Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
fcbarcelonazsombi írta:Nem nyílik az élő topic??
egyetértek...én is vmi ilyet írtam volnaVarga Tamás írta:Egy klasszikus mondás jutott az eszembe Senor Retardált gondolatai nyomán: dögöljön meg a szomszéd tehene is! Szánalmas emberi viselkedésmód! De, mit várjunk tőle, madridista futballista. Ezzel minden meg van mondva.

Egy klasszikus mondás jutott az eszembe Senor Retardált gondolatai nyomán: dögöljön meg a szomszéd tehene is! Szánalmas emberi viselkedésmód! De, mit várjunk tőle, madridista futballista. Ezzel minden meg van mondva.Zozzy 5 írta:Én ugyanígy gondolom, de az is hozzátartozik, hogy nálunk is óriási sok ember öröme, ha a Madrid becumizik egy meccset a BL-ben. Igazából azt se nagyon értem, de mások vagyunk...Real Madrid 5 írta:17:37 - Higuaín: "Remélem, hogy a Barcelona kiesik a BL-ből." Érdekesség, hogy több madridi szurkolói csoport is kilátogat a mérkőzésre, természetesen a német csapatnak szurkolni a rivális katalánok ellenében.
Énnekem eddig is borzasztóan unszimpatikus volt, de ezzel a nyilatkozattal...
Madridista vagyok de könyörgöm, ha nem ellenünk játszotok akkor nem tök mindegy?

Csatlakozom. Meg azért a Madrid rendesen kibabrált Samuval, kábé még emberszámba sem vették.Ronaldinho&Barca írta:Szerintem érthető, játékosok közöt is megvan a természetes rivalizálás, persze módjával csak". Nomeg Eto'o ő az a játékos akit szerintem ne bántsunk... személyes védelmem alatt áll.Varatrix írta:egy szurkoló megengetheti magának hogy antimadridista legyen. De én mint Barca FAN, én nem értem hogy pl Eto'o miért hangoztatja az Antimadridista ságát ien hangosan.12/12
:D

Én ugyanígy gondolom, de az is hozzátartozik, hogy nálunk is óriási sok ember öröme, ha a Madrid becumizik egy meccset a BL-ben. Igazából azt se nagyon értem, de mások vagyunk...Real Madrid 5 írta:17:37 - Higuaín: "Remélem, hogy a Barcelona kiesik a BL-ből." Érdekesség, hogy több madridi szurkolói csoport is kilátogat a mérkőzésre, természetesen a német csapatnak szurkolni a rivális katalánok ellenében.
Énnekem eddig is borzasztóan unszimpatikus volt, de ezzel a nyilatkozattal...
Madridista vagyok de könyörgöm, ha nem ellenünk játszotok akkor nem tök mindegy?

Szerintem érthető, játékosok közöt is megvan a természetes rivalizálás, persze módjával csak". Nomeg Eto'o ő az a játékos akit szerintem ne bántsunk... személyes védelmem alatt áll.Varatrix írta:egy szurkoló megengetheti magának hogy antimadridista legyen. De én mint Barca FAN, én nem értem hogy pl Eto'o miért hangoztatja az Antimadridista ságát ien hangosan.

Elég Offnak érzem a témát, de tekintve, hogy Eto'o-t tulajdonképpen eltanácsolták a Realtól, én nem csodálkozom rajta.Varatrix írta:egy szurkoló megengetheti magának hogy antimadridista legyen. De én mint Barca FAN, én nem értem hogy pl Eto'o miért hangoztatja az Antimadridista ságát ien hangosan.