Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én bírom Massát,és bízok benne,h vissztalál a formájához,de ha már le kell váltani,akkor szntem is jó lenne Vettel,vagy Rosberg...csak ne Alonsobarca99 írta:Találó.![]()
Vettelnek viszont örülnék Felipe helyett.
Már vagy 3 órája! hi-hiVIII.Henrik írta:![]()
![]()
![]()
Tamás is megérkezett!
ozsimiki írta:G-Jay írta:Na olvasgattam picit h mi itt a vita.
Elég vicces az is aki szerint Sumi tette a Ferrarit verhetetlenné....
Kérlek idézdd,h ilyet ki írt![]()
![]()
G-Jay írta:Na olvasgattam picit h mi itt a vita.
Elég vicces az is aki szerint Sumi tette a Ferrarit verhetetlenné....
Nem Jordanes?Los Banditos írta: Nem-nem. A futam végeredménye.: (fejből)
1. Schumacher
2. Barrichello
3. Monteiro
4. Kartykeyan
5. Albers
6. Friesacher
Ez volt 2005-ben. 2004-ben szerzett pontot Baumgartner, úgy, hogy 6 körrel a vége elött kiesett előle a Sauberes Fisichella.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=i4_LCNvrv1s
Nem-nem. A futam végeredménye.: (fejből)senzu írta:igazad van, tényleg nem Zsolti volt, Albers és DoornbosRonaldinho&Barca írta:Baumgartner Zsolti 1x szerzett pontot, 2004-ben Indyben amikor mindenki kiesett elölle, egyedül Fisichella futott be utánna, de neki motorprobléméi voltak.
2005-ben amikor 6 induló volt, azaz a Bridgestonosok, akkor már nem Zsolti volt a Minardiban. Ha jólemlékszem Albers és Friesacher vezette a minardi volánját.
Nem 2X szerzett pontot zsoci:D????Ronaldinho&Barca írta:Baumgartner Zsolti 1x szerzett pontot, 2004-ben Indyben amikor mindenki kiesett elölle, egyedül Fisichella futott be utánna, de neki motorprobléméi voltak.
2005-ben amikor 6 induló volt, azaz a Bridgestonosok, akkor már nem Zsolti volt a Minardiban. Ha jólemlékszem Albers és Friesacher vezette a minardi volánját.
igazad van, tényleg nem Zsolti volt, Albers és DoornbosRonaldinho&Barca írta:Baumgartner Zsolti 1x szerzett pontot, 2004-ben Indyben amikor mindenki kiesett elölle, egyedül Fisichella futott be utánna, de neki motorprobléméi voltak.
2x szerzett pontot, egyszer kiesesett előtte szinte mindenki, a másik alkalommal meg azon az ominózius indianapolisi versenyen 6-an indultak (a michelin nem vállalta a felelősséget)Oleguer írta: Baungartner is szerzett pontot akkor most ő az isten. Ha ezt komolyan gondolod részvétem![]()
Baungartner is szerzett pontot akkor most ő az isten. Ha ezt komolyan gondolod részvétemozsimiki írta:Ezt a jó helyet F1nek nevezikKralo írta: Tehetséges (nagyon jó) pilótából csak akkor lesz ennyire elismert vki, ha jókor van jó helyen.![]()
Schumi egy rémgyenge Jordannél kezdte,amit óriási bravúrral kvlifikált az élmezőnybe,
Ezt a jó helyet F1nek nevezikKralo írta: Tehetséges (nagyon jó) pilótából csak akkor lesz ennyire elismert vki, ha jókor van jó helyen.
Nah igen, van egy kedves barátom, aki Alonso drukker volt, de ami után így elment a mekihez, aztán vissza renaulthoz, aztmondta köszöni, de ő félreismerte a kedvencét.messi1918 írta: Amúgy nem úgy tűnt, hogy Briatore, még mindig annyifra szereti Alonsot, legalábbis szerintem az ember, nem ad ultimáumot a kedvencének...
Én meg azt nem írtam, hogy vb autó lesz a Renault. Én csak próbáltam rávilágítani arra, amit Zsolti is mondott:ozsimiki írta:Kralo!
Nem írtam,h a Renault-ból nem lehet még világbajnok autó,és ha lesz is,akkor abban Alonsonak is nagy része lesz. Ez egyértelmű.
Csak szntem ez a vita (messi-és közted) értelmetlen lenne.
Pontosan tudom,h a Ferrarinál is évek teltek el a jó eredményekig.