Bajnoki Mérkőzések 07-08
dee vajon Etoo-t mi a francért szedte le a holland?
lehet ő talán tudott volna vmit alkotni...

-
- Director del Fútbol
Szégyen...
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Na,akkor két kérdés:
1.Miért játszunk beadásra,amikor a csapatból senki nem képes rá?
2.Ki az aki elhitte,hogy megverjük a M.U.-t,ha egyáltalán továbbvergődünk a Schalke ellen?
Köszönöm szépen a lehetőséget,a lengetés teljesen jogos volt..a dobálás hiányoltam..
1.Miért játszunk beadásra,amikor a csapatból senki nem képes rá?
2.Ki az aki elhitte,hogy megverjük a M.U.-t,ha egyáltalán továbbvergődünk a Schalke ellen?
Köszönöm szépen a lehetőséget,a lengetés teljesen jogos volt..a dobálás hiányoltam..

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Akkor Abidal pihen egy kicsitdanko94 írta:Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho Touré, Xavi, Iniesta - Eto'o, Henry Bojan.tenkl írta:még nincs kezdő?

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Örülök Sylvinhonak. Kíváncsi vagyok, mennyi lehetőséget kap majd (ha egyáltalán kap) Márquez.danko94 írta:Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho Touré, Xavi, Iniesta - Eto'o, Henry Bojan.tenkl írta:még nincs kezdő?
Gyerünk Henry, szedd össze magad!
még nincs kezdő?

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Nekem mindegy, hogy hogy csak nyerjünk! Most ez a legfontosabb. Aztán majd jön az apró Messi, és reméljük ad a Bajnokok Ligájára is egy lökést!
Előre a bajnoki címért! Előre a MU skalpjáért!
G.
Előre a bajnoki címért! Előre a MU skalpjáért!
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
ez a legszörnyűbb -nekünk szurkolóknak- ebben a szezonban, hogy mindig felcsillan a remény, aztán végül mindig cserben hagynak minket a srácok
tényleg vége lehetne már a 07/08-as kiírásoknak

tényleg vége lehetne már a 07/08-as kiírásoknak

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyáltalán nem vagyok optimista a mai esti meccsel kapcsban
Elkellene egy jobb játék,és akkor visszamennénk 2.helyre. Szerintem VReal nem nyer Sevillaban...
FORZA BARCA!

Elkellene egy jobb játék,és akkor visszamennénk 2.helyre. Szerintem VReal nem nyer Sevillaban...
FORZA BARCA!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- M.Riijkaard
- Jugador del Barça
(Elnézve "perfect" teljesítményünket mostanába:)
Én is ebből szoktam kiindulni hogy a ma esti meccsen sztem szenvedés
lesz megint.És neflejtsük el hogy a Getafe ha úgy tetszik a múmusunknak
is nevezhetjük mert a kupából is már egyszer kivertek minket azt hiszem
4-0-ra talán.És amellett nem szerepelnek rosszul a bajnokságbansem és
ne felejtsük el aztsem hogy ők már legyőzték a Realt ellentétben velünk.
Szóval szerintem ezzel a válságban lévő csapattal amilyen a miénk kötve
hiszem hogy nyerjünk egyjó formában lévő erős kiscsapatt ellen.A Betis
után meg már sztem mindenki úgy van vele hogy jobbha nem beszélünk
arról hogy Etoékk mennyit rúgnak mert sztem a végén méglehet hogy
a döntetlent is megkönyebbülésnek vesszük.De ha kikapunk akkor az
eddig általam védett Rijkaardott valószinű hogy lehet hogy már holnap
eltávolítják.De remélem hogy nyerünk és nem következikbe amittól
tartok.
Én is ebből szoktam kiindulni hogy a ma esti meccsen sztem szenvedés
lesz megint.És neflejtsük el hogy a Getafe ha úgy tetszik a múmusunknak
is nevezhetjük mert a kupából is már egyszer kivertek minket azt hiszem
4-0-ra talán.És amellett nem szerepelnek rosszul a bajnokságbansem és
ne felejtsük el aztsem hogy ők már legyőzték a Realt ellentétben velünk.
Szóval szerintem ezzel a válságban lévő csapattal amilyen a miénk kötve
hiszem hogy nyerjünk egyjó formában lévő erős kiscsapatt ellen.A Betis
után meg már sztem mindenki úgy van vele hogy jobbha nem beszélünk
arról hogy Etoékk mennyit rúgnak mert sztem a végén méglehet hogy
a döntetlent is megkönyebbülésnek vesszük.De ha kikapunk akkor az
eddig általam védett Rijkaardott valószinű hogy lehet hogy már holnap
eltávolítják.De remélem hogy nyerünk és nem következikbe amittól
tartok.
Elnézve "perfect" teljesítményünket mostanába.. és a Getafét Laudruppal hát...... no comment, de nekem már megvan a tippem sajnos.
Bízom bennük! De bajnokság már nem lesz meg...
Bízom bennük! De bajnokság már nem lesz meg...

„Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.”
FCB> °Mes que un club.
FCB> °Mes que un club.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Full igazad van.Getafe most nagyon jó.Egy 0-0 is elképzelhető vagy.....barca99 írta:Meglepődnék, ha a Getaféban lenne annyi, hogy nyerjenek itt. Bár nekünk már az x is vereséggel érne fel. A Bayern ellen nagyot harcoltak, és még harcolniuk is kell, az sokkal fontosabb, mint hogy itt hány pontot szereznek. Lefeküdni azért nem fognak, de mondom mégegyszer meglepődnék, ha nagyon odatennék magukat. Esetleg azért lehetünk bajban, mert egy talált gólt után összetörünk, és nem tudunk kijönni a gödörből. Mindenesetre, ha úgy kezdünk, mint a Betis ellen, akkor este 5 pont lesz a különbség.

Este lehet ismét fehérben fog úszni a Nou Camp?

Meglepődnék, ha a Getaféban lenne annyi, hogy nyerjenek itt. Bár nekünk már az x is vereséggel érne fel. A Bayern ellen nagyot harcoltak, és még harcolniuk is kell, az sokkal fontosabb, mint hogy itt hány pontot szereznek. Lefeküdni azért nem fognak, de mondom mégegyszer meglepődnék, ha nagyon odatennék magukat. Esetleg azért lehetünk bajban, mert egy talált gólt után összetörünk, és nem tudunk kijönni a gödörből. Mindenesetre, ha úgy kezdünk, mint a Betis ellen, akkor este 5 pont lesz a különbség.
- danko94
- Entrenador del Barça
Reáltól 5???? ez mit jelent ha kikap a villareal akk is csak lesz a villa és a margó közt és ha mi nyerünk akk csak 2 a reálhoz!!!!norbert55 írta:Én is remélem h ma nyer a Barca.De azt is h kikap a Villareal.A Sevilának nyernie kell.És akk a Reáltól 5 a Villareál pedig mögöttünk lesz 2 pontal.
Én is remélem h ma nyer a Barca.De azt is h kikap a Villareal.A Sevilának nyernie kell.És akk a Reáltól 5 a Villareál pedig mögöttünk lesz 2 pontal.
- Blaugrana10
- Barça B
Hat igen remenykedunk, es kell is amig meg van esely...orvendek a margo esti eredmenyeert, csak hat akkor ma kene nyerni. En szemelyszerint tartok a Getafetol, jo csapat, de szerintem ok most inkabb a B. Munchen elleni visszavagora koncentralnak, persze Barcaba sem azert jonnek hogy kikapjanak. Ha most nyerunk 5 pont lesz a kulonbseg es ha az el classicoig jol szerepelunk, nem kerulunk nagyobb hatranyba akkor meg sosem lehet tudni. Na meg persze a Villareal is ott van elottunk, de nem hiszem, hogy elottunk vegezhet, azert megis nem egy szinten vagyunk. Viva Catalunya

