Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kompany nem rossz, de olyan lenne nallunk mint Christanval Monacoban jo volt nallunk meg be volt szarva ide tapasztalt vedo kell en Samuelbol indulok ki a vilag egyik legjobb vedoje es szenved a Madridban mert nem vedekeznek es ugy nehez jonak lenni ezzert en tapasztalt vedot akkarok pl. Chivu tokeletes megoldasZsolti írta:40,vagy 60 milióért én tuti,hogy nem venném meg,mert 20 milláért olyan védőt vennék,hogycsak na.Arra a Belga gyerekre gondolok.
40M mar johetne, ha el akarna igazolni, de nem akkar es ha o nem akkar akkor persze,hogy sokat kernek erteMr. Master írta:Annyiba, amennyi soha egyikünknek sem lesz világéletében... Úgy 60 milla körül szerintem...
A másik pedig, hogy az Arsenalban nem sok esélye van Henry-nak, hogy bármit is nyerjen(ok:FA).Európai kupákban évek óta nem szerepelnek jól, a válogatottuk s..r,Angliában pedig ott van a csekszkijCharlie írta:Az Arsenalba az elmúlt években csak érkeztek játékosok,lassan szerintem távozni is fog valaki!
C.
Isten velünk van!Bodi írta:Ha Henry jönne,akkor vinnénk,de én nem hinném,hogy pont őt megvesszük.Nem vagyunk az a csapat,aki 50 milliót fizet egy játékosért.Ha adnánk Riquelmét,akkor is adnunk kellene min 35 millió eurót!
Amúgy ha jól tudom,ezt csak a sajtó találta ki,nincs valós alapja nem??