Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem előbb a Barcelona-Schalke meccsre kell készülni, közel sincs még lefutva, bár nem hiszem hogy ne mennétek tovább, "csak" oda kell figyelnigekkodan írta:Annyiban egyetértek, hogy ez lesz a szezon utolsó utáni esélye számunkra. Készülni kéne már most arra a 2 meccsre és akkor talán bármi lehet:)
Béreljünk ki egy kocsmát és adom:)Ordog írta:
Na srácok, erre az elődöntőre kéne összejönnünk ez közös meccsnézésre, nem holmi Valenciák ellen...Csak mondom, tartok tőle hogy sírni fogunk a végén:D
Annyiban egyetértek, hogy ez lesz a szezon utolsó utáni esélye számunkra. Készülni kéne már most arra a 2 meccsre és akkor talán bármi lehet:)Rivaldo11 írta:Azért nem kell a MU-t, legyőzhetetlen ellenfélnek tekinteni... Messze vannak ők attól. Nem érezném esélytelennek magunkat ellenük. Még akkor sem, ha a formánk finoman fogalmazva is...
egyértelmű.Rivaldo11 írta:Azért nem kell a MU-t, legyőzhetetlen ellenfélnek tekinteni... Messze vannak ők attól. Nem érezném esélytelennek magunkat ellenük.
Igazad van. Én csak azt nem értem, miért ilyen gyenge ez a védelem??? Egyszerűen mentális okai vannak? Vagy mi ez? Nagyon idegesít.fcbarcelonazsombi írta:Ez nem negyeddöntő szintű mérkőzés volt. Lényeg, hogy nyertünk de a védelem az katasztrófa volt. Normális csapat simán fordított volna a mai mérkőzésen. Igaziból megint senki nem játszott jól Touret emelném ki meg Init. Sylvinho behozása jó döntés volt.
Nem kizárt, főleg, hogy a címek tekintetében az a 2 meccs lesz az év mérkőzése számunkra, így franc sem tudja. Én csak azt mondom, amit a forma most mutat.Boixos írta:én azért megvárom még a bugi végét.
még akár le is eshet vmi a blben.
én azért megvárom még a bugi végét.gekkodan írta:Boixos írta:
(amúgy ha netán a mú jutna tovább a másik ágon, attól sem kell különösebben beszrni, a milan elég lazán kiszórta őket tavaly(?), pedig akkor sem voltak az angolok sokkal rosszabbak, mint most.)
Sok közünk nincsen még az öregek-otthonában kovácsolódott, de tavaly világszinten focizó Milanhoz sem...
Boixos írta:
(amúgy ha netán a mú jutna tovább a másik ágon, attól sem kell különösebben beszrni, a milan elég lazán kiszórta őket tavaly(?), pedig akkor sem voltak az angolok sokkal rosszabbak, mint most.)