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Illene nyerni, s sztem most meg is fogjuk tenni, mert:
- Otthon játszunk
- Csakazértismerténmondtam.
Getafe felszívhatja magát a München elleni eredmény hatására, ám az is lehetséges, hogy összeesik ma este a Nou Campban. Remélem a második megoldás lesz a helyes. Sok ez a Getefénak.
Nagyon nehéz lesz, főleg a mostani formánkat alapul véve, de most valahogy érzem, hogy meglesz a 3 pont. Előre!!
- Otthon játszunk
- Csakazértismerténmondtam.
Getafe felszívhatja magát a München elleni eredmény hatására, ám az is lehetséges, hogy összeesik ma este a Nou Campban. Remélem a második megoldás lesz a helyes. Sok ez a Getefénak.
Nagyon nehéz lesz, főleg a mostani formánkat alapul véve, de most valahogy érzem, hogy meglesz a 3 pont. Előre!!
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Elég egy madridi botlás, és máris bizakodó leszek.
Azt remélem, hogy a következő két meccset hozzuk, s utána Messivel és Decoval kiegészülve nyithatjuk a bajnoki hajrát és várhatjuk a BL-elődöntőt.
A Getafe ellen azért vagyok bizakodó, mert Laudrup szerintem pihentetni fog sok játékost a Bayern elleni meccsek miatt, és ezt, nem hiszem, hogy egy kis csapat a Nou Camp-ban elbírja. A Schalke elleni meccset nagyon komolyan kell venni, de akármilyen is a játék, azért valljuk meg, továbbjutást várunk mindannyian!
Az idény további részéről nehéz beszélni. Egy esetleges Manchester elleni párbajban talán éppen az hajthatná a malmunkra a vizet, hogy nem mi lennénk az esélyesek. Hangsúlyozom: Egy jó Messire, egy jó Decora, valamint egy jó Márquezre mindenképpen szüksége van a csapatnak, ha bármelyik fronton versenyben kíván maradni.
Ugyanis a bajnokságban is rohamosan fogynak az esélyek. A mai meccset nem számítva négy bajnoki van hátra a Real-Barcáig, és optimista esetben is (ha minden meccsünket hozzuk) szükség lenne egy Real-botlásra ahhoz, hogy a Clasicón behozhassuk a lemaradást.
Azt hiszem, valóban abból kovácsolhat előnyt a csapat a hátralévő időszakban, hogy egyik fronton sem számít esélyesnek.

A Getafe ellen azért vagyok bizakodó, mert Laudrup szerintem pihentetni fog sok játékost a Bayern elleni meccsek miatt, és ezt, nem hiszem, hogy egy kis csapat a Nou Camp-ban elbírja. A Schalke elleni meccset nagyon komolyan kell venni, de akármilyen is a játék, azért valljuk meg, továbbjutást várunk mindannyian!
Az idény további részéről nehéz beszélni. Egy esetleges Manchester elleni párbajban talán éppen az hajthatná a malmunkra a vizet, hogy nem mi lennénk az esélyesek. Hangsúlyozom: Egy jó Messire, egy jó Decora, valamint egy jó Márquezre mindenképpen szüksége van a csapatnak, ha bármelyik fronton versenyben kíván maradni.
Ugyanis a bajnokságban is rohamosan fogynak az esélyek. A mai meccset nem számítva négy bajnoki van hátra a Real-Barcáig, és optimista esetben is (ha minden meccsünket hozzuk) szükség lenne egy Real-botlásra ahhoz, hogy a Clasicón behozhassuk a lemaradást.
Azt hiszem, valóban abból kovácsolhat előnyt a csapat a hátralévő időszakban, hogy egyik fronton sem számít esélyesnek.
- Chris
- Capitá del Barça
íme a Getafe elleni keret:
Kapusok: Valdés Pinto
Védők: Zambrotta, Puyol, Milito, Thuram, Márquez, Abidal, Sylvinho.
Középpályások: Xavi, Touré Yaya, Iniesta, Edmílson, Gudjohnsen.
Támadók: Giovani, Bojan, Eto'o, Henry
Sima pirosat ne használd, az a moderálás színe.
S.
vettem az adást
Kapusok: Valdés Pinto
Védők: Zambrotta, Puyol, Milito, Thuram, Márquez, Abidal, Sylvinho.
Középpályások: Xavi, Touré Yaya, Iniesta, Edmílson, Gudjohnsen.
Támadók: Giovani, Bojan, Eto'o, Henry
Sima pirosat ne használd, az a moderálás színe.
S.
vettem az adást

-
- Barça B
Ennyi izomsérült játékos , magába kéne nézni a barca orvosainak mert valami nincs rendben . Ennyi sérült játékos nem lehet a véletlen műve. Most se hittek RONINAK és tessék , izomszakadás ,6 hét büszkék lehetnek magukra az orvosok. VISCA EL BARCA
sinyavr6

VISCA EL BARCA