Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze...Eto'o bármikor képes gólt lőni, tökmindegy mit mutat a meccsen. Lecserélni akkor, amikor kell a gól...hatalmas baklövés.lionelmessi19 írta:Mert ő volt a leggyengébb. Giova többet csinált, sztem simán.fir3bird írta:dee vajon Etoo-t mi a francért szedte le a holland?lehet ő talán tudott volna vmit alkotni...
14-es volt a leggyengébb..jah,hogy ő Henry?Akkor már a neve miatt megérte fent hagyni..én többet mozogtam a fotelben..lionelmessi19 írta:Mert ő volt a leggyengébb. Giova többet csinált, sztem simán.fir3bird írta:dee vajon Etoo-t mi a francért szedte le a holland?lehet ő talán tudott volna vmit alkotni...
Ha túljutunk a Shalke ellen,akkor jön az a MU akik idén(szerintem) nagyon jó formában játszanak...Őket akarjuk megfogni?Ahoz sokat kell javulnunk...danko94 írta:Kit érdekel már a bajnokság mer sztem már senkit megmondhatnák h le...-ják majd nyerünk BL-t ennyi
Nagyjából sehogy. Ezzel a játékkal amivel hetek óta a gyepen futkározunk???? Érdekes kérdés. De amig le nem fújják a 2 meccset, addig mindig van esélyantiimperialista írta:Igen? Szerinted hogy fogjuk kiverni a ManU-t?danko94 írta:Kit érdekel már a bajnokság mer sztem már senkit megmondhatnák h le...-ják majd nyerünk BL-t ennyi
Messivel talán... azért ráérunk majd a meccsek után eltemetni a csapatot.antiimperialista írta:Igen? Szerinted hogy fogjuk kiverni a ManU-t?danko94 írta:Kit érdekel már a bajnokság mer sztem már senkit megmondhatnák h le...-ják majd nyerünk BL-t ennyi
Mert ő volt a leggyengébb. Giova többet csinált, sztem simán.fir3bird írta:dee vajon Etoo-t mi a francért szedte le a holland?lehet ő talán tudott volna vmit alkotni...
Igen? Szerinted hogy fogjuk kiverni a ManU-t?danko94 írta:Kit érdekel már a bajnokság mer sztem már senkit megmondhatnák h le...-ják majd nyerünk BL-t ennyi