Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Ha rám célzol, én is elismerem, ill. elismertem, hogy Roger nagyon ramaty formában van, remélem azért visszatér, és láthatom még úgy teniszezni, mint ahogy azt korábban tette.ozsimiki írta:U.i.: azért most már talán tényleg elhiszitek,h a svájci gödörben van,elég mélyben egyenlőre,5éve nem volt példa ilyenre,h már áprilisban vagyunk,és ilyen gyengék a nyerési mutatói.

Mi az a vb bajnok? (világ bajnokok bajnoka vagy mi?)Ronaldinho&Barca írta:vb. bajnok
neked volt gyerekszobád?:D Hogy tudsz ilyent mondani egy magyar versenyzőről??? Szerintem egy sportoló elég sokat gondol a szurkolóira, főleg ő, volt alkalmam beszélgetni vele és nagyon jó ember. Nomeg ez a véletlenül lett vb. bajnok ez nevetséges, ha figyelemmel követted a tavalyi évet, tudhatnád hogy elég nagy volt a csata.aronba írta:Ugyan ne sajnáljuk már talmát, ő sem sajnál közülünk senkit sem technikai sport. annyit keres hogy majd túlteszi magát egyszer véletlenül világbajnok lett örüljön neki többet ne várjon a sorstól

Most azért, mert nem nyer meg minden tornát, attól még nem volt ennyi a gyerek. Nadal sem volt nagy szám az előző évben mellesleg most se az... Wimbledonban visszatér, és szétalázza a mezőnyt Roger...ozsimiki írta:Enyhén nincs formában,lehet ennyi volt a srác
Azért Djokovic sem kevésbé verte el Nadalt! Sajnos..ozsimiki írta:Fish elverte Federert is![]()
Bár őt idén nem nehéz
![]()
![]()
Enyhén nincs formában,lehet ennyi volt a srác

Hú, néztem. Nagyon tudatosan, taktikusan úszott! Cseh Laci - irány utána. 2 arany, egy ezüst egy nap - hurrá!Krojf írta:Kis Gergő Európa-bajnok 800 méter gyorson!!!!!
Juhhhhhéjjjj!!!!!
K.

Én az ellenőrök helyébe be se mertem volna menni.Krojf írta:Komáim!
Nincs ezeknek szívük...!
Kevin van Impe belga országúti kerékpáros halott fia hamvasztását
intézte Locristi város krematóriumában, amikor rátörtek a
doppingellenőrök és mintaadásra kényszerítették!!!
van Impének nem volt választása és ott helyben mindenki szeme
láttára volt kénytelen elvégezni a procedúrát!!!
Most ehhez mit szóltok???
Kérdi döbbenten a Ti Krojf komátok.