Gianluca Zambrotta
Én sem Zambrottától, sem Abidaltól nem vagyok elájulva, Militotól sem.
De tegyük hozzá, hogy nem fáklyásmenet a Barca szélsőhátvédjének lenni, mert a középpályán a 3 ember túl kevés, hogy a szélek levédekezésében is érdemben segédkezni tudnának, így sokszor kiszolgáltatott helyzetük miatt választanak rossz megoldást (pl. Zambrotta). A Juvéban sok segítséget kapott a betonbiztos kh kettőstől, és még a támadásokat is tudta segítani. Ez sztem a különbség oka.
De tegyük hozzá, hogy nem fáklyásmenet a Barca szélsőhátvédjének lenni, mert a középpályán a 3 ember túl kevés, hogy a szélek levédekezésében is érdemben segédkezni tudnának, így sokszor kiszolgáltatott helyzetük miatt választanak rossz megoldást (pl. Zambrotta). A Juvéban sok segítséget kapott a betonbiztos kh kettőstől, és még a támadásokat is tudta segítani. Ez sztem a különbség oka.
-
- Eurobarca Staff
Az esély megvan mindkét transferre, de ezt így még tényként nem lehet kijelenteni.Gomezinho írta:igaz az a hír hogy Zambrotta elmegy a Milanba és D.Alvest már megvettük a rádióban hallottam , reggel megdöbbentett de mondjátok igaz vagy nem?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
zambrotta (ahogy a csapatból szinte senki) nem hozza a saját szintjét, ennek ellenére nem tartom rossz igazolásnak. talán valamivel több [auto_cenzúra] meccse volt azért, mint az átlagnak, de voltak jók is. ha menni akar, menjen, de én nem rúgnám ki.
-
- Hírhozó-cikkíró
Tavaly igenis jól játszott az olasz. Nem azt mondom, hogy brillírozott, de jó volt. Rúgott három gólt a bajnokságban, egyik szebb volt, mint a másik, adott egy rakat gólpasszt, megbízhatóan védekezett.
Idén sem lóg ki ebből a tré csapatból, még úgy sem, hogy Francisco mindent elkövetett annak érdekében, hogy ne is tudjon kiemelkedni. Én még azért nem venném készpénznek, hogy elmegy.
Idén sem lóg ki ebből a tré csapatból, még úgy sem, hogy Francisco mindent elkövetett annak érdekében, hogy ne is tudjon kiemelkedni. Én még azért nem venném készpénznek, hogy elmegy.
-
- Director del Fútbol
Presas vs. Zambrotta ?
Falábú vs. Klasszis!
Zambrotta a világ legjobb szélsővédőinek egyike, a pálya bármelyik oldalán és részén képes klasszist nyújtani, nagy vétel volt a Juve-kirablásakor. De nem jött be neki a spanyol foci, vissza fog menni Olaszországba és ismét lefocizza az egész mezőnyt a posztján.
Tehetségét, klasszisát a formája ellenére is bármikor, vakon elismerem. Mert tény.
Falábú vs. Klasszis!
Zambrotta a világ legjobb szélsővédőinek egyike, a pálya bármelyik oldalán és részén képes klasszist nyújtani, nagy vétel volt a Juve-kirablásakor. De nem jött be neki a spanyol foci, vissza fog menni Olaszországba és ismét lefocizza az egész mezőnyt a posztján.
Tehetségét, klasszisát a formája ellenére is bármikor, vakon elismerem. Mert tény.
haze71 írta:Nagy hiba volt leigazolni...
sztem se volt rossz igazolás. mondom ezt úgy, hogy ha nincs ő, akkor lehet h a jó lelkű presas koma sokkal többet játszik, és mégtöbbet alkot. ha csak ezt nézem, már megérte idehozni.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Minden játékost lefikázol a saját topicjába?haze71 írta:Nagy hiba volt leigazolni...
Akkor mikor leigazoltuk szerintem te sem ezt mondtad. Honnan tudhattad volna h nem fog maradandót alkotni nálunk? Kipróbáltuk nemjöttbe. Bellettinél szerintem jobb akkoris.
Hát azért őse nagyon akart a másodosztályban játszani. Így 30 körül.barca99 írta:Miért ne lenne? Ő anno maradni akart, csak pénzhiány miatt tőle is megváltak...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nagy hiba volt leigazolni...
Miért ne lenne? Ő anno maradni akart, csak pénzhiány miatt tőle is megváltak...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Egytetértek veled. Sztem ősem érzi magát túl jól itt. Az azért durva lenne ha a Milan-ba menne. Sztem a szíve a Juvéhoz húzza csak nincs "pofája visszamenni" az ex süllyedő hajóraLG írta:A jelenlegi keretből még mindig az a legjobb megoldás, ha ő a jobbhátvéd, de igazából nem sok vizet zavar. Már lassan két éve van itt, és igazából nem sikerült maradandót alkotnia. Nem illik bele ebbe a csapatbaNyáron én őt eladnám.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
A jelenlegi keretből még mindig az a legjobb megoldás, ha ő a jobbhátvéd, de igazából nem sok vizet zavar. Már lassan két éve van itt, és igazából nem sikerült maradandót alkotnia. Nem illik bele ebbe a csapatba
Nyáron én őt eladnám.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
socio66 írta:
Hülyeségeket ne mondj már kérlek!Tavaly jol jáccott nagyon is!
emlékszek rá hogy a képes sport többször is beválogatta
a hétvége válogatottjába!Többször is irták rola hogy mien jo,
meg hogy milyen jol járt vele a Barca!! méghogy 0 volt! nézzél
már meg tavalyi meccseket vagy ujságokat! még gólokat is
lőtt,nem emlékszel a szép átemelős,teknikás góljaira? Jol cselezett,
szépen felfutott a támadásokkal,kivette a részét az összjátékból!
Ember!ilyenen ne vitatkozzunk már!Ezek tények!!
Mondjuk te írsz baromságokat....
(Bocsi a sok idézésért.)
Ha tudod hogy nem kéne piramisokat építeni, akkor feleslegesen ne tedd.
Amúgy, ha Lippi jönne, ő talán rá tudná venni a maradűsra Zambit is, és mivel éveken át játszott a rendszerében, talán a jövő évi szezonja jobban is sikerülne neki(is).

