy példát. Vezetünk a Valencia ellen 0-3-ra a Mestallában (bajnoki őszi-téli szezon). Jól játszik a csapat, Deco és Ronaldinho a padon. Jön a 3-ik csere, van hátra úgy kb 20-25 perc. Itt a lehetőség, hogy esélyt kapjon Ronaldinho, akinek nem megy a játék és ez egy fantasztikusan nagy önbizolamnövelő meccs lehetne. Dinho feláll, nekikezd vetkőzni a kispadon. Erre beáll helyette dos Santos. Dinho visszaöltözik egy leül. Rijkaard ahelyett, hogy esélyt adott volna a visszatérésre a csapat lelkének, megalázta őt! Fantasztikus pszichológiai fogás, bravó rijkaard! Az edző meccsenként követi el a baklövések sorozatát. Tavaly is, idén is. Már akkor mondtam, mikor Eto'o-t a sérülése után 5!!! percekre akarta berakosgatni: lehet, hogy jó futballista volt rijkaard, de edzőként egy dilettáns nulla. Továbbra is állítom továbbá: a csapat mind mentálisan, mind sportpszichológiailag, mind fizikailag félre van kezelve! Olyan van, hogy 1 játékos formán kívül van. Olyan van, hogy 2, 3, 4, 5 játékos formán kívül van. De hogy egy egész idény alatt egy EGÉSZ CSAPAT MINDEN EGYES JÁTÉKOSA FORMÁN KÍVÜL legyen, na ott már valami nem stimmel..... bravó rijkaard! Ááááá X-elt a margit, áááá hagyd a francba! Hozd le nyugodtan Eto'o-t, nehogy véletlenül versenyben legyünk a bajnoki címért! A Betis ellen is, a legveszélyesebb emberünket találtad meg, Krikicet ,hogy lehozd, pedig nagyon jól játszott a kisgyerek! A lépegető eszkabátor Henry persze maradjon fennt! BRAVÓ rijkaard!
VISCA EL BARCA!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.07. 09:57:40

Ez a csapat max BL-t nyerhet.Mondom mért.Ha a Barca a bajnokságba botladozza ki magát akk tudják h a köv. mecsen nyerni kell.És ezek pont a BL-re esnek.Meg itt lehet taktikázni olyan Liverpool-osan.A Schalke csak meglesz és egy kisebb csodával kiverhetjük a Manchester-t.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.07. 09:26:02

chi omega írta:szerintem a szurkolók többségének elég bizodalma volt a csapatban, még akkor is, amikor a realistább fele már rég mondta, hogy itt gázok vannak (az igazán hozzáértők már 2006 augusztusában is sejtettek ám valamit..). az itteniek is, de a nou camp közönsége meg pláne.
.
jaj mekkora májerek egyesek, hogy 2évvel ezelőtt kiböfögtek valamit és bejött
a sok sérülés nélkül -még Rijkaarddal a padon is- simán hoztuk volna a bajnokságot és a kupát, a bl-ben most az mu [auto_cenzúra] össze magát nem pedig a barca szurkolók nagy része
nem kell itt jönni az én megmondtammal, mert az ilyen körülményekre nem lehet felkészülni

ez a sok sérülés a csapat körül nem normális
mondjatok egy csapatot vagy edzőt amelyik nyert bajnokságot és/vagy bl-t(mert ugye a bajnokság se lenne elég már egyeseknek) egy ennyire foghíjjas kerettel, amiben ráadásul a 3-4 legnagyobb ász fél szezonon keresztül hiányzik!

jelenleg 1db világklasszis játékosunk van, 1! mert Henry és Eto'o ugyanaz a poszt és csak ott, a saját helyükön tudnak jó teljesítményt nyújtani
a többi játékosunk iparos(még Iniesta is), így semmivel sem jobb jelenleg a keretünk a liga sok csapatánál, ezért nem is várhatunk sokkal jobb játékot és eredményeket

az igazi támadórészlegünk(deco, ronaldinho, messi, eto'o) a lehetséges 11160 pályán tölthető percből összesen 4913percet álltak rendelkezésre és soxor úgy, hogy sérülésből tértek vissza
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.07. 07:50:35

