Háát Háát... Én nemtudom, de azt tudom dijjazni és véleményt írni, amikor ő a pályán van és mutatja nekem a játékát. Idény elején nagyon de nagyon gyengécske volt, de még akkor is sok a szép passzal, csellel, boldogított minket. Aztán amikor visszatért sérülése után, hallhattuk hogy keményen edz, és nem hamarkodja el a visszatérést, bizonyítani akar. Aztán visszatért, láttam h bizonyítani akar, szép játék, szép cselek, szép gólok. És utóbbi időben javult a teljesítménye, én így látom. De hirtelen mindenki elkezdte szidni, eladni stb..stb.. Sajnos amiről a fő mukik beszélnek, az a pályán kívüli dolgok, amiről mi nagyon kevesset tudunk.
Szerintem Ronaldinho, amit ő tett a clubért már eleve megérdemelne egy tiszteletet, még ha mostanába nem is az az igazi Ronaldinho akit mi megismertünk. Én azt javasolnám ha tehetném hogy még 1 év, aztán összeülünk és megbeszéljük. Nem kis névvel dobálózgatnak itt a vezetők azért, mert ha átmenne egy másik csapathoz és formába jön, akkor ember legyen és csapat a talpán aki megállítja azt az alakulatot.
Bármi is lesz a sorsa én nagyon remélem nálunk marad, talán ha lejjebb vennék a fizetést és ugy.
Bármi is lesz, számomra ő marad a foci mestere, aki bátran felnézhetek. Ő egy olyan kedves ember a számomra, aki mosolyogva játszik, bámulatos cseleket hajt végre és rúg gólt. És ha ő belejön akkor... nincs ellenfele ezt ne feledjük! Nah és még egy dolog, hogy szerintem is egy 70%-os Ronaldinho is nagyon sokat tehet hozzá ehhez a mai Barcához.
Remélem nálunk marad, és láthatunk valamit a régi "táncos lábú" Ronaldinhobból még. Én szeretném ha látnánk!
MINDENT BELE RONALDINHO GAÚCHO!!!