Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is!Bár annyira nem lenne gáz ha az Albecete ellen nem védene mert simán nyerni kell!redlions írta:Hát az ilyen ütközéstől bekeményedik az ember oldala, háta. Nagyon tud fájni. Év elején átéltem két nap alatt kétszer.... Adott nap még nem gáz, csak utána....Remélem tud védeni a héten.
Akkor láttam a kocsiját!Barcaforever írta:Ha jól tom akkor egy rózsaszín.Mr. Master írta:Porsche Cayane-ja van Valdesnek?
Ha jól tom akkor egy rózsaszín.Mr. Master írta:Porsche Cayane-ja van Valdesnek?
Kispályán azért lövik oda mindig a büntetőt(7méteres)!Lehetetlen védeni,ha nem is a füledhez megy,hanem a fejedhez,úgyis elkapod a fejed!Mr. Master írta:A boka mellé jövő lövésnél már csak egy rosszabb van: ha a fület mellé lövik. Azt lehetetlen védeni...
Nagyon ütemtelenül lőtte el az Owen, mozdulni sem lehetett rá nagyon...Melkor írta:Csak most tudtam megnézni az összefoglalót....., hát azért nem kis potyagólok voltak - főleg az Owen lövése.
Én nem szídni akarom Valdest, de nagyon szeretném, ha az ilyen potyák elmaradnának - főleg az ilyen fontos rangadókon
Evvel semmi baj sincs. De sosem lesz egy Casillas....Silvanus írta:Szerintem meg egy balul elsült, fájó vereség után nem kéne máris kiebrudalni őt a kapuból, és Buffon-ért, vagy hasonló kiválóságokért kiáltozni!!!
Hány- és hány meccsen húzta már ki Victor a szarból a csapatot??? Hány- és hány bravúrt bemutatott már tavaly is, és idén is..... és ami megfigyelhető: hogy abszolút csak fejlődik, fejlődik, és egyre jobb lesz!!!...
Szerintem VICTOR VALDES a már hosszú-hosszú évek óta szürke Barca után az új, Rijkaard éra Barcájának egyik jelképévé kezdi kinőni magát, és meghatározó, kihagyhatatlan játékosa a gárdának! Nagyszerű kapus, nagyszerű reflexekkel, tehetséggel, és még nagyon fiatal, előtte állhat még egy hosszú-hosszú gyönyörű pályafutás, amit akár itt is fejezhet be!!!
Én ezt gondolom, imádom őt, és a bakijai ellenére (amik sajnos vannak, mostanra egyre több, ezt én is belátom!!!) továbbra is kitartok a mellett, hogy nem kell nekünk kapus még vagy 4-5 évig legalább.....
FORCÁ VALDES!!!!!