Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha arra gondolsz amikor Pavone összesett, az sem volt az. De mondom, totál lényegtelen.Fernando írta:De előtte volt egy alkalom amiért kaphatott vna a Bolompié 1et.mrmonster írta:Lényegtelen, de: A tizi abszolút nem volt az.
Neharagudj de nemfogom elszégyellni magamat.Zozzy 5 írta:Akik itt olyanokat írogatnak, hogy a Villarrealnak szurkolnak azok szvsz szégyeljék el magukat!
De előtte volt egy alkalom amiért kaphatott vna a Bolompié 1et.mrmonster írta:Lényegtelen, de: A tizi abszolút nem volt az.
Egyetértek!Zozzy 5 írta:Akik itt olyanokat írogatnak, hogy a Villarrealnak szurkolnak azok szvsz szégyeljék el magukat!
(Esküszöm szurkolok a Villarrealnak hogy bajnok legyen.)
Hehehehe!!!!!!!!!
És az a poén hogy ők legalább megisérdemelnék.
Már mindegy. Igy is, ugy is elmegy Rijkaard szerintem, ez már neki is sok. Tegnapi meccset nehezebb volt elvesziteni 2-0rol mint megnyerni. Várom a nyarat...dr. Mezey írta:Jó volna ha nyernénk vmit, csak az a baj hogy után még azt hinnék, hogy bármit is jól csináltak. Vszeg hosszabb távon az tenne jót a csapatnak ha mindenhol elhasalnánk. Elég szomorú de sztem így van.
Innetől már én is!Fernando írta:Esküszöm szurkolok a Villarrealnak hogy bajnok legyen.
Miről beszélsz? 2-0 után láthatóan már az 5-6 pasz is belefért hátul, Henry is jobbn meggondolta, h meginduljon vagy nem, meg az ért bátraban lövöldözött a bal felső fölé 7-8 méterrel.Sztem nem volt headset a fülükbe, amivel tartották a kapcsolatot Rijkaarddal....Victor_Valdes írta:És mit gondolsz egymásnak adják az utasításokat???Szerintem Rijkaard mondja mit kell tenni.....ha mégse teszik akkor valószínű, hogy edző buktatás folyik, bár ezt kétlem. Az meg, hogy mit mond Rijkaard és mit csinál az 2 külön dolog.aronba írta:Nah szerintem elmúltk azok az idők amikor csak Rijjkardot kellet szidni. A Tegnapi meccs után legszívesebben minden játékossal elbeszélgettem volna. Már Eto sem megváltó. Nem RIjkard játszott a második félidőben hanem az gyonsztárolt gyerekek.
Eto azt nyilatkozta azt hitték hogy 2-0 elég lesz.
Mi az hogy azt hitték. Azért van hogy focizzon nem azért hogy gondolkozzon az agymunkát hagyja a hollandra észből még neki több van
És mit gondolsz egymásnak adják az utasításokat???Szerintem Rijkaard mondja mit kell tenni.....ha mégse teszik akkor valószínű, hogy edző buktatás folyik, bár ezt kétlem. Az meg, hogy mit mond Rijkaard és mit csinál az 2 külön dolog.aronba írta:Nah szerintem elmúltk azok az idők amikor csak Rijjkardot kellet szidni. A Tegnapi meccs után legszívesebben minden játékossal elbeszélgettem volna. Már Eto sem megváltó. Nem RIjkard játszott a második félidőben hanem az gyonsztárolt gyerekek.
Eto azt nyilatkozta azt hitték hogy 2-0 elég lesz.
Mi az hogy azt hitték. Azért van hogy focizzon nem azért hogy gondolkozzon az agymunkát hagyja a hollandra észből még neki több van