Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.30. 14:36:56

Fernando írta:
mrmonster írta:Lényegtelen, de: A tizi abszolút nem volt az.
De előtte volt egy alkalom amiért kaphatott vna a Bolompié 1et.
Ha arra gondolsz amikor Pavone összesett, az sem volt az. De mondom, totál lényegtelen.
Előre a TITOlusokért!
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.03.30. 14:21:25

Szerintem az érdemli meg a bajnokságot, aki rúgdossa a gólokat és hozza az eredményeket.Tök mindegy ki hogy játszik, ha nemis látványos, de eredményes az a lényeg.Lehet Villarreal szebben és jobban játszik mint a 2 nagycsapat attól függetlenül (egyelőre) nem ők az elsők a tabellán!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.30. 14:14:08

Zozzy 5 írta:Akik itt olyanokat írogatnak, hogy a Villarrealnak szurkolnak azok szvsz szégyeljék el magukat!
Neharagudj de nemfogom elszégyellni magamat.
ad1: Ha a Barca nem képes olyan játékra ami miatt megérdemli a bajnoki címet akkor már neis a Real nyerje aki semmivel se jobb nálunk
ad2: nem azt mondtam h Villarreal szurkoló leszek csak h ők megérdemelnék a bajnoki címet
ad3: ironikusan mondtam amit néhányan túlreagáltak
ad4: ha vmi csoda folytán megnyernénk a ligát Frankie maradna
mrmonster írta:Lényegtelen, de: A tizi abszolút nem volt az.
De előtte volt egy alkalom amiért kaphatott vna a Bolompié 1et.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.30. 13:54:17

(Valaki küldött egy sms-t hogy Diegot a barcába... valahogy elegem lett már... )

Miért abból nincs elegedd hogy Bojan a maga 17-évével,illtv.Xavi és Iniesta
aki elfogadható teljesítményt nyújt a csapatban 11 ember közül?hmm?
És az dühit hogy mások is azt javasolják hogy megkell erősiteni a keretett
mert 3-ember nemmindig válthatja meg a világott lásd Betis??? Itt is
Bojan és Eto góljaival vezettünk de azután meg a drága gyönyörű
védelmünknek köszönhetően kikaptunk.Dehát te azt mondod hogy neked
elegedd van abból is hogy Diégó neve fölmerült a középályán mert
minek is ő ide igaz?Hát Igazad van nem?nem elég hogy nincs akik
segítsennek Iniestának és Xaviéknak minek is ide egy fiatalklasszis kp nem
????Ennyierővel azt is mondhattad volna hogy elegen van abból is hogy
szóba hozzák Garayt,Lahmott,D.Alvést is mert minek nem?Jobb abba
gyönyörködni hogy egy túlkoros Francia játékos aki már futni sem bír
és egy kapkodó,észnéküljátszó Olasz játékos miatt kapunk ki mindig.
Igaz? :lol: :lol: :lol:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.30. 13:41:14

én már beletörődtem, megszoktam hogy vernek minket. :cry:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.30. 13:28:30

Az első félidő után kihúztam magam, hogy visszatért a szép és eredményes játék, jól játszott nagyon a csapat. Aztán...
Az a szomorú, hogy teljesen megérdemelten nyert a Betis, mert jöttek és jöttek... mi meg asszisztáltunk...
Lényegtelen, de: A tizi abszolút nem volt az.
Előre a TITOlusokért!
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.30. 13:06:22

(Akik itt olyanokat írogatnak, hogy a Villarrealnak szurkolnak azok szvsz szégyeljék el magukat!)