Gianlucát meg kell tartani! Iniesta 2, csak a csatársorban nem a legjobb! a világ legjobb szélsője, jobb és baloldalt, középpályán is bevethető! kell a barcának!!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sok mindenkit el akarnak küldeni nyáron, és én is sok mindenkivel egyetértek, de én Zambrottát nem adnám el. Szerintem legtöbször jó teljesítményt nyújt, ha meg rossz formában van éppen, semmivel sem rosszabb a többi védőnél. És ő is mondta, hogy jól érzi magát itt.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Sztem nem, mind2en gyengék voltak. Hiába volt 1-2 jó felfutásuk, ha hátul meg hiányoztak, mikor kellett. Nem csak emiatt az egy meccs miatt, de nem vagyok megelégedve a szélső védőinkel, 1átalán nem.kicsics írta:az egyetlen ember aki jol jaccott ma a vedelembol!
meg tan abidal de zambrotta torony magasan!
Nem mondtam hülyeséget. Tavaly ősszel a csapat leggyengébbje volt. Ha vki esetleg betudná irni milyen olyszájzatokat kapott megkoszonném, mert sztem elég beszédesHülyeségeket ne mondj már kérlek!Tavaly jol jáccott nagyon is!

Az meg, h nincs hozzászokva a padozáshoz nagyon gyenge érv szvsz, főleg, h azért elég sokat játszik.
- kicsics
- Jugador del Barça
belettirol beszeltem baratom nem zambrottarol!
zambrotta ott van es ahogy el omdtad mindenhol jaccathato szinte en szeretem jobban mint bellettit valaha!
valdes meg csak biztos pont mert oda teszik amugy folyton potyazik meg ossze vissza ugral sokszor nem is ertem hogy kerult be a kezdobe!
zambrotta ott van es ahogy el omdtad mindenhol jaccathato szinte en szeretem jobban mint bellettit valaha!
valdes meg csak biztos pont mert oda teszik amugy folyton potyazik meg ossze vissza ugral sokszor nem is ertem hogy kerult be a kezdobe!
-
- Director del Fútbol
1. A világbajnok Zambrottáról beszélsz, aki az egyik legjobb szélsőjátékos még mindig a földkerekségen. Középpályán és védelemben egyaránt bevethető, Barcelonában nem kapja el a fonalat egy dolog. De ha régóta figyelnéd a pályáját, akkor nem mondanál ekkora baromságokat. Zambrotta a világ egyik legjobb jobb bekkje. Ha itt nem megy, az más okokkal magyarázható.kicsics írta:igaz nem jaccott rosszul de nallam kozel nem tartozik a legjobb jobb bekkek koze volt neki is nehany erdekes messze!
oleguer?
az ki?![]()
meg "jo" hogy serult legalabb nem hallani rolla!
amugy meg kezet foghatnak valdessal a ket szerencsetlen
2. Valdest nem kellene egy kalapba venni Oleguer-el, mert ég és föld. Csapatunk egyik legstabilabb pontját nem nevezném szerencsétlennek.
3. Mondanivalód egyetlen helytálló része Oleguer kritikája. Na az egy nulla, ez rendben van.
- kicsics
- Jugador del Barça
igaz nem jaccott rosszul de nallam kozel nem tartozik a legjobb jobb bekkek koze volt neki is nehany erdekes messze!
oleguer?
az ki?
oleguer?
az ki?

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem van egy olyan gyanum hogy le fogunk csúszni Alvesről.gekkodan írta: Egy Daniel Alvesnél nincs jobb jelölt szerintem sem.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Hülyeségeket ne mondj már kérlek!Tavaly jol jáccott nagyon is!LG írta:Jaj már...tavaly mennyi lehetőséget kapottsocio66 írta:Talán mert ő nem szokott hozzá hogy kispados.....Honapokon át kezdő volt, 0 volt, de Rijkaard nem ültette le. Aztán átrakta 1-2 meccsen bal oldalra ott jobban ment neki, akkor volt 4-5 jo meccse, aztán megint semmi. Nem csoda, h padra került. Azota se tud semmit mutatni. Ugylátszik hiba volt neki Spanyolországba jönni, nem fekszik ez a foci neki.