Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én azt nem vágom, hogy ilyen Kerlon-okat honnan tudnak előhúzni az emberekLG írta: De ez a topic pont azért van, h lehessen találgatni, + töltelék beirja, h igazoljuk le xy-t(aki épp jó az FM-be, vagy a a Fifában, vagy csak az divat, mitudom én, nem vagyok otthon ezekben
De ez a topic pont azért van, h lehessen találgatni, + töltelék beirja, h igazoljuk le xy-t(aki épp jó az FM-be, vagy a a Fifában, vagy csak az divat, mitudom én, nem vagyok otthon ezekbengekkodan írta:Ráérünk a szezon után gondolkodni, ezt a topicot addig be kellene zárni
Ha bukó lesz úgyis jön a revolution és akkor nem csak 1-2 játékos mehet, hanem több is...
de még mindig ottvan a keménykezű játékosok problémájaGomezinho írta:Senzu ott van az és szó! Fiatalos edzőt és keménykezü , latinos focistákat ha akarom vesszővel még sorolhattam volna a jelzőket!
"Egy fitalos edzőt idehozni és keménykezű, latinos játékosokat!"Gomezinho írta:Ha látnád vessszőt raktam a keménykezű latinos közéamugy meg akiket felsoroltam dönsd el ki hova tartozik valahogy igy gondoltam
egy játékos mitől lesz keménykezű? Lampard mióta latinos játékos?Gomezinho írta:nem kell Guardy! minden ilyen maradna sőtt még szarabb lenne! sajnos itt már a gyökerekig lekell menni a változáshoz! eladni 6 játékost plusz az egész edzői stábot lecserélni! Egy fitalos edzőt idehozni és keménykezű, latinos játékosokat! Gondolok itt Buffon, Lampard , Fabregas , Aquilani, C .ronaldo, Huntelaar, , D. Alves , Juan ezek közűl valakiket!
My top11 : Buffon , Zambrotta, Juan , Puyol, Abidal ,
C.Ronaldo, LAmpard, Touré, Xavi
Messi
Eto'o
Nem lenne rossz de ez csak egy álom 11 de csak akkor ha R10 meg iylenek elmennek mert ha ő nem megy el akkor természetesen Ő a No 1 nálam!de sajnos nagyon kiáll neki a rud(nem az a rúd)
mind1, hogy az-e vagy sem mert az arsenal NEM adja el, a barcelona pedig NEM veszi meg!Colos írta:Fabregas elővásárlási joga ugye nem április elsejei tréfa?
Ilúvatar írta:vaze! most hallom a rádióban, hogy Dzsudzsák Balázs Barcába igazol nyáron!
Ez durva! Viszi a pálmát....Gomezinho írta:carles Puyol az FC Barcelona labdaraugócsapatának csapatkapitánya bejelentette visszavonulását , olyan indokkal hogy mostmár a saját házának kertjének szeretné szentelni minden idejét, egyes források tudni vélik hogy Puyol kifejlesztett egy uj kaktuszfajtát amely olyan sztárokat képes kidobni mint Marquez , Dos Santos ... csak egy a kérdés erre miért most jött rá csapatkapitányunk? Az ő örököse az a Hierreo lesz aki pár éve vonult vissza de azt mondta hogy élete álma lenne ha Katalán földön fejezhetné be pályafutását! Forrás: Egy letekert wcpapír!