1.Ha ezt nekem szántdad akkor bakkot lőtél mert én nem szurkolok és
soha nem is szurkoltam nekik.
2.Csak azt mondtam hogy sem mink sem a Real nem érdemli meg hogy
bajnok legyen.Ellentétben a Villarealal szemben akik legalább akarnak
érted ezt a szót:akarnak.Ennyi véleményem.És úgygondolom hogy ha
ők nyerik a Divisiónt akkor megisérdemlik.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.30. 13:00:51

Mondjuk szerintem ez a tegnapi meccs volt már a hab a tortára. Talán már a játékosok is arra mentek hogy kikapjanak, hogy legyen már valami változás.
Hozzátéve ebben az évben amennyi sérülés volt az már sok, nyáron orvosi stábot is ellehet küldeni sakkozni vagy golfozni, fontos meccseken állandóan hiányzik a fél csapat. Én nem tudom mi segítene rajtunk, nem szeretem Murinhot, de utóbbi időben kibékültem vele, nem szeretném ha idejönne, mert akkor sok jó és számomra kedves játékost biztos elküldene... És a szép játékunk, amit néha-néha elő tudunk adni, azt is lehet tönkretenné. De talán itt az idő, vele kéne megpróbálni, még ha fáj is kimondani és leírni, de vátozás kell. Nagyon kedves számomra ez a csapat, de ez az év egy rémálom... Jött Henry azthittük kezd megoldódni a kissebb nagyobb gondunk és erre egy 17 éves zöldfülü pelenkás több gólt rúg mint ő...
Nagyon fáj, rossz látni hogy ha kimegyünk a pályára sokszor esélyünk sincs és sokszor tizenéves tiniktől függ a meccsünk. Nemtudom miben reménykedjek, talán majd fennt az Égiek segítenek nekünk, már csak abban bízok. :cry:

CSAK A BARCA!!! :cry:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.30. 12:57:15

Zozzy 5 írta:Akik itt olyanokat írogatnak, hogy a Villarrealnak szurkolnak azok szvsz szégyeljék el magukat!
Egyetértek!
Nem lehet olyan a szituáció, hogy egy elkötelezett Barca-drukker egy másik csapat sikeréért szorítson Spo-ban!
MINDÖRÖKKÉ BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
Attila-Raul
Jugador del Barça

2008.03.30. 12:56:06

(Esküszöm szurkolok a Villarrealnak hogy bajnok legyen.)

Hehehehe!!!!!!!!!
És az a poén hogy ők legalább megisérdemelnék.

En izzig-verig Real szurkolo vagyok...de ezzel eggyet`ertek.
A Villareal szepen `es eredmenyesen jatszik...... mi meg...fos az egesz.... a "2 nagycsapat"
Scumy
Jugador del Barça

2008.03.30. 12:54:58

Nem az idegesít a legjobba nhogy gólt kapunk, vagy kikapunk. Hanem az, hogy egy egy ilyen szitu után ált.-ban V.Valdés-t és Puyit látom ordibálni mint egy elmebeteg. Az még jól esne, nem csak nekem, hanem a csapatot is fejben hazatenni, ha Frankie ott pattogna a vonal mellett, és Rátgéber Lacit meghazudtoló drámai előadással üvötené le az összes játékosa búráját, megfenyegetve, hogy kinyírja az összeset az öltözőben, ha nem tesznek valamit! ez a passzivitás, az a közönyösség, hogy majd lesz valami, legyünk nyugodtak, józanul kell gondolkodni. Nem, ilyenkor mint egy ŐRÜLT, úgy kell kaptatni a 3 pontért, nem ismerni lehetetlent. csak ez a flegmaság, ez ne volna Rijkaard arcán, mikor rögtön a gól után mutatják az fejét. :( :?
gianni
Entrenador del Barça

2008.03.30. 12:51:11

Szégyen,csak nehogy bolondot csináljon belőlünk a Schalke elsején-mondjuk nekünk nem lenne meglepetés
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.30. 12:50:11

Akik itt olyanokat írogatnak, hogy a Villarrealnak szurkolnak azok szvsz szégyeljék el magukat!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.03.30. 12:41:20

dr. Mezey írta:Jó volna ha nyernénk vmit, csak az a baj hogy után még azt hinnék, hogy bármit is jól csináltak. Vszeg hosszabb távon az tenne jót a csapatnak ha mindenhol elhasalnánk. Elég szomorú de sztem így van.
Már mindegy. Igy is, ugy is elmegy Rijkaard szerintem, ez már neki is sok. Tegnapi meccset nehezebb volt elvesziteni 2-0rol mint megnyerni. Várom a nyarat...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.30. 12:39:47

