Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Trezegue-e ne hasonlítsuk Nistelrooyhoz. ég és föld. Azt se hiszem, hogy Ballack kellene vk-ba negyediknek, ötödiknek, a védővel egyet értek, de nagyonboggabor írta:Nem tudom minek nekunk Nistelrooy nagyszeru csatar talan mindenkinel jobb, de nem tudom ki helyen jatszana Eto`o iden fantasztikus es 2 csatarral ez a csapat nem tud jatszani es Eto`o sem tud a jobb oldalon csak a ballon szerintem kamu az egesz ha csatart akkarunk venni akkor inkabb Trezeguet es folleg vedot es Ballackot
Nekem egyáltalán nem tetszik van Nistelrooy játékaSzakacs írta:hogy oszinte legeyk hat pont nisteroyra nem szmitanek...
de hat o az aki nagyon jol tud fejelni...
eros test felepitesu...
nem tudom de nem hiszem hgoy csatarra kene aldozni,kene 1 terry vagy 1 nesta szintu vedo es kesz,az is eleg nagy sztar lenne ...
inkább telefonáljon.Maxi írta:Majd csak jövőre gratulálni!Mr. Master írta:Semmi gond. erre én is gondoltam. Ehhez csak Abramovichnak lenne pénze! Ő meg aztán be ne tegye a lábát a Nou Camp küszöbén belülre.
Én arra írtam az Intert, hogy a Pandev gyerek felesbe van nekik a Lazioval és el akarják cserélni Kompanyira!Szakacs írta:szerintem megerne ra aldozni es nem egy tamadora mivel akkor 10 evre lenne vedonk,szerintem vegyuk meg,az inter nem lenne akadaly,se a lazio de a cselzi az kemeny dio lenne..
Ja csak nagyon nagyon nehéz megszerezni Chealsea miatt meg az inter-lazio-Pandeves dolog miatt!Szakacs írta:nem tom ti hog vagytok vele de mar nagyon reg nem olvastam semmit kompanyrol,szo mi szo o tenyleg magas es szerintem komolyabb erositest is jelentene...
1981/05/15 24 lesz egy hónap múlvaMr. Master írta:Maradjon csak ott! Jól teszi! Föl fög rendesen menni az ára azalatt tutira. Én ismerem azt a csávót. Balhátvéd és nagyon jól keni. Ráadásul tök fiatal. Huszonkevéséves.
Bal szél:készMr. Master írta:Tudjátok mit?
Bal szél:Ronaldinho
Középen:Xavi/Deco/Gerrard/Lampard/Kaka (ebből kettő)
Védekező középpályás:Vieira vagy Makelele
Jobb szél: GERA
Na?
Giulynek tényleg csak a szezonkezdése volt jó, azóta nem sok minden jött be neki. Szerintem nem tudott beilleszkedni igazán ebbe a csapatba. De ha jövőre összekapja kicsit magát, értékes láncszem lehet. Van egy pár jó játékos, akit le lehetne igazolni a posztjára, s én sem ellenezném, mondjuk Wright-Philipset, s Saviola is játszhatna jobb wingert. De azért remélem, Giuly összeszedi magát és még idén mutat valamit, mondjuk egy Valencia elleni győztes gól pont jó lenne májusban.Mr. Master írta:Egyedül Giluy távizhat, bár nem ellenszenves a számomra.