Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Elég Offnak érzem a témát, de tekintve, hogy Eto'o-t tulajdonképpen eltanácsolták a Realtól, én nem csodálkozom rajta.Varatrix írta:egy szurkoló megengetheti magának hogy antimadridista legyen. De én mint Barca FAN, én nem értem hogy pl Eto'o miért hangoztatja az Antimadridista ságát ien hangosan.
Azért ez nem agészen így van. Lheet, hogy előfordult még pár ilyen játékos, de hogy mindig is jellemző volt rájuk? Zidane pl mikor mondott ilyet,vagy Raúl vagy Casillas?FCB_gábor írta:Minidig is ez volt a jellemző a real játékosokra. Ez már náluk egy szép hagyományá nőtte ki magát. Persze, ha vita alakul ki erről egy madridistával ő bőszen tagadja ezeket vagy rendíthetetlenül állítja a Barca játékosai is ilyeneket nyilatkoznak a reallal kapcsolatban.

Higuaín....szerencsétlen hülye.Real Madrid 5 írta:17:37 - Higuaín: "Remélem, hogy a Barcelona kiesik a BL-ből." Érdekesség, hogy több madridi szurkolói csoport is kilátogat a mérkőzésre, természetesen a német csapatnak szurkolni a rivális katalánok ellenében.
Énnekem eddig is borzasztóan unszimpatikus volt, de ezzel a nyilatkozattal...
Madridista vagyok de könyörgöm, ha nem ellenünk játszotok akkor nem tök mindegy?
azért ne kiabáld elozsimiki írta:Amúgy én nem tartok a meccstől,biztos vagyok a gólban,és abban is,h egynél többet nem kapunk,tehát legrosszabb esetben 1-1Már csak a Bl maradt,és ott nem döcög a gépezet...ma sem szabad!
FORZA BARCAAA![]()

A tuti maradáshoz nyernie kell(ene) valamit. BL...?..nem valószinű. Bajnoki cím..?Nyhm írta:Szerintem független a holnapi eredménytől. Nincs maradása, véleményem szerint 0-3 sem tartaná itt, max az idény végéig.
Kíváncsi lennék, hogy mondjuk egy 2-2-es döntetlen után mit lépnének, mert az azért nem lenne rossz eredmény idegenben.Ilúvatar írta:kíváncsi vagyok a holnapi meccsreFrankie számára élet-halál a tét.

www.port.huDona írta:Légyszi valaki mondja meg hol nyomják majd élőben a meccset!Mert a Viasaton csak összefoglalóként fogják leadni..