Ma megnéztem a meccs végén, az elemzést. Már amugy is totál [auto_cenzúra] a kedvem a tegnap esti eladott meccsünk miatt, de amit még halottam. Valaki küldött egy sms-t hogy Diegot a barcába...:D valahogy elegem lett már... :cry:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.30. 12:28:36

(Esküszöm szurkolok a Villarrealnak hogy bajnok legyen.)

Hehehehe!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
És az a poén hogy ők legalább megisérdemelnék.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.30. 12:28:11

Fernando írta:Esküszöm szurkolok a Villarrealnak hogy bajnok legyen.
Innetől már én is!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.30. 12:25:01

Motiváció?????Ezeknek aztán beszélhet Rijkaard nemér az sza..sem.
Sajnálom ezt az embert azért lehet rá mondani mindent de csak szeretti
és tisztelli játékosait mert különben nemszólalt volna felértük számtalan
alkalommal és mondtta azt hogy a játékosok nem tehetnek semmiről.
És hányszor kiállt Dinhó mellett is a sajtó ellőtt amikor piszkálták de utó
végre már ő is azt mondta hogy nem falazzik neki többet.Vagyis gondolom
észre vette aztatt hogy olyan embert nem érdemes védeni aki lesza..ja
a csapatot.Úgyhogy hiába piszkálják sokkan Rijkaardot a játékosok
helyett nem álhatbe és rúghatt gólokat ez az ő feladatuk lenne amit
nem tudnak megvalósitani.Én akit elküldennék innen az biztos nem
Riijkaard lenne hanem:Ronaldinhó,Decó,Gudhjonsenn,Thuram,Zambrotta.
és helyettük:Diégó,Fabrégas,D.Alvés,E.Garay ennyi a véleményem.
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.30. 12:23:08

lehet h át kell rendezni a szobámat:D a sok fan cucc repül a csába!!! gyalázatos játék ááá inkább nem írok semmit csak ideges leszek! a rangadótól meg mit akarunk ha ilyen játékkal állunk ki!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.30. 12:17:22

Esküszöm szurkolok a Villarrealnak hogy bajnok legyen.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Subinho
Director del Fútbol

2008.03.30. 11:48:49

nemrég azt írtam ennél már nincs lejjebb, ez a legalja! tévedtem!!! tegnap bebizonyították!!!!!! mennyi esély kell még??? a real annyiszor adott lehetőséget az előzésre!!! ez nem elég motiváció??? nem elég indok a hajtásra, hogy megnyerhetik a ligát??? szánalmas társaság!!! egyszerűen nem értem!!! csak ki kéne nyújtani a kezüket egy kupáért, amit az utóbbi hetekben könnyen elvihetnének, de lusták felemelni érte a kezüket!!!!!! el kell zavarni innen a pixába zambrottát, thuramot, és a többi haszontalan sztárocskát!!! én személy szerint henryt is elhajtanám, ronaldinhoval, meg decoval együtt és akkor már vigyék abidalt meg edmilsont is!!! luis fabianoval, cagy dani alvessel sokkal többre mennénk!!! a kp.-n meg david silva, diego... a szélre meg meg kell venni quaresmát. sokat fejlődött azóta, hogy 18 évesen itt játszott...
egyébként emlékezzetek rá mit írtam pár hete: ebből a csapatból nem lesz bajnok!!! inkább arra kéne figyelni, hogy a 2. hely meglegyen legalább, mert a hátunk mögött az atletico és a villa is igen belekezdett és a sevilla is összeszedte magát!!! nehogy a végén szégyenszemre a 4. helyen álljunk meg...
nincs mese! bármekkora élményt nyújtott nekünk szurkolóknak ez a csapat és rijkard és trófeákat hozott, nem lehet végtelenségig eltűrni ezt a hozzáállást!!! kikapni lehet, de nem így!!! amikor 3 éve kivetre a chelsea a barcát a BL-ben, elismertük, jobb csapat, legyőztek!!! most azt látom: ha a hétvégén összehoznánk egy Barca-Diósgyőr mecset, sztem izgulnunk kéne, nehogy ott is beégjenek... mert ha valaki ennyire belexarik mindenbe, az akár a DVTK-tól is kikaphat...
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.03.30. 11:39:38

