Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenben tökéletesen egyetértek. Hihetetlen, hogy nem tehetünk semmit, csak várjuk a csodát. És hihetetlen, hogy ezzel több millióan vagyunk így a földön, akik lelkesek, szeretik a csapatot és élnek halnak a klubbért. Jóban-rosszban velük vagyunk, de emberi jellemünkből adódóan menekülünk a rossztól és a jót keressük. Nagyon régen nem jó szurkolónak lenni errefelé. És nagyon régen eljött az idő arra, hogy ezt az elnökség is meglássa és tegyen.Varga Tamás írta:SIC TRANSIT GLORIA MUNDI!
Komolyan mondom, nem hittem volna. Nem is tudom, mit mondjak, még agondolkodás is fáj.
Fáj a szívem, majd' meghasad, úgy fáj. Szomorú és elesett vagyok, nem tudom, mitévő legyek a Barcelonával kapcsolatban. Nem gondoltam volna, hogy a Gaspart-éra kilátástalansága még egyszer megelevenedik a Nou Camp felett. Nem gondoltam, hogy visszatér az akkori nihil, semmittevés, szakmaiatlanság és dilettantizmus. Nem gondoltam volna, hogy Joan laporta ugyanilyen mélységekbe tud zuhanni. Nem hittem volna, hogy ilyen letargia tud újfent elhatalmasodni rajtam.
Nem tudnám pontosan leírni azt az érzést, ami a a hatalmába kerített. Fájdalom, harag, szenvedés, gyűlölet, indulat, sírógörcs, nevetés. Ez mind együtt és egyszerre. "Minek nevezzelek?" Nem tudom. TAnácstalan vagyok. És szomorú. Mérhetetlenül szomorú.
De, ettől még az érzéseim nem változtak: A KLUBOT SZERETEM, CSODÁLOM, ÉS BÍZOM BENNE! Csak nem ezekkel a vezetőkkel, nem ezzel az edzői apparátussal, és nem ezzel a játékoskerettel! Gyökeres változtatások kellenek, mert Rijkaard, Laporta és egyes játékosok ideje lejárt!
"Mené, Mené, Tekél, Ufarszin!"
Igen, Dawe, ezt már pár hozzászólással lejjebb leírtad, és akkor sem reagált rá senki, szánalmas, hogy a nevetséges, gyerekes hozzászólásaid (az utolsó 2) mellett sportot szerető, Barca-szurkolónak nevezed magad....Dawe írta:...
TI EGYSZERUEN NEM VAGYTOK NORMALISOK!!!!! Meg egy ilyen meccs utan is az Frankit hibaztatjatok..mikor 70 percen keresztul a jatekosok csak setalnak a pajan??? Rajkard nem futhat helyettuk.....Ezek mar unjak az egeszet.....oke` h nem tudott belenyulni ameccsbe..de `o` amit tudott megtett..behozta Gio-t `es Gudjonsent..mas nem volt a padon...!! MIT TEHETETT VOLNA??? ezert csak a jatekosok a hibasok!!!!Hozzáteszem: Ha ez kell ahhoz, hogy rijkaard menjen innen, hát tessék. De nem tudom elképzelni, hogyha jövőre is rijkaard marad a "tréner" mi lesz itt. Tüntetés?...
zuhanyoznak, és gondolkodnak hogy mire költik a böszmenagy fizetésüket. "Kit érdekel egy pitiáner meccs?" és ez főleg frankieboyra igazbalazs14 írta:mehetnek aludni... most kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor mi zajlik az öltözőben...
Azt gondolom, ez az egy dolog van ami miatt új edző kell napokon belül. A BL-t nem nyerjük meg, a Bajnokság elszált. Legalább el kell tudjunk indulni a jövő évi BL-ben. Komolyan mondom ez az egyetlen cél kell, hogy előttünk legyen, ennek van realitása.M19 írta:Pár gondolat:
-Ha nyer a Villareal, BL-selejtezős helyen leszünk