Léfe írta:Jó-jó, csak arra lennék kiváncsi, hogy szerintettek / most a szinvolnaltol eltekintve/ odatette magát tegnap a csapat ? Ugy ahogy ilyen szituban az elvárható. És nem kellene mindig az eddigi érdemekre hivatkozni. Elismerem nagy alkotás volt. DE VOLT: ebből ma nem lehet megélni. Ez egy folyamat. Mondjuk, ha jönne egy hosszabb böjt akkor is sokan azt szajkoznák, hogy Laporta kit vett meg, és R10 mekkora zseni volt.
" mindorokke-barca":nehogy már a szurkolók legyenek hibások. Elnézést de nem a szurkolók hozzállása szánalmas. Én ennél jobban nem tudok szurkolni. Eléggé furcsa ez a gondolatsor.
szerintem van különbség aközött, hogy egy csapat nem akar, és aközött, hogy nem tud játszani. ez utóbbi az én véleményem szerint sokkal hangsúlyosabb a jelen barcájában. akarás van, aminek görcsölés a vége. nincs ritmusa a meccseknek. nincs gyilkos ösztön. nincs "gólszomj". nincs önfeledt, felszabadult játék. nincs értelmesen, összhangban működő taktika. hosszútávon ezek az akaratot is kinyírják a játékból persze, ezt láthattuk múltkor a betis ellen. meg 7 pont hátrányban nehéz motivációt találni. egyszerűen súlytalan a csapat.
mégsem gondolom, hogy elkényeztetett primadonnák lennének, vagy zsoldosok. egyszerűen csak nem működik a játék, és minden egyéb az ennek a mellékhatása. természetesen vannak játékosok, akiknek a hozzáállása talán nem a legmegfelelőbb, és ez is csak súlyosbította a helyzetet, de véleményem szerint nem ez a domináns.

hosszú böjt? ez a mostani már eléggé az..

laportát kikezdeni egyébként minden körülmények között szemétség szerintem: az, hogy adott rijkaardnak még 1 évet, belefért abszolút, ennyi kijárt. a nyilatkozatai: az lenne a csapat halála, ha a vezetőség nem sugározna bizalmat afelé, akit kinevezett egy feladatra. láthatjuk, hogy a magyar válogatottra mennyire kihat ez például.. úgyhogy ez is oké. hogy nem váltotta le év közben franket: komoly edző nem szereti szezon közben átvenni a csapatot, plusz annyit megérdemel a holland, hogy az eredményei alapján bírálják el. egyáltalán nem biztos, hogy ha valaki év közben átvette volna a srácokat, az többet ért volna el.
TELJESEN új koncepció kell, új szakmai megközelítés. ennek megalapozására a holt szezon a legalkalmasabb, így vélhetően akkor lesz edzőváltás.
majd ha AKKOR SEM történnek radikális változtatások, akkor lehet elővenni szépen laportát. addig erről a kiváló emberről, és vezetőről le lehet szállni szerintem. ez tényleg nem az FM...
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.07. 07:15:57

Jó-jó, csak arra lennék kiváncsi, hogy szerintettek / most a szinvolnaltol eltekintve/ odatette magát tegnap a csapat ? Ugy ahogy ilyen szituban az elvárható. És nem kellene mindig az eddigi érdemekre hivatkozni. Elismerem nagy alkotás volt. DE VOLT: ebből ma nem lehet megélni. Ez egy folyamat. Mondjuk, ha jönne egy hosszabb böjt akkor is sokan azt szajkoznák, hogy Laporta kit vett meg, és R10 mekkora zseni volt.
" mindorokke-barca":nehogy már a szurkolók legyenek hibások. Elnézést de nem a szurkolók hozzállása szánalmas. Én ennél jobban nem tudok szurkolni. Eléggé furcsa ez a gondolatsor.
Fecó
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.07. 06:52:56

