barca99 írta:mypeter írta:ismét ovi.
Hát engem nem zavarna a Messi vagy Valdes festené a körmét, illetve melegek lennének. Ez már tényleg röhej, hogy most az a baj, hogy Guti a körmét festi.
Szintén.
Focisták. Az érdekel, amit a pályán csinálnak. Amíg tesz azért, hogy sikeres legyen a csapat, addig nem érdekel, hogy milyen a magánéletben. Az már "feláras szolgáltatás".

Hehh, erre szokták azt mondani, hogy "Amíg nem engem akar megb@szni, addig nem érdekel!"

Bocs az Offért.
On: Amúgy meg a sajtó bűne, hogy kiszivárogtatnak ilyen jellegű információkat a játékosok magánéletéről. Ehhez az átlegembernek semmi köze, de ugye a pletyka a legolcsóbb, és mégis a legjobban eladható ...
Antimadridista témához: Meg tudom érteni azokat a Barcásokat, akik gyűlölik a Realt teljes mértékben EGYFAJTA MEGKÖZELÍTSÉBŐL! Ilyen genny vezetősége nagyon kevés csapatnak van már évek óta (csak a nevek változnak, a stílus nem sajnos), és ennek volt a következménye a galaktikus éra, amit egyesek kirakatcsapatnak hívnak. Én speciel abba a Realba szerettem bele, mert akkor még nem foglalkoztam azzal, hogy ki és mennyiért vették, egyszerűen szép focit akartam látni, és a Real volt ebből a szempontból a legjobb akkor (másrészt egy nagyon szimpatikus fiatalember, bizonyos Casillas is akkor került be a csapata, aki azóta is a kedvenc játékosom).
Szóval én megértem az Antimadridistákat ebből a megközelítésből,de azt is be kéne látniuk, hogy ma már nem kirakatcsapatról van szó, nem egy világverő csapat a jelenlegi Real, így irigykedni sincs oka senkinek, mint régebben (nem mondom, hogy mind azok voltatok, csak volt rá okotok). Így szerintem most örülnötök kéne Nektek, Antimadridista Barcásoknak, hogy van egy fényévekkel jobb nevekből álló csapatotok (amit elvakult Realosok joggal nevezhetnek kirakatcsapatnak), és jövőre egy jó edzővvel sokkal tovább fogtok jutni, ha a jelenlegi tendencia folytatódik, mint a Real (idén meg nyerni fogtok így a ligában is).
És örülhettek annak is, hogy nemrég a Barca olyan fantasztikus játékkal alázta a ligát (Realt), hogy azok elbújhattak volna szégyenükben.
Szóval én emiatt nem értem ezt a nagy antimadridista dolgot, csinálhat bármit a vezetőség, állhat bárkikből a Real, nektek a leggusztustalanabb csapat, csak mert fehérben játszanak Real címert viselve, másra nem tudok gondolni.