Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hoppá! Na itt az igazság! Na, nem a zárojelben, hanem az elsö mondat. Ronaldinho korszakalkoto a Barca-ban, de mint látjuk, egy korszaknak vége. Remélem ezt Laportáék is tudják, és változtatni kell a csapaton, és uj korszakalkoto egyént venni, vagy maradni Messi-nélDave87 írta:Ronnie korszakalkotó, fel kell rázni!!! (Mert fel lehet, ebben egészen biztos vagyok.)
Szerintem ha egyszer visszanyerné a régi formáját, sok embernek szerezne örömöt, ésm indenki porig alázná magát hogy miért nem hitt neki...Bárcsak már tartanánkViscaCatalunya írta:Ronaldinho egy isten akit imádni fogok akáhogy játszik!!!!Remélem nem adja fel és visszanyeri a régi formáját és majd akkor megkérdezi hogy mivan srácok???
Csak már játszana!!!!!!! Engem már rég kírúgtak volna a munkahelyemről. Bármit is tettem le eddig az asztalra. Aki ezt nem így látja, az még sosem dolgozott komoly munkahelyen... (és nem is fog...)ViscaCatalunya írta:Ronaldinho egy isten akit imádni fogok akáhogy játszik!!!!Remélem nem adja fel és visszanyeri a régi formáját és majd akkor megkérdezi hogy mivan srácok???
Nem szeretek lehurrogni embereket.De ez az év hülyesége eddig.tenkl írta:tudom, hogy kockázatos lenne, de hogy ha kölcsönadnánk, és újra jó formába kerülne, lenne egy jó Ronaldinhonk. Igaz, ha nem lesz újra jó formában, akkor meg csak olcsóbban tudnánk eladni. De sztem még mindig jobb, mint szabadkártya...
Kölcsönbetenkl írta:tudom, hogy kockázatos lenne, de hogy ha kölcsönadnánk, és újra jó formába kerülne, lenne egy jó Ronaldinhonk. Igaz, ha nem lesz újra jó formában, akkor meg csak olcsóbban tudnánk eladni. De sztem még mindig jobb, mint szabadkártya...
Huhh, de régen jártam ezen a forumontorrentkiller írta:személy szerint én is arra vágyom hogy maradjon mivel sztem egy keményebb kezű edző rendbe tudná szedni...
senki sem kövezne meg, egy régi ronaldinho minden normális barcelona szurkolónak az álma.Varga Tamás írta:Boldogsággal töltene le.torrentkiller írta:Ezt most olvastam az NB1.hu-n. (ami ezért hitelesebb mint pl a samsungsport):
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=54770
Sztem világos hogy mit akar...![]()
Kíméljetek, és ne kövezzetek meg ezen véleményem miatt.
személy szerint én is arra vágyom hogy maradjon mivel sztem egy keményebb kezű edző rendbe tudná szedni...Varga Tamás írta:Boldogsággal töltene le.torrentkiller írta:Ezt most olvastam az NB1.hu-n. (ami ezért hitelesebb mint pl a samsungsport):
Sztem világos hogy mit akar...![]()
Kíméljetek, és ne kövezzetek meg ezen véleményem miatt.
Boldogsággal töltene le.torrentkiller írta:Ezt most olvastam az NB1.hu-n. (ami ezért hitelesebb mint pl a samsungsport):
Sztem világos hogy mit akar...
Tökéletesen egyet értek Veled! Egyik Realos barátom mondta rólla: "Ő az az ember, aki ha egy Realosnak a pédaképe akkor sem fogja őt megkövezni senki mert a Barcából szeret valakit. Ő egy tökéletes példakép akárki előtt...Nem számít melyik csapatnak szurkol az illető!"Ronaldinho&Barca írta: Bármi is lesz, számomra ő marad a foci mestere, aki bátran felnézhetek. Ő egy olyan kedves ember a számomra, aki mosolyogva játszik, bámulatos cseleket hajt végre és rúg gólt.