mindorokke_barca írta:iden OvaMind.... ez alap kene legyen.... de ezeknek a barca szurkoloknak nem ez a fontos.... 15-20 evesen(tisztelet a kivetelnek) olyan hsz-eket eresztenek itt meg h nem tom h rohogjek v sirjak... okoskodnak.... minden meccs utan megmondjak a tutit h mit h kene... mint ha ertenenek hozza, elkuldenek a fel csapatot es nehany perces youtube-os videokat latvan olyanokat hoznanak ide a barcaba h megall az ember esze.... tenyleg asziszik h a valos elet olyan mint a football manager... es most itt sokan fel lesznek haborodva, h h kepzelem ezt mert nem igy van, es csak egyszeruen jobban ertneek hozza mint laporta, rijkaard meg stb.... az a laporta aki kiszedte a barcat a [auto_cenzúra] aki tobb szaz millio euro adosaggal vette at a barcat aki idehozott olyan jatekosokat mint r10 eto'o deco, a sikereink kulcsat, de az ilyen az nem szamit nektek.... most komolyan... annak szurkolni h kapjunk ki mert akkor lecserelik az edzot.. egy szanalmas hozzaallas...nektek mibol all a szukolas????? nagyon kivancsi vagyok... mert a szurkolo velemenyt mondhat, olykor kritizalhat is..... de amit ti csinaltok honapok ota, 1 eve
masfel eve.... az hiszteriaba atcsapodott blamalas....mint vmi pisisek.. hogy gondoljatok azt h a cspaat jo telejsitmenyre legyen kepes de nem kapja meg a szurkoloktol a tamogatast.... elkepzelem ahogy katalan embertarsaink otthonrol mennek ki meccsre es azert a biztonsag kedveert tesznek magukhoz feher lepedot hatha szukseg lehet ra?!?!?!? szanalmas szanalmas, szanalmas...
szerintem a szurkolók többségének elég bizodalma volt a csapatban, még akkor is, amikor a realistább fele már rég mondta, hogy itt gázok vannak (az igazán hozzáértők már 2006 augusztusában is sejtettek ám valamit..). az itteniek is, de a nou camp közönsége meg pláne.
de a csapat hosszú ideje szenved, úgy gondolom, a közönségnek van joga tüntetni. hiszen az ő pénzükből (is) tartják fent a klubot. megveszik a jegyet, a mezeket, ott vannak mindig 80ezren.

abban persze igazad van, hogy a csapat sikere ellen szurkolni nevetséges, dehát aki ilyet tesz, az egyszerűen nem ért hozzá: véletlenül senki sem nyer BL-t. rijkaard sem fog. ha véletlenül mégis nyerne, az azt jelentené, hogy kijött a barca a gödörből, és akkor igenis maradjon rijkaard. de az maga lenne az isteni csoda.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.07. 06:48:29

Léfe írta:Lehet, hogy másképpen látom, mert a 3 kapufa sokak szemében olyan felmentő körülmény. Szakmilag - többször irtam- az a kép, hogy 3 középcsatárral játszunk. Etoon ugye látszott nem szélső, alig volt jó csele, beadásai elakadtak. Henry sem szélső, ott elkallodik, balszélen nem történt semmi. Lehet azt is irni, hogy senki nem volt jó tegnap, Xavi, Ini sem csináltak sokat. DE AZ ÓRIÁSI GOND, HOGY MINTHA MINDEGY LENNE MI LESZ A EREDMÉNY. Már a 70-75 percben jártunk és mi van a pályán? - SÉTA. Ezek nem tudnak küzdeni. Azt nem merem irni, hogy nem is akarnak. Rosz napot ki lehet fogni, de akkor egy valamit magára adó gárda nekiesikk az ellenfélnek és kiszenvedi a győzelmet. Nincs virtus, akarat, hogy majd megmutatjuk. No ezért szoktam irni, hogy minimum 5-8 uj ember, vagyis uj csapat kell.
5-8? :o

azért mindenkit nem kéne kirúgni. eto'o, henry, iniesta, és xavi is sokat hajt, küzd a meccseken, úgyhogy ők rossz példák.

sajnálom, de ha egy csapat, aminek az átlagéletkora ideális, 2 éven keresztül ugyanazokat a tüneteket produkálja (fáradt mozgás, görcsölés, tanácstalanság), abban olyan vastagon benne van az edző keze, hogy még. már csak azért is, mert a két idény között eldönthette volna, hogy kik azok a játékosok, akik visszahúzzák a csapatot. mert ha tényleg 5-8 játékost le kell cserélni, akkor az ő dolga lenne ezt közölni a vezetőséggel.