Victor_Valdes írta:
aronba írta:Nah szerintem elmúltk azok az idők amikor csak Rijjkardot kellet szidni. A Tegnapi meccs után legszívesebben minden játékossal elbeszélgettem volna. Már Eto sem megváltó. Nem RIjkard játszott a második félidőben hanem az gyonsztárolt gyerekek.
Eto azt nyilatkozta azt hitték hogy 2-0 elég lesz.
Mi az hogy azt hitték. Azért van hogy focizzon nem azért hogy gondolkozzon az agymunkát hagyja a hollandra észből még neki több van
És mit gondolsz egymásnak adják az utasításokat???Szerintem Rijkaard mondja mit kell tenni.....ha mégse teszik akkor valószínű, hogy edző buktatás folyik, bár ezt kétlem. Az meg, hogy mit mond Rijkaard és mit csinál az 2 külön dolog.
Miről beszélsz? 2-0 után láthatóan már az 5-6 pasz is belefért hátul, Henry is jobbn meggondolta, h meginduljon vagy nem, meg az ért bátraban lövöldözött a bal felső fölé 7-8 méterrel.Sztem nem volt headset a fülükbe, amivel tartották a kapcsolatot Rijkaarddal....

Én álltam ki a csapat mellett legjobban, mikor 9 pont volt a hátrány, de sajnos én erre az idényre befejeztem a meccs nézést, spanyol frontról.Ezért sajnos nem fogom feláldozni a barátaimat vagy a bnőmet, h "ezt" nézzem.

Tegnap csak az első félidőt néztem, mert az egész baráti köröm rám várt 8 óta.Elmentünk, bowlingozni a biztonsági őrnek, mondom, nah Józsi mennyi lett a vége 8-0? :wink: Nem kikaptunk 3-2-re.Tudtam, h ő ilyesmivel nem viccel, hát azt hittem megőrülök. :evil: :x
Itt sajnos nem is "csak" edző hiba van, a játékosoknál is nagy bajok vannak.

A bl-re visszatérve, vmeik nap is picit kacagtam a témám, de ezt a csapatot, ne mérjétek, posztonként meg csapatjátékban!!!!( :wink: ) ehhez a csapathoz.

Visca el barca!
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.30. 11:37:50

Jó volna ha nyernénk vmit, csak az a baj hogy után még azt hinnék, hogy bármit is jól csináltak. Vszeg hosszabb távon az tenne jót a csapatnak ha mindenhol elhasalnánk. Elég szomorú de sztem így van.
Superpippo
Barça B

2008.03.30. 11:37:16

Ez több mint botrányos. :oops:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.30. 11:25:11

aronba írta:Nah szerintem elmúltk azok az idők amikor csak Rijjkardot kellet szidni. A Tegnapi meccs után legszívesebben minden játékossal elbeszélgettem volna. Már Eto sem megváltó. Nem RIjkard játszott a második félidőben hanem az gyonsztárolt gyerekek.
Eto azt nyilatkozta azt hitték hogy 2-0 elég lesz.
Mi az hogy azt hitték. Azért van hogy focizzon nem azért hogy gondolkozzon az agymunkát hagyja a hollandra észből még neki több van
És mit gondolsz egymásnak adják az utasításokat???Szerintem Rijkaard mondja mit kell tenni.....ha mégse teszik akkor valószínű, hogy edző buktatás folyik, bár ezt kétlem. Az meg, hogy mit mond Rijkaard és mit csinál az 2 külön dolog.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Lezárt