Fúhát ez a meccs...asszem jobb lett volna, ha betartom az ígéretem, és maradok a valagamon
Egyébként ez hihetetlen...jaés kösz a bírónak, ekkora hazaipályát megye 2-ben nem fújnak, mint itt.
A tizi még oké, de ez a hülye kapus, esküszöm van valami gógyija a gyereknek...már hetek óta győzköd róla, de mostmár el is hiszem neki.
A gyökér kijön a 16-osról kb 5-10 méterre és kézzel kiüti a labdát...ha nem látom, nem hiszem el! Sulibajnokságban nincs ilyen, és még utána reklamált!
(örüljön, h lyuk van a seggén)
Utána meg....az Orosháza kiállítása..pf...max sárgás szabálytalanság, ahogy én láttam... Csak a spori hazait fújt nem kicsit.
Jaés a kapott gólok. N.E.V.E.T.S.É.G.E.S.
És nem Csankot kell hibáztatni, nem tud bemenni és hajtani a lélektelen kinyalt hátsójú játékosai helyett...
Nem lepődnék meg ha a hétfői ns ilyen címlappal kaszálna:
McCabe visszalépett, nem érdekli az egy milliárdos bukás, tart tőle, hogy ha marad, 10 lesz belőle...
Maradtam volna otthon...
A sok gyíkarcú meg indult balhézni. EZÉRT NEM KELL KIJÁRNI! Ott ültem és már nem is figyeltem, annyira unalmas, és szánalmas.
Már a metrón felhúztam az agyam...3 fradista meg az egyik csaja, nem barátnője, csaja, elkezdték leszedni a metrón a hirdetőtáblákat, majd ledobálták a földre...először egy öreg néni szólt rájuk, aztán meg egy bácsi, de olyan hangnemben ugattak vissza, hogy a bicska kinyílt a zsebemben...kedvem lett volna megrugdosni az összeset! Ja és, a bácsi hangsúlyozta, h ő is fradista...Ha valaki ilyet csinál, az ne vegyen fel Ferencváros címeres sálat! Az ássa el magát egy gödörbe!
Igazad van Ördög. Figyeltem is, miért nincs szurkolás, meg hol van a vezííír, nem is értettem...