Világos, megis értettem többet nem próbálkozok ilyenekkel...inkább csak eszmét cserélekDrigo írta:Akkor viszont ne lepődj meg, hogyha az itteniek nem veszik olyan szívesen a közvetítéseid, mint a madridistán vennék.
Persze egy vereség lekövetésénél azért nem találnál annyi ellenszenves hsz-t.
Akkor viszont ne lepődj meg, hogyha az itteniek nem veszik olyan szívesen a közvetítéseid, mint a madridistán vennék.fir3bird írta:Az rendben van,csak én nem szeretem a madridista fórumját, nekem nemis tetszik annyira, ezt viszont csipázomSlither írta:Hát akkor igencsak eltévesztetted a honlapot. A madridi szurkolónak a madridista.hu fórumán közvetíts inkább.![]()
Az rendben van,csak én nem szeretem a madridista fórumját, nekem nemis tetszik annyira, ezt viszont csipázomSlither írta:Hát akkor igencsak eltévesztetted a honlapot. A madridi szurkolónak a madridista.hu fórumán közvetíts inkább.
Meccshiány, játék kell neki, amúgy sok jó megoldása van.Szerk. Azt hittem, hogy Higuain ezt is kihagyja. Hihetetlen sz@r befejező ez az ember. Ahhoz képest, hogy csatár pont ebben rémgyenge.
Hát akkor igencsak eltévesztetted a honlapot. A madridi szurkolónak a madridista.hu fórumán közvetíts inkább.fir3bird írta:Néztem végig, csak gondoltam érdekel pár embert az eredmény alakulása.Én nemtudom hogy ki tudja nézni a meccset és ki nem.Ezért gondoltam hogy tájékoztatom a kedves madridistákat hogyis áll a meccs hátha nemtudják nézni.De azt nem gondoltam volna hogy ilyen sokmindenkinek ekkora gond és hogy csomóan írják hogy fölösleg írnom meg stb...Ja és ne is mond meg mit csináljak vagy mit nem, elvileg a fórum arra való hogy emberek megosztják a gondolataikat, véleményüket hogy aztán a többiekkel megbeszéljék, vagy ők reagáljanak ezekre!És azis tök jó hogy sokan belém kötnek amikor néha tényleg provokatív és irritáló hszek is vannak.Inkább azokat kéne bszogatni.Ezzel lezártam ezt a témát.
már bocsi, én ugyan madrid szurkoló vagyok és szoktam itt lézengeni, de megvan a véleményem azokról a "madridistákról" , akik egy barca honlapra mennek fel, hogy megtudják az eredményt (már ha egyáltalán vannak ilyenek).Ezért gondoltam hogy tájékoztatom a kedves madridistákat hogyis áll a meccs hátha nemtudják nézni.
Ja, igen, én nemrég gondolkodtam el hogy kb 2 hónapja vagy még régebben volt olyan forduló ahol nem nőtt vagy csökkent a differencia... és nem úgy hogy mindketten kikapunkfir3bird írta:De amúgy ténylega két nagycsapat tiszta rapszódikus valahol a Real ront valahol a Barca és ebből legjobban a Villarreal jött ki akik szépen "sunyin" jönnek felfelé a tabellán és mostmár 2.-ok és ráadásul 3 pont az előnyünk csak velük szemben
Én méh jobban tudok bosszankodni azon h 4 helyett már 7. Ennyi nincs a két csapat között érzésem szerint. Nem tükrözi a valóságot.grecki írta:Nem azt mondom, hogy örülök, ha nyernek, de legalább nem leszek annyira ideges, hogy nem élt a Barca azzal a lehetőséggel, hogy egy pontra felzárkózzon.
értettem főnökúr! bár hígagyú nemvagyok, deakkor ezek után csak értelmesekt fogok írnigrecki írta:Öcsém, ennyire nem lehetsz hígagyú! Nyugodtan irkálj, de ennek nem sok teteje van, hogy:fir3bird írta:Jó elnézést kérek!!! Akkor innentől megsem szólalok...vagyis nemírok
2-1 Raúl.
Akkor írd azt, hogy szépen maga elé tette és "a felső sarokba gurított" (Gulyás Laci), vagy mittomén... Gádit?
Akkor azt ajánlom, olvasd el még egyszer, amit írtam, mert nem igazán sikerült értelmezned...sergi1989 írta:grecki aki hosszú haju=meleg..???grecki írta:Nagyon cuki Higuain bolhacsúszdája...
Úgy látszik egy újabb név kerülhet Ramos és Guti mellé.![]()
![]()
akko a higu két meccs óta az..
ramos meg eb utántól nem lessz az..
szánalmas hogy ezen poénkodsz..sztm!
amugy gutit szándékosan nem irom benne énse vok biztos!
de akkor is..de azis megfigyelhető hogy csak az egyenes hosszú haju a meleg
mert belsővédő párosotok sose jön elő vhogy ienkor!![]()
![]()
Öcsém, ennyire nem lehetsz hígagyú! Nyugodtan irkálj, de ennek nem sok teteje van, hogy:fir3bird írta:Jó elnézést kérek!!! Akkor innentől megsem szólalok...vagyis nemírok
grecki aki hosszú haju=meleg..???grecki írta:Nagyon cuki Higuain bolhacsúszdája...
Úgy látszik egy újabb név kerülhet Ramos és Guti mellé.
sztem grecki ezzel csak annyit akar mondani,h csak saját magadnak írogatod ezeket...fir3bird írta:az engem nem izgat, hogy neked mi a fölösleges