ilyen nincs... Már sokszor leírtam, de ha ezek után sem küldik el Rijkaardot akkor őt is meg laportát is meglincselik a reptéren...
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Akkor könyörögve kérem kezdje el fikázni Puyolt, Thuramot, Zambrottát és az egész csapatot, mert a 25ik perc után senki nem csinált semmit. De magának állandóan Henry-t kell kipécéznie. Érdekes módon arról meg megfeledkezik, hogy mindkét gólban tevékenyen részt vállalt.
Ha pedig személyeskedni akartam volna magával, akkor tudja jól, hová küldtem volna...
Akkor például MOST ANYÁZZA AZ EGÉSZ VÉDELMET! RENDBEN?
Erről a meccsről is ennyit Nem tudom hogy mi a jó Istenért nem lehet hajtani 90 percen keresztül. Az MU tud, a Real tud. Mi mi a jó büdös Istenért nem tudunk?
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025