Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi és viszont (bocsi kihagytam)Messi-#19 írta:Akkor neked is boldogat!bandihawk írta:Én is örülnék 1 nagyobb győzelemnek, mert nekem is holnap lesz a szülinapom. Bátyámnak szintén holnap, de ő már megkapta a 4:0-át, mert a ManU-nak szurkol
Akkor neked is boldogat!bandihawk írta:Én is örülnék 1 nagyobb győzelemnek, mert nekem is holnap lesz a szülinapom. Bátyámnak szintén holnap, de ő már megkapta a 4:0-át, mert a ManU-nak szurkol
Én is örülnék 1 nagyobb győzelemnek, mert nekem is holnap lesz a szülinapom. Bátyámnak szintén holnap, de ő már megkapta a 4:0-át, mert a ManU-nak szurkolMessi-#19 írta:Köszi!, és viszont, mármint a Barca sikereket. Persze alkalom adtán a szülinapot.
Köszi!, és viszont, mármint a Barca sikereket. Persze alkalom adtán a szülinapot.torrentkiller írta:Akkor boldog szülinapot, és további sok szép Barca sikertFORZA BARCA
![]()
![]()
![]()
Szép lenne bizony. Én viszont azt mondom legyen 4:0 és tegyünk el hármat a köv fordulóra, vagy akár a BL-re. A Madrid is egy 7:1-es meccs után égett meg...Messi-#19 írta:mekkora lenne ha megcsinálnánk egy 7:0-t
Akkor boldog szülinapot, és további sok szép Barca sikertMessi-#19 írta:pontosan, én egy 4:0-val nagyon elégedett lenék főleg hogy holnap lesz születésnapom!!!kovinho írta:Csak ne üljünk rá arra a bizonyos eredményre.
Így tovább, srácok!
Visca Barca!