na ezért kell új edző, majd ő eldönti, mennyi az az 5-8 valójában
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.04.07. 06:35:08

iden OvaMind.... ez alap kene legyen.... de ezeknek a barca szurkoloknak nem ez a fontos.... 15-20 evesen(tisztelet a kivetelnek) olyan hsz-eket eresztenek itt meg h nem tom h rohogjek v sirjak... okoskodnak.... minden meccs utan megmondjak a tutit h mit h kene... mint ha ertenenek hozza, elkuldenek a fel csapatot es nehany perces youtube-os videokat latvan olyanokat hoznanak ide a barcaba h megall az ember esze.... tenyleg asziszik h a valos elet olyan mint a football manager... es most itt sokan fel lesznek haborodva, h h kepzelem ezt mert nem igy van, es csak egyszeruen jobban ertneek hozza mint laporta, rijkaard meg stb.... az a laporta aki kiszedte a barcat a [auto_cenzúra] aki tobb szaz millio euro adosaggal vette at a barcat aki idehozott olyan jatekosokat mint r10 eto'o deco, a sikereink kulcsat, de az ilyen az nem szamit nektek.... most komolyan... annak szurkolni h kapjunk ki mert akkor lecserelik az edzot.. egy szanalmas hozzaallas...nektek mibol all a szukolas????? nagyon kivancsi vagyok... mert a szurkolo velemenyt mondhat, olykor kritizalhat is..... de amit ti csinaltok honapok ota, 1 eve
masfel eve.... az hiszteriaba atcsapodott blamalas....mint vmi pisisek.. hogy gondoljatok azt h a cspaat jo telejsitmenyre legyen kepes de nem kapja meg a szurkoloktol a tamogatast.... elkepzelem ahogy katalan embertarsaink otthonrol mennek ki meccsre es azert a biztonsag kedveert tesznek magukhoz feher lepedot hatha szukseg lehet ra?!?!?!? szanalmas szanalmas, szanalmas...
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.07. 06:31:54

Lehet, hogy másképpen látom, mert a 3 kapufa sokak szemében olyan felmentő körülmény. Szakmilag - többször irtam- az a kép, hogy 3 középcsatárral játszunk. Etoon ugye látszott nem szélső, alig volt jó csele, beadásai elakadtak. Henry sem szélső, ott elkallodik, balszélen nem történt semmi. Lehet azt is irni, hogy senki nem volt jó tegnap, Xavi, Ini sem csináltak sokat. DE AZ ÓRIÁSI GOND, HOGY MINTHA MINDEGY LENNE MI LESZ A EREDMÉNY. Már a 70-75 percben jártunk és mi van a pályán? - SÉTA. Ezek nem tudnak küzdeni. Azt nem merem irni, hogy nem is akarnak. Rosz napot ki lehet fogni, de akkor egy valamit magára adó gárda nekiesikk az ellenfélnek és kiszenvedi a győzelmet. Nincs virtus, akarat, hogy majd megmutatjuk. No ezért szoktam irni, hogy minimum 5-8 uj ember, vagyis uj csapat kell.
Fecó
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.04.07. 02:55:36

bence93kis írta:nekünk idén nem lesz semi trófea de jobb így mert igy biztos Frank távozása
Elnézést, de ezt a felfogást nem nagyon értem, alap, h akkor is a csapatom sikeréért szorítok, ha nem bírom az edzőt.

Elég sok mindent elmondtak már a meccsről, azért néhány észrevételt én is megengedek magamnak. Az egyik, hogy a játékosok nem merik a védőre vezetni a labdát és úgy passzolni, hanem már a védőtől 5m-re vannak akkor kiteszik oldalra vagy hátra a labdát. Ez elsősorban a kp-n jellemző, és baromira lelassítja a támadásépítést, felállt fal ellen pedig nehéz rövidpasszos játékot játszani. Sok a a felesleges passz, amikkel nem kimozgatják a védőket, hanem csak beszorítják sávszerűen a kaputól 20 m-re őket, mivel idejük van visszahúzódni. És itt jön be az, hogy az a vezéregyéniség hiányzott, aki támadja folyamatosan, agresszívan a védőfalat, és lefoglal 3 embert. Ez alapesetben Messi lett volna ugyebár.

Sylvinho játéka viszont most is jobban tetszett, mint Abidalé, és sztem Zambrotta is ügyesen tolta.

A helyzetkihasználás megint pocsék volt, kb. 5 ziccerből nem tudott gólt lőni a team, ez elmond vmit a játékosok koncentráltságáról, mentális állapotáról.

Szerintem pont a mentális, pszichés felkészítés és a taktikai megújulás képessége, ami alkalmassá tesz egy edzőt, ez abszolút hiányzik Rijkaardból, jogos volt a fehér zsettyó.
Lezárt