Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húú, komolyan, bocs Benitez fanok, (márha van ilyen) de nekem Benitez az az edző, aki a legunszimpatikusabb a Premier Ligában. Remélem ez csak kacsa, hogy idejön.barca99 írta:Egyébként nekem sem szimpatikus Benitez...Idén volt pénz, minőségi játékosokat vett, a bajnokságban pedig egy nagy nulla.
A real múlik, csak, h idén bajnokok leszünk vagy nem.Sajnos ott tartunk, h nem számít, h kivel játzik idegenben a csapat, mert az 1 pont az stabilan megvan aztán meg minden 4. meccsen jön a 3 pont.norbert55 írta:Sztem meg ha nyerünk is vmit akk is elmegy Frankie mert ha nyerünk abban a Real gyenge formája is bennevolt mert ha ők jók lennének ak nekünk eséylünk se lenne vagy fordítva.
Nekem lenne 1 tippem. Szerintem a motiváltság. Nincs aki motiválja a játékosokat. Ja és egy olyan ember aki ilyen nehezebb időkben a hátán tudja vinni a csapatot.(PL: egy jóformában lévő R10, és egy egészséges Messi.)Dos Santos írta: Azt, hogy mi hiányzik ebből a csapatból,ami megvolt a 2 évvel ezelőttibe,nem tudom megmondani...
Azért kellett őket eladni,mert hosszútávon nem voltak a csapat hasznára.Azt, hogy mi hiányzik ebből a csapatból,ami megvolt a 2 évvel ezelőttibe,nem tudom megmondani...hristo81 írta:MI nincs most?ami volt még 2éve???VanBommelt,Mottát,Gabrit miért kellett eladni?Edmilsonnal kapcsolatban egyet értek!
Nem kell mindenkit elküldeni, egy új edző teljesen megváltoztatná a csapat motivációját, egy új játékrendszer társaságában. Nem kell elzavarni a legnagyobb kincseinket... De tudom, hogy nem ezt mondtad.hristo81 írta:Egy sor játékos nem nyújtja azt,amiért egyszer leigazolta a BARCELONA!!!!Sajnos még Messi,Iniest v.Puyol sem!Pedig ők most a húzóembereink ebben az évben!Szerintem ugyanaz a baj,mint a madridnál volt!Már nem motiváltak a játékosok!De még mindig lehetünk bajnokok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motta egy nagy mellényúlás volt, Van Bommel óriási játékos, de nem feküdt neki a spanyol foci, ez kiderült egy év alatt. Edmilson mehetne, de Gabrival egyetértek, sokkal jobb tartalék lenne a jobbszélre, mint Oleguer, aki szintén távozhat...hristo81 írta:MI nincs most?ami volt még 2éve???VanBommelt,Mottát,Gabrit miért kellett eladni?Edmilsonnal kapcsolatban egyet értek!
Khmm, és a Gamperen lőtt gólja, meg a Valladolid elleni szabadrúgása? Nálam a jól lő nem csak a gólt jelenti...hristo81 írta:Biztos azok a videok tévesztettek meg amit nyáron lehetett látni yayarol,még a Monacos időkből!"jól lő távolról"!Egyszer jól lőtt,gólt is éer,de mindannyian tudjuk,h nem volt az!Szte közepes?na jó